Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" uzvar Cēsīs un kļūst par vicelīderi

"Talsu NSS/Krauzers" uzvar Cēsīs un kļūst par vicelīderi
Valters Kalnietis (Talsu NSS/Krauzers). Foto: floorball.lv

Par ELVI florbola līgas vīriešiem vicelīderi kļuvusi "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar Cēsīs ar 5:2 sagādāja otro zaudējumu pēc kārtas titulētajai komandai "Lekrings". Uzvarētāju sastāvā ar "hat-trick" izcēlās Valters Kalnietis.

Talsu komanda turnīra pirmajās divās spēlēs bija svinējusi vienu uzvaru, kā arī piedzīvojusi vienu zaudējumu. Viena uzvara bija arī cēsniekiem, bet reizē arī divi zaudējumi, turklāt pēdējais piedzīvots iepriekšējā mačā, kad "Lekrings" viesos ar 2:7 kapitulēja komandai "FBK Valmiera/Betsafe".

Šīvakara mača pirmajā periodā vadībā ar 2:0 izvirzījās talsenieki. Abus vārtus viesu labā guva Valters Kalnietis. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 33. minūtē Cēsu komandas kapteinis Artūrs Jurševskis izlauzās cauri pretinieku aizsardzībai un ar precīzu metienu samazināja viesu pārsvaru līdz minimumam – 1:2. Kad bija nospēlētas precīzi 47 minūtes, talsenieks Jānis Škutāns savai komandai atjaunoja divu vārtu pārsvaru – 3:1. Pamatlaika trijās pēdējās minūtēs viesi divas reizes raidīja bumbiņu tobrīd tukšajos laukuma saimnieku vārtos – 5:1. Vārtu guvumi Jāņa Ragovska un Valtera Kalnieša kontā. Līdz finālsvilpei Cēsu komanda paspēja atbildēt ar vienu golu Olafa Zvīņa izpildījumā – 2:5. Uzvaru ar 5:2 varēja svinēt komanda "Talsu NSS/Krauzers".

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma triju vārtu autors Valters Kalnietis. Viņa komandas biedram Jānim Ragovskim 2 (1+1) rezultativitātes punkti, bet ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Linards Putniņš. Par labāko starp cēsniekiem atzina pirmo vārtu autoru Jāni Jurševski. Pēc šīs uzvaras Talsu komanda ar sešiem punktiem pakāpās uz 2. vietu turnīra tabulā, bet cēsniekiem joprojām trīs punkti un 8. pozīcija.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.