Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Video: Lielās cerības uz PK posmu Siguldā, Prūsis ieskicē ekipāžas

Eduards Ozerinskis
Bobsleja un skeletona pirmssezonas preses konferencē treneri un sportisti dalījās pārdomās par gatavošanos olimpiskajai sezonai.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2017-10-27 17:21, pirms 6 gadiem
nesaprotu,kāpēc, tas Prūsis tik pesimistiski vienmēr izsakās par to 3. 4nieka spēku...tagad,kad jaunie bobi nopirkti,Zalimam tā kā būtu pieejams vecais Melbārža bobs, ta noteikti,ka tas rezultāts nebūtu tik viduvējs,kāds bija pag. sezon..

     [+] [-]

, 2017-10-28 14:31, pirms 6 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies