Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Magņitka izglābjas pret "Neftekhimik", "Sibir" paliek sausā pret pastarīti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Magņitka izglābjas pret "Neftekhimik", "Sibir" paliek sausā pret pastarīti
Magņitogorskas "Metallurg" hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: metallurg.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) trīs zaudējumu sēriju pārtraukusi Magņitogorskas "Metallurg", kas savā laukumā atspēlējās no trīs vārtu deficīta, cīņas galotnē izraujot panākumu ar 6:4 pār vienu no Austrumu konferences vājākajām komandām Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Mača gaitā "Neftekhimik" guva pirmos divus vārtus, kā arī vēlāk - līdz otrā perioda 11. minūtei - iekrāja vadību ar 4:1. Tomēr tad iniciatīvu pārņēma Magņitka, Teiloram Bekam un Jegoram Jakovļevam divu minūšu intervālā deficītu uz tablo samazinot līdz 3:4. Šāda situācija saglabājās līdz pat 52. minūtei, kad Andržejs Nestrāšils pēc ilga pārtraukuma skaitliskajā vairākumā atgrieza neizšķirtu - 4:4. Pēdējās piecās minūtēs par mājinieku galveno varoni kļuva uzbrucējs Andrejs Čibisovs, kurš guva divus bezatbildes vārtus, sagādājot "Neftekhimik" sesto zaudējumu pēdējās septiņās spēlēs.

Ja Čibisova rēķinā šovakar divi vārti un viena rezultatīva piespēle, tad vecmeistaram Sergejam Mozjakinam vārtu guvums un divas rezultatīvas piespēles. Magņitogorskas vienība ar 31 spēlē iegūtiem 38 punktiem saglabāja sesto vietu, kamēr Ņižņekamska ar 18 punktiem 29 mačos ir 11. pozīcijā.

Vakara spēlē četru uzvaru sērija pārtrūka ar 29 punktiem astotajā vietā Austrumos esošajai Novosibirskas "Sibir", kas neizmantoja nevienu no saviem 47 metieniem pa vārtiem, Mitiščos ar 0:1 atzīstot pastarītes Pekinas "Kunlun Red Star" pārākumu. Deviņu zaudējumu sēriju Ķīnas klubam ar fantastisku sniegumu palīdzēja pārtraukt vārtsargs Dmitrijs Šikins. Savukārt vienīgos vārtus iemeta aizsargs Ļevs Starikovs.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-11-27 21:11, pirms 3 gadiem
Pie labā,baigā vaiga tas paRašas čempis.

     [+] [-]

, 2020-11-27 21:29, pirms 3 gadiem
Lielisks sniegums, teicama spēle