Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" pārbaudes turnīrā Sočos zaudē Krievijas U20 izlasei

Rolands Eliņš

"Rīga" pārbaudes turnīrā Sočos zaudē Krievijas U20 izlasei
Foto: Fhr.ru

Rīgas „Dinamo” jaunatnes komanda HK „Rīga” ar zaudējumu 1:3 Krievijas U20 pirmajai izlasei uzsākusi dalību Melnās jūras kausa izcīņā, kas līdz 30. maijam norisināsies 2014. gada olimpisko spēļu mājvietā Sočos.

Melnās jūras kausa izcīņā piedalās četras komandas – Krievijas U20 A un B izlases, Somijas komanda KJT, kas pārstāv somu pēc spēka trešo līgu, un HK „Rīga”. Rīgas un KJT komandas turnīra organizatori savā mājaslapā gan dēvē par Latvijas un Somijas U20 izlasēm, taču Latvijas Hokeja federācija sociālajā tīklā „Twitter” noliegusi savu saistību ar minēto turnīru.

„Rīgas” hokejistu sastāvs šim pārbaudes turnīram nav pieejams ne organizatoru mājaslapā, ne „Dinamo” vietnē, taču šodienas mačā vārtos stājās Gustavs Grigals. Viņš palīdzēja „Rīgai” pirmos divus periodus noslēgt ar neizšķirtu 1:1, taču spēles izskaņā krievu jaunie hokejisti guva divus vārtus un uzvarēja 3:1. Vienīgos vārtus Rīgas komandas rindās guva Kristaps Zīle, realizējot vairākumu. Tiek vēstīts, ka mačs izvērtās ļoti ass un tajā netrūka arī kautiņu.

„Rīgai” nākamā spēle Melnās jūras kausa izcīņā paredzēta rīt, 15:00 pret Krievijas otro U20 izlasi. Šī izlase šodien turnīra atklāšanas mačā izcēlās ar graujošu 14:1 uzvaru pār somu KJT. Krievijas Hokeja federācijas mājaslapā norādīts, ka visas turnīra spēles būs pieejamas video tiešraidē tās „Youtube” profilā.

Izmantotie resursi:
ФХР

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-05-28 06:18, pirms 8 gadiem
Nafig tādā krievu turnīrā jāspēlē..????

  -2 [+] [-]

, 2016-05-28 09:59, pirms 8 gadiem
Nafig tu te ielīdi?