Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" paklūp pret "Rakveri", zaudē arī "DU" un "Poliurs" volejbolisti

Jānis Celmiņš

"Biolars" paklūp pret "Rakveri", zaudē arī "DU" un "Poliurs" volejbolisti
"Biolars" volejbolisti šodien piedzīvoja ļoti nepatīkamu zaudējumu
Foto: Romualds Vambuts

Neveiksmīga diena „Schenker” volejbola līgā šodien Latvijas klubiem. Cīņās pret Igaunijas klubiem mūsējo bilance – 0:3, turklāt „Biolars” volejbolisti paklupa pret vienu no vājākajām līgas komandām „Rakvere Grossi TK”.

„Biolars” komanda, kura šobrīd uz papīra izskatās ļoti pieklājīgi viesos tikās ar vienu no līgas vājākajām komandām „Rakvere Grossi TK”, kura līdz šim bija izcīnījusi vien divas uzvaras, turnīra tabulā ieņemot pēdējo vietu. Uz Rakveri jelgavnieki devās bez viena no saviem pēdējiem pastiprinājumiem Edgara Baika (personiskas problēmas), taču arī neskatoties uz to tika uzskatīti par neapšaubāmiem šī mača favorītiem. Pirmo setu „Biolars” komanda uzvarēja (25:22) un likās, ka viss ritēs savu ceļu, taču nekā. Lai kā centā „Biolars”, zaudējumi nākamajos trijos setos (19:25, 10:25, 22:25) nozīmēja zaudējumu arī visā spēlē – 1:3. Nepatīkami… Rezultatīvākais "Biolars" sastāvā ar 11 gūtiem punktiem bija Andis Cimoška, Mārcim Jirgensonam 10 gūti punkti.

Zaudējumu piedzīvoja arī „DU” komanda, kas viesos ar 0:3 (21:25, 16:25, 22:25) atzina Laura Iecelnieka un Arta Caica pārstāvētās „Tartu Pere leib” komandas pārākumu. Rezultatīvākais DU sastāvā bija Vitālijs Cinne, kurš komandai guva 10 punktus. "Tartu Pere leib" sastāvā Lauris Iecelnieks - 15 punktus, Artis Caics četrus.

Tikmēr, iespējams, dienas centrālajā spēlē „Poliurs / Ozonieki” komanda trijos setos atzina „TTU” volejbolistu pārākumu – 0:3 (18:25, 23:15, 22:25). Rezultatīvākais "Poliurs/Ozolnieki" sastāvā šodien bija Aivars Siļutins ar 14 gūtiem punktiem, 10 punktus guva Aivis Āboliņš.

Pēc šiem rezultātiem no labāko četrinieka turnīra tabulā izkritusi arī „Poliurs / Ozolnieki” komanda, ļaujot igauņiem ieņemt vadošās četras vietas. No piektās līdz astotajai vietai pēc šodienas spēlēm attiecīgi „Poliurs / Ozolnieki”, „Biolars”, „Lāse” un „DU” komandas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-30 07:18, pirms 12 gadiem
Biolaram laiks mainīt treneri, jo patiešām uz papīra komanda izskatās labi!
Es pat teiktu ka jādo grožus kādam jaunam un ambiciozam trenerim, kurš grib sevi pierādīt!