Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" atlaistais Mičels pievienojas Minskas "Dinamo"

Rolands Eliņš

Rīgas "Dinamo" atlaistais Mičels pievienojas Minskas "Dinamo"
Zeks Mičels. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Minskas "Dinamo" paziņojis, ka papildinājis savu sastāvu ar Zeku Mičelu, kurš decembra sākumā tika atbrīvots no Rīgas "Dinamo".

Kā ziņo Minskas "Dinamo", ar Zeku Mičelu vienošanās panākta līdz sezonas beigām. Minskas komanda aizvada sportiski veiksmīgu sezonu un šobrīd ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, tiesa, vēl nevar justies droša pat par vietu izslēgšanas spēlēs, jo konferences devītajā vietā esošā "Vityaz" atpaliek tikai par četriem punktiem.

"Dinamo" ieguvusi 27 gadus veco kanādiešu uzbrucēju Mičelu, kurš sezonas pirmajā pusē Rīgas "Dinamo" sastāvā 24 spēlēs guva deviņus punktus (6+3). Viņš decembra sākumā tika ievietots atteikumu draftā un pēc tam arī atlaists, pārtraucot līgumsaistības. Rīgas "Dinamo" decembrī šāda veida izmaiņas savā sastāvā veikusi vairākas.

Mičela līgums gan arī varēja netikt lauzts, jo atteikumu draftā viņu izvēlējās "Severstal" vienība. Taču Mičels nevēlējās tai pievienoties, un sekoja KHL Disciplinārlietu komitejas iejaukšanās, kas atzina Mičela tiesības nonākt brīvā aģenta statusā. "Severstal" šo lēmumu kritizēja, norādot, ka saskaņā ar līgas noteikumiem tai bijušas tiesības pārņemt Mičela līgumu un iekļaut viņu savā sastāvā.

Jāpiemin, ka abas "Dinamo" komandas tieši vakar aizvadīja savstarpēju spēli.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/hcdinamoby/stat...

  -2 [+] [-]

, 2020-12-27 23:00, pirms 3 gadiem
Mičels nu visiem varēs stāstīt kādā atejā,čekista utaino un žīdu varzā, ir pabijis,bet veiksmīgi no tās ticis ārā.

     [+] [-]

, 2020-12-28 09:02, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Mičels nu visiem varēs stāstīt kādā atejā,čekista utaino un žīdu varzā, ir pabijis,bet veiksmīgi no tās ticis ārā.
... un nonācis tava elka Lukaša atejā