Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Timmas un Bertāna bijušais komandas biedrs tiek pie 10 dienu līguma NBA

Emils Ozerinskis

Timmas un Bertāna bijušais komandas biedrs tiek pie 10 dienu līguma NBA
Gregs Monro. Foto: VTB league

Pagājušās sezonas ievadā Maskavas apgabala "Himki" komandā spēlējušais centra spēlētājs Gregs Monro pēc divu gadu pārtraukuma atgriezies NBA apritē, noslēdzot desmit dienu līgumu ar Minesotas "Timberwolves".

Šobrīd NBA komandu ģenerālmenedžerus nevis nodarbina domas par maiņu darījumiem, lai pastiprinātu komandu uz sezonas izskaņu, bet gan sastāva savākšanu, lai varētu doties laukumā tuvākajā spēlē. Covid-19 uzliesmojuma dēļ NBA komandas šobrīd var parakstīt grūtdienīšu līgumus uz desmit dienām, lai izpildītu prasību par astoņu spēlētāju nepieciešamību basketbola spēles aizvadīšanai.

Iepriekš jau ziņots, ka caur desmit dienu līgumiem NBA apritē atgriezušies tādi veterāni kā Džo Džonsons un Lenss Stīvensons. Nu šim pulciņam pievienojies arī 31 gadu vecais centra spēlētājs Gregs Monro, kurš pērnās sezonas ievadā slīpēja basketbola parketu Krievijā kopā ar Latvijas basketbolistiem Dairi Bertānu un Jāni Timmu.

Tā kā Minesotas "Timberwolves" zaudējusi visu savu sākumsastāvu un vēl vairākus rotācijas spēlētājus, tad NBA deviņu gadu veterāns Monro izsaukts palīgā vilku komandai.

Ar septīto numuru 2010. gadā draftētais centra spēlētājs karjeras pirmos piecus gadus bija Detroitas "Pistons" pamatscentrs, bet pēcāk nonāca Milvoki "Bucks" vienībā, kur pamazām zaudēja savu pamatsastāva spēlētāja statusu. Līdz šim pēdējās divās NBA sezonās Monro lēkāja pa komandām, pārstāvot Fīniksas "Suns", Bostonas "Celtics", Toronto "Raptors" un Filadelfijas "76ers".

Tāpat jau oficiāli tiek ziņots, ka Indianas "Packers" nolēmusi šķirties no Eiropā labi pazīstamā aizsarga Breda Vanameikera, kurš pēdējās sezonās pārstāvējis Bostonas "Celtics", Goldensteitas "Warriors" un Šarlotas "Hornets" krāsas.

     [+] [-]

, 2021-12-27 22:20, pirms 2 gadiem
Ko Timmas agents snauz, ari vareja izmantot iespeju

     [+] [-]

, 2021-12-28 01:50, pirms 2 gadiem
Indianas "Packers" - jauna komanda?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja