Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Manchester United'' paziņo par Varāna pievienošanos klubam

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Manchester United'' paziņo par Varāna pievienošanos klubam
Rafaels Varāns. Foto: Franck Fife/AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas ''Manchester United'' paziņojusi par vienošanās panākšanu ar karalisko Madrides ''Real'' par Francijas aizsarga Rafaela Varāna transfēru. Tiek lēsts, ka spāņu klubs saņems 50 miljonus eiro, bet francūzis noslēgs līgumu ar Mančestru līdz 2025. gada vasarai ar iespēju to pagarināt vēl par gadu.

Jau jūlija vidū mediji ziņoja, ka Anglijas Premjerlīgas klubs ''Manchester United'' ir tuvu tam, lai vienotos ar karalisko Madrides ''Real'' par aizsarga Rafaela Varāna pāreju no Spānijas uz Angliju.

Šodien vienošanos apstiprinājis ''Manchester United'', kluba mājaslapā atklājot, ka ar ''Real'' ir izrunāti jautājumi par transfēru. Pēc spēlētāja medicīnisko pārbaužu iziešanas un individuālā līguma nosacījumu norunāšanas Mančestras klubs oficiāli paziņos pāreju. Britu mediji ziņo, ka transfēra summa varētu būt iepriekš minētā - ap 50 miljoniem eiro. Savukārt citi futbola žurnālisti apgalvo, ka Varāns ar ''Manchester United'' noslēgs vienošanos līdz 2025. gada vasarai ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu.

Līdzšinējās karjeras laikā Varāns spēlējis divos klubos - Francijas ''Lens'' un Madrides ''Real'', kuru pārstāvēja no 2011. gada līdz iepriekšējai sezonai. Tās sastāvā Varāns laukumā devās vairāk kā 300 spēlēs, gūstot astoņus vārtus. Ar ''Real'' spēlētājs četras reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā, bet trīs reizes Spānijas ''La Liga'' čempionātā. Francijas nacionālās izlases sastāvā aizsargs aizvadījis 79 mačus, kuros guvis piecus vārtus, un kopā ar Franciju 2018. gada kļuva par Pasaules kausa čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

     [+] [-]

, 2021-07-27 22:59, pirms 3 gadiem
Real priekšā grūta sezona.

     [+] [-]

, 2021-07-27 23:03, pirms 3 gadiem
shkura rakstīja: Real priekšā grūta sezona.
Grūtāku grūti iedomāties par pagājušo ar gandrīz 70 traumām un kovidu.
Bez Ramosa un Varāna sezonas otrā pusē spēlēja daudz labāk ar Načo un Militao

     [+] [-]

, 2021-07-28 02:28, pirms 3 gadiem
Super Team veidojas!😎💪🍾