Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

Kostusevs atgriežas apritē ar rezultatīvu sniegumu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Kostusevs atgriežas apritē ar rezultatīvu sniegumu
Mihails Kostusevs
Foto: SK Tahe

Pēc ilgāka pārtraukuma florbola laukumā atgriezies bijušais Latvijas izlases uzbrucējs Mihails Kostusevs, kurš pievienojies Igaunijas virslīgas klubam "Jogeva Sk Tahe". Jau pirmajā mačā florbolists bijis gana rezultatīvs. Tikmēr Zviedrijā četrus vārtus mačā guvis Edijs Šenbergs.

Kostusevs atgriežas laukumā ar diviem vārtu guvumiem

Igaunijas florbola čempionātā Pētera Freimaņa pārstāvētais "Jogeva SK Tahe/Olivia" savas rindas pastiprinājis ar bijušo Latvijas izlases uzbrucēju Mihailu Kostusevu. Jau savā debijas spēlē latviešu florbolists, kurš ilgāku laiku florbola laukumos nebija redzēts, atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem, kamēr Freimanim divas rezultatīvas piespēles. Tas gan nepalīdzēja komandai izbraukuma mačā pret "Sparta Team Automaailm", kuriem tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 4:9 (0:3, 2:4; 2:2).

Šenberga četri vārtu guvumi neglābj no zaudējuma 28 vārtu mačā

Zviedrijas florbola čempionāta 4.divīzijas mačā ar ļoti rezultatīvu sniegumu atzīmējies Edijs Šenbergs, tiekot pie četriem precīziem metieniem. Tomēr viņa pārstāvētais "Vimmerby IBK B" izbraukuma spēlē bija patālu no uzvaras, neskatoties uz 11 iemestajiem vārtiem. Zaudējums pret "Nassjo IBF B" tika piedzīvots ar rezultātu 11:17 (2:4, 4:7, 5:6). Šenbergs sešās aizvadītajās spēlēs atzīmējies ar 12 (10+2) rezultativitātes punktiem, bet komanda ar 12 punktiem atrodas piektajā vietā, nu jau par sešiem punktiem atpaliekot no otrās vietas, kas pēc regulārās sezonas centīsies tikt līmeni augstāk.

Šreiberes komanda līdz Final Four netiek

Vācijas kausa ceturtdaļfinālā zaudējumu piedzīvojis Natālijas Šreiberes pārstāvētais "SG Stern Munchen/Sportfreunde Pucheim". Lai gan latvietes pārstāvētais klubs nebija favorītu statusā izbraukuma mačā pret "SSF Dragons Bonn", izloze bija maksimāli pateicīga, lai iekļūtu labāko kvartetā. Lai gan Minhenes komanda pirmā guva vārtus, visā spēlē nācās piedzīvot neveiksmi ar 1:4 (1:1, 0:1, 0:2).

Bergmanim sagrāve spēlē pret līdervienību

Šveices NLA florbola čempionātā pamatīgu zaudējumu piedzīvojis Oskara Bergmaņa pārstāvētais “Tigers Langnau”, kas izbraukumā ar rezultātu 4:15 (0:3, 2:8, 2:4) piedzīvoja neveiksmi viesos pret turnīra tabulas līderiem “Grasshopper Club Zurich”. Latviešu florbolists šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neatzīmējās.

Šimkūnas klubam 11. neveiksme pēc kārtas

Norvēģijas florbola virslīgas pastarīte "Stavanger" ar latviešu florbolisti Nensiju Šimkūnu sastāvā piedzīvojis 11.zaudējumu pēc kārtas. Šoreiz izbraukumā ar rezultātu 1:8 (0:2, 0:4, 1:2) tika atzīts "Sveiva" pārākums. Latviešu florboliste ar rezultatīvām darbībām neizcēlās. Komanda ar izcīnītiem trim punktiem turnīra tabulā joprojām atrodas pēdējā astotajā pozīcijā, bet nākamo maču aizvadīs 12. februārī, kad sacentīsies ar sestajā vietā esošo "Ostensjo".