Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3032, Did:0, useCase: 3

Beļģijas treneris pārsteigts par izsvilpšanu un kritizē spēles organizāciju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Beļģijas treneris pārsteigts par izsvilpšanu un kritizē spēles organizāciju
Domeniko Tedesko. Foto: AP/Scanpix

Beļģijas futbola izlases galvenais treneris Domeniko Tedesko pauda pārsteigumu par komandas izsvilpšanu pēc 0:0 pret Ukrainu, kā arī kritizēja spēles organizāciju, jo izlase stundu braukusi uz stadionu. Kevins de Breine vairāk komentēja izsvilpšanu pēc spēles, paužot, ka komanda ir centusies uzvarēt.

Vakar Eiropas čempionātā futbolā astotdaļfinālu sasniedza Beļģija, kas E grupas pēdējās kārtas spēlē cīnījās 0:0 pret Ukrainu. Spēles beigās beļģi vairāk mēģināja noturēt neizšķirtu nekā skriet uz priekšu uzbrukumos, lai izcīnītu trīs punktus. Ar to mierā nebija beļģu līdzjutēji, kuri pēc spēles beigām izsvilpa komandu.

Beļģijas kapteinis Kevins de Breine pēc spēles devās Beļģijas fanu sektora virzienā, taču, dzirdot ūjināšanu, pagriezās un instruēja arī citus nedoties pie faniem. Pēc spēles viņš gan teica, ka Beļģijai līdzjutēju atbalsts ir ļoti nepieciešams. ''Mēs centāmies uzvarēt. Mums bija vārtu gūšanas iespējas, taču stūra sitienu izpildē neriskējām, jo zinājām, ka varam arī ielaist. Ja tas notiktu, mēs būtu izstājušies. Žēl, ka nevarējām gūt vārtus jau laicīgāk. Mums līdzjutēju atbalsts ir nepieciešams. To mums vajadzēs arī pret Franciju - tas ir viss, ko varu teikt.''

''Protams, esam nedaudz pārsteigti par izsvilpšanu,'' pēc spēles teica Beļģijas izlases galvenais treneris Domeniko Tedesko. ''Mēs gribējām izkļūt no grupas un to esam paveikuši. Zaudējām pirmajā spēlē, bet pret Rumāniju spēlējām fantastiski. Tad fani bija laimīgi. Šodien bija grūta spēle, taču mūsu ziņa pārējiem ir sekojoša - mēs spēlējam, lai uzvarētu. Spēlētāji centās darīt visu. Spēles sākumā varējām izcelties, taču, ja fani mūs izsvilpa, mums tas ir jāpieņem.''

Tedesko gan kritizēja spēles organizēšanu, īpaši veidu, cik ilgi komanda braukusi uz stadionu. ''Apstākļi, kā mēs ieradāmies stadionā, nav līdz šim pieredzēti. Ar visu policijas eskortu bija nepieciešama stunda, lai nokļūtu stadionā. Uz ceļa nebija sastrēguma un katrs luksofors bija zaļš, taču autobuss vienkārši brauca lēnu. Tas ir neticami. Pirmsspēles runai man bija laiks tikai divām minūtēm. Šī bija svarīga un grūta spēle, kurai nevarējām pienācīgi sagatavoties.''

Jau astotdaļfinālā Beļģijai gaida grūts pārbaudījums - pretiniekos būs viena no turnīra favorītēm Francija, kas grupu turnīrā uzvarēja Austriju un spēlēja neizšķirti pret Nīderlandi un Poliju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...

Noderīgas lietas:

EURO 2024 jaunumi
EURO 2024 kalendārs un rezultāti
EURO 2024 turnīra tabulas
LIDL prognožu spēle
Baudi EURO 2024 spēles lielākajā sporta bārā Latvijā - O'LEARYS

  -1 [+] [-]

, 2024-06-27 11:01, pirms 3 dienām
KO viņi centās pēdējās 3 minūtes pretinieku laukuma pusē , acīmredzami bumbu pieturēja lai tikai niču saglabātu...

  -1 [+] [-]

, 2024-06-27 11:24, pirms 3 dienām
zaxx rakstīja: KO viņi centās pēdējās 3 minūtes pretinieku laukuma pusē , acīmredzami bumbu pieturēja lai tikai niču saglabātu...
Ko citu viņiem darīt?Speciāli skriet uz priekšu,lai iespējams ielaistu vārtus pretuzbrukumā?Protams,ka nē.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-27 13:43, pirms 3 dienām
"Pirmsspēles runai man bija laiks tikai divām minūtēm"

Varēja autobusā veselu stundu izrunāties, ja reiz tas tik ļoti ir ietekmējis viņu sniegumu...

     [+] [-]

, 2024-06-27 14:19, pirms 3 dienām
gamergirl rakstīja: Ko citu viņiem darīt?Speciāli skriet uz priekšu,lai iespējams ielaistu vārtus pretuzbrukumā?Protams,ka nē.
tapec novelu belgiem smagi atlidot 1/8 tu klaun!

     [+] [-]

, 2024-06-27 14:44, pirms 3 dienām
Labākais Fitnesa Kanāls rakstīja: tapec novelu belgiem smagi atlidot 1/8 tu klaun!
Pats tu klauns esi.😂Šis ir Eiropas čempionāts,kur likmes ir lielas un neviens ļoti neriskēs tikai,lai paši zaudētu. Tu izrādi kāds bērns tu esi,ka novēlies zaudēt tiem,kas gudri spēlēja un speciāli negāja,lai iespējams zaudētu.Tā ir futbola taktika,ko visi,arī Ukraiņi dara.

Būtu Ukraina tādā pašā situācijā kādā Beļģija bija,tad tu stāstītu citu pasaciņu un slavētu viņus par savu rīcību. Neuzstādi dubultus standartus.

Labāk būtu paskatījies,kādi pajoliņi bija Ukrainas fani,ka Kevinam de Brujnam pirmajā puslaikā vairākas reizes spīdināja lāzerus acīs.Paši bija pelnījuši zaudēt par tādu rīcību.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-27 17:23, pirms 3 dienām
Ja reiz izsvilpa, tad pelnīti. Ar šādu spēli nav ko brīnieties.

     [+] [-]

, 2024-06-27 20:52, pirms 3 dienām
gamergirl rakstīja: Pats tu klauns esi.😂Šis ir Eiropas čempionāts,kur likmes ir lielas un neviens ļoti neriskēs tikai,lai paši zaudētu. Tu izrādi kāds bērns tu esi,ka novēlies zaudēt tiem,kas gudri spēlēja un speciāli negāja,lai iespējams zaudētu.Tā ir futbola taktika,ko visi,arī Ukraiņi dara.

Būtu Ukraina tādā pašā situācijā kādā Beļģija bija,tad tu stāstītu citu pasaciņu un slavētu viņus par savu rīcību. Neuzstādi dubultus standartus.

Labāk būtu paskatījies,kādi pajoliņi bija Ukrainas fani,ka Kevinam de Brujnam pirmajā puslaikā vairākas reizes spīdināja lāzerus acīs.Paši bija pelnījuši zaudēt par tādu rīcību.
Par to gaismas spīdināšanu de Bruinem, diemžēl pareizi teikts. Ļoti slikta rīcība.