Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSV svarīga uzvara pār "Arsenal"; "Rennes" un "Fenerbache" sešu vārtu trilleris

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

PSV svarīga uzvara pār "Arsenal"; "Rennes" un "Fenerbache" sešu vārtu trilleris
Lūks de Jongs un Ibrahims Sangare priecājas par otro vārtu guvumu. Foto. Reuters. Scanpix

UEFA Eiropas līgā aizvadītas astoņas piektās kārtas spēles. Eindhovenas PSV savā laukumā tika pie svarīga panākuma pret Londonas "Arsenal", savukārt Stambulas "Fenerbache" savā laukumā atspēlējās no 0:3 un izcīnīja punktu pret Francijas "Rennes' (3:3).

"PSV" 2:0 "Arsenal"

Londonas "Arsenal", kas jau bija garantējusi vietu izslēgšanas turnīrā, viesos tikās ar Nīderlandes PSV. Mājiniekiem uzvara bija nepieciešama, lai nodrošinātu vietu nākamajā kārtā. Tas izdevās – mačs tika uzvarēts ar 2:0.

• Premjerlīgas līdere iespēju deva pāris tuvākajiem rezervistiem, tomēr tā nebija veikusi pilnīgu rotāciju, jo pirmā vieta grupā tai vēl nav nodrošināta.

• Pirmajā puslaikā "Arsenal" vairāk kontrolēja bumbu, izpildīja vairāk sitienus pa vārtiem, tomēr mača rezultāts netika atklāts, lai gan PSV divas reizes bumbu prata raidīt vārtos. Goli netika ieskaitīti.

• PSV pie pirmajiem vārtiem tika otrajā puslaikā. Džoijs Vīrmans 56. minūtē izvirzīja vadībā mājiniekus, bet 63. minūtē Lūks de Jongs panāca 2:0, ļaujot Nīderlandes vienībai iegūt svarīgu divu vārtu pārsvaru.

"Arsenal" Eirokausos šī bija pirmā neveiksme šosezon, bet kopumā nebija zaudētas deviņas spēles pēc kārtas. Tomēr, ja nākamo spēli pret Cīrihi izdosies uzvarēt, Londonas vienība grupu turnīru noslēgs pirmajā pozīcijā.

"Fenerbache" 3:3 "Rennes"

• Cīņu par pirmo vietu grupā aizvadīja Fenebrache un "Rennes". Sešu vārtu spēlē uzvarētājs netika noskaidrots - 3:3. "Fenerbache" pirmajā puslaikā nonāca iedzinējos ar 0:3, tomēr prata atspēlēties.

• Jau 30. minūtē rezultāts uz tablo bija 3:0 par labu "Rennes", tomēr mājinieki rokas nenolaida. Pirmā puslaika izskaņā Enners Valensija prata vienus vārtus atspēlēt.

• Pamatīgu saasinājumu spēle ieguva 82. minūtē, kad Turcijas klubs prata atspēlēt vēl vienus vārtus, samazinot deficītu līdz vieniem vārtiem.

• Mājinieki turpināja izdarītu spiedienu uz "Rennes" vārtiem, un tas atmaksājās 88. minūtē. Emre Mors guva vārtus, panākot 3:3 un pasniedzot savai komandai punktu spēlē, kas pirmajā puslaikā likās nereāli.

"AEK Larnaca" 3:3 "Dynamo"

• Traks mačs arī starp Kipras "AEK Larnaca" un Kijivas "Dynamo". 72. minūtē Kipras futbola klubs bija vadībā ar 3:1, tomēr "Dynamo" 82. minūtē un kompensācijas laikā guva vārtus, panākot izlīdzinājumu - 3:3.

• Abas komandas gan necīnās par vietu nākamajā kārtā. Ukrainas klubs ir pēdējā jeb ceturtajā vietā grupā, savukārt Kipras vienībai trešā pozīcija šobrīd. Grupas vadībā ir "Rennes" un "Fenerbache".

UEFA Eirokausu spēles šosezon pieejamas "Viaplay" platformā.

Eiropas līgas rezultāti, 27. oktobris

SpēleRezultāts
AEK Larnaca – Dynamo Kyiv3:3(1:1)
Fenerbache – Rennes3:3(1:3)
Lazio – Midtjylland2:1(1:1)
Ludogorets – Betis0:1(0:0)
Malmo – Union SG0:2(0:2)
PSV – Arsenal2:0(0:0)
Union Berlin – Braga1:0(0:0)
Zurich – Bodo/Glimt2:1(0:0)

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/

     [+] [-]

, 2022-10-27 23:57, pirms 2 gadiem
De Jongs Monstrs!
Intereseanti, cik vārtus ar galvu vińš guvis savas karjeras laikā ?!!!