Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" klupiens ceturto reizi no pēdējām piecām spēlēm

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" klupiens ceturto reizi no pēdējām piecām spēlēm
Maskavas "Spartak" treneris Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences "play-off" zonā šovakar neizdevās atgriezties Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" priekšā, piedzīvojot ceturto neveiksmi pēdējās piecās cīņās.

Līdzvērtīgā cīņā pirmajā periodā abas komandas apmainījās ar vienu vārtu guvumu, savukārt uzvaras vārtus "Metallurg" iemeta otrās trešdaļas priekšpēdējā minūtē, kad skaitliskā vairākuma 11. sekundē Jūliusu Hudāčeku pārspēja Nikolajs Kuļomins. Noslēdzošajās 20 minūtēs "Spartak" piederēja iniciatīva, taču maskavieši kapitulēja vēl vienu reizi, mazāk nekā trīs minūtes līdz pamatlaika beigām izceļoties Andrejam Čibisovam.

Magņitkai šī bija sestā uzvara pēc kārtas, kas vienībai ar 50 mačos iekrātiem 67 punktiem ļāva pakāpties uz trešo vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Spartak" ar 52 punktiem 50 spēlēs nopelnījusi tādu pašu statistiku kā uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Podoļskas "Vityaz", tomēr papildus rādītāju dēļ atrodas vienu pozīciju zemāk - devītajā vietā Rietumos.

KHL kopvērtējuma vadībā ar 78 punktiem 50 spēlēs nostiprinājusies Kazaņas "Ak Bars", kas trešo reizi šosezon pieveica Jekaterinburgas "Avtomobilist" - šoreiz kazaņieši uzvarēja viesu laukumā ar 3:1. Kazaņas vienības labā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli atzīmējās bijušais "Avtomobilist" snaiperis Naidžels Douzs. Jekaterinburgas klubam šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

KHL 28. janvārī

SpēleRezutāts
Amur – Salavat Yulaev2:3
Sibir – Traktor3:2 P
Barys – Neftekhimik4:1
Avtomobilist – Ak Bars1:3
Spartak – Metallurg1:3

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

  -2 [+] [-]

, 2021-01-28 21:07, pirms 3 gadiem
Gadiem nebiju redzējis Znaroku, likmes dēļ skatijos spēli, krievu portāla kam sekoju pa retam, tur izcēla likmi uz Magņu, ka šobrīd daudz spēcīgāka kā citas.. Bet tam nav nozīmes.. Tik žēl to Onkulīti bija redzēt, saprotu ka gan jau ārsti, ģimene pateica, ka tā vairs nevar kad ar 100% iekšā.. Bet no Bračka.. noņemiet tos pikstuļus.. Vai krievijas izlases Znaroka - vairs nav, tik noslēgts, mierīgs, liekās zem kā zem xanax.. Pie kļudām nav ekzplozijas..

     [+] [-]

, 2021-01-29 08:23, pirms 3 gadiem
Piekriitu ... lauva ar laiku ir palicis par virtuves kaķi ...