Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Girgensons: "Spēlējām ar cerību un esam lepni"

Jānis Celmiņš

Girgensons: "Spēlējām ar cerību un esam lepni"
Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Pēc zaudējuma Zviedrijas vienaudžiem pasaules U-20 čempionātā hokejā iespaidos par spēli dalījās Latvijas izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns, kā arī komandas kapteinis Kristians Pelšs un viņa viens no asistentiem Zemgus Girgensons.

Jau ziņojām, ka Latvijas U-20 hokeja izlase šonakt ar zaudējumu 4:9 pret Zviedrijas vienaudžiem uzsāka dalību pasaules čempionātā augstākajā divīzijā. Pēc spēles iespaidos par to dalījies Latvijas izlases galvenais treneris Ēriks Miļuns. „Pret tāda līmeņa komandu mēs pieļāvām pārāk daudz kļūdu un zviedru komanda šīs kļūdas izmantoja. Izanalizēsim spēli un turpināsim strādāt. Es lepojos ar puišiem, neskatoties uz rezultātu viņi cīnījās līdz pēdējai sekundei,” pauda treneris.

Arī viens no komanda līderiem Zemgus Girgensons izteicās, ka komanda cīnījusies godam. „Mēs spēlē ieguldījām visus spēkus. Visi zina, ka viņi ir prasmīgāka komanda. Mēs vienkārši centāmies smagi strādāt. Visu laiku spēlējām ar cerību. Viņi mūs uzveica, taču mēs esam lepni par mūsu spēli,” teica kapteiņa asistents Zemgus Girgensons

„Tagad mēs jūtamies daudz labāk. Mēs zinām, ka varam gūt vārtus. Atmosfēra komandā ir daudz labāka,” tā Latvijas U-20 izlases kapteinis Kristians Pelšs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija