Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

"Australian Open" prognožu čempioni – lietotāji Leo Komarovs un JURIS 1978

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar serba Novaka Džokoviča un baltkrievietes Viktorijas Azarenkas uzvarām noslēdzās gada pirmais “Grand Slam” tenisa turnīrs. Šīm sacensībām portālā Sportacentrs.com arī bija veltīts prognožu konkursā, kurā varam paziņot uzvarētājus.

Kā jau ierasts „Grand Slam” tenisa turnīru laikā portālā Sportacentrs.com piedāvā prognožu konkursus. Tajos dalībniekiem bija jāprognozē gan vīriešu, gan sieviešu vienspēļu sacensību gaita – sākot no pirmās kārtas līdz pat finālam. Turklāt visas prognozes bija jāiesniedz līdz turnīra pirmā mača sākumam.

Par konkursa rezultātiem. Jo precīzāka bija aizpildītā turnīra tabula, jo vairāk punkti tika piešķirti. Par pirmās kārtas mača uzvarētāja noteikšanu varēja iegūt 1 punktu, par otrās kārtas – 2, trešās kārtas precīza prognoze deva 4 punktus, ceturtās – 6, ceturtdaļfināla – 8, pusfināla – 10, bet, ja precīzi tika prognozēts čempions, tad pienācās 13 punkti. Kopā bija iespējams nopelnīt 305 punktus.

Kā pirmais noslēdzās dāmu vienspēļu turnīrs. Tajā favorītēm klājās diezgan labi, tomēr neiztika arī bez pārsteigumiem. Otro gadu pēc kārtas triumfēja baltkrieviete Viktorija Azarenka, kas viņai ļāva saglabāt ranga līderes godu. Savas prognozes šajā spēlē iesniedza 279 dalībnieki, no kuriem veiksmīgākais izrādījās lietotājs JURIS 1978- 199 punkti. Šo rezultātu viņš sasniedza ar 83 pareizām prognozēm. Aiz viņa 2. un 3. vietā lietotāji Bam Bam un jutrix.

Vīriešu vienspēļu turnīra spēlē dalībnieku bija vairāk – 348, turklāt pārsteigumu mazāk. Tas atspoguļojās arī uzvarētāja punktu izteiksmē – uzvarētājs, lietotājs Leo Komarovs tika pie 260 punktiem. 2. un 3.vietā šoreiz lietotāji fellini un chelioss87.

Ar visiem uzvarētājiem sazināsimies personīgo vēstuļu veidā, lai informētu par pārsteiguma balvu saņemšanas kārtību! Bet pārējiem iesakām gatavoties „French Open” – arī šajā turnīrā būs līdzīgs konkurss.

APSKATI savas Australian Open vīriešu vienspēļu turnīra spēles prognozes
APSKATI savas Australian Open sieviešu vienspēļu turnīra spēles prognozes
Australian Open vīriešu vienspēļu turnīra prognožu kopvērtējums
Australian Open sieviešu vienspēļu turnīra prognožu kopvērtējums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-28 14:49, pirms 11 gadiem
Vīriešu prognozēs mani pamatīgi iegāza emocijas Kā jau teicu pēc Del Potro izkrišanas, biju ticējusi un cerējusi, ka viņš šeit tiks tālu(pag. sezonas beigu turnīri taču viņam bija samērā veiksmīgi).Sieviešu prognozēs -Serēna , bet arī Radvansku biju "aizcēlusi" krietni tālāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-01-28 16:21, pirms 11 gadiem
Komarovs tā vietā, lai trenētos uz Maple Leafs spēlēm, mierīgi spēlē SC prognožu spēles

     [+] [-]

, 2013-01-28 21:16, pirms 11 gadiem
Loģiski....neies jau sviedrus liet, ja var pie kompīša un TV pasēdēt

Martini12 rakstīja: Komarovs tā vietā, lai trenētos uz Maple Leafs spēlēm, mierīgi spēlē SC prognožu spēles

     [+] [-]

, 2013-01-29 21:16, pirms 11 gadiem
ajj, es viriešu prognozēs paliku 7. vietā