Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņam zaudējums pret CSKA, Hārtlijam sausā uzvara

Rolands Eliņš

Kalniņam zaudējums pret CSKA, Hārtlijam sausā uzvara
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

Kontinentālajā hokeja līgā šodien Jānis Kalniņš stājās „Jokerit” vārtos, bet viņa komanda tomēr netika galā ar Maskavas CSKA un zaudēja 2:4.

Jānis Kalniņš „Jokerit” vārtos tika galā ar 31 no pretinieku 34 metieniem. „Jokerit” ilgu laiku atradās vadībā ar 2:1, taču trešā perioda sākumā CSKA panāca neizšķirtu un tad 58. minūtē arī izvirzījās vadībā. Kalniņš pēc tam tika nomainīts pret papildu uzbrucēju, taču tas tikai noveda pie CSKA ceturto vārtu guvuma.

„Jokerit” šī bija tikai piektā spēle šosezon iepriekš nepieciešamās karantīnas dēļ un komanda cietusi otro zaudējumu.

Roberts Bukarts tikmēr nepiedalījās „Severstal” uzvarā pār Kazaņas „Ak Bars”. Čerepovecas komanda bija pārāka papildlaikā ar 3:2 un ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Kazaņas zaudējumu prata izmantot Boba Hārtlija vadītā „Avangard”, kas ar 2:0 pārspēja „Metallurg” un atkal nostājusies līgas līderpozīcijās ar 11 spēlēs gūtiem 18 punktiem. Saraustītajā KHL sezonā Rietumu konferencē nevienai komandai nav vairāk par 15 punktiem.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.
Traktor-Dinamo Min.2:3 PM
Jokerit-CSKA2:4
Torpedo-Neftekhimik5:1
Severstal-Ak Bars3:2 P
Avangard-Metallurg2:0

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...