Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par "Sabres" līdera Dalīna savainošanu piespriež divu spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par "Sabres" līdera Dalīna savainošanu piespriež divu spēļu diskvalifikāciju
Rasmuss Dalīns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo "Sabres" palicis bez zviedru aizsarga Rasmusa Dalīna, kuram konstatēts smadzeņu satricinājums. Viņu savainoja Tampabejas "Lightning" aizsargs Eriks Černāks, kuram piespriesta divu spēļu diskvalifikācija.

Vakar notikušajā spēlē "Lightning" izcīnīja uzvaru ar 5:2, bet Dalīns savainojuma dēļ nevarēja pabeigt maču, turklāt pēcāk viņam tika konstatēts smadzeņu satricinājums, kas nozīmē zviedru aizsarga izkrišanu no aprites.

Incidents notika otrās trešdaļas izskaņā, "Sabres" spēlējot vairākumā. Dalīns bija ar ripu, kad saņēma sitienu ar elkoni pa seju no pretinieku aizsarga Černāka. Lai gan tiesneši notikušo atstāja bez ievērības, NHL izskatījusi incidentu un lēmusi, ka slovākam pienākas divu spēļu diskvalifikācija.

19 gadus vecais Dalīns šajā sezonā piedalījies 24 spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem un 15 piespēlēm. Viņš ir vienīgais "Sabres" aizsargs, kurš sakrājis vairāk par desmit punktiem. 2018. gada vasarā Dalīns tika draftēts ar pirmo numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-11-27 11:27, pirms 4 gadiem
“Sabres līdera”