Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Dobrecovs: "Protams, noskaņojums ir negatīvs"

Kristaps Desmitnieks
''SynotTip'' futbola Virslīgas spēlē ''Ventspils'' savā laukumā ar 2:0 pārspēja ''Liepāju''. Sportacentrs.com piedāvā ieskatu pēcspēles preses konferencē, kurā piedalījās Viktors Dobrecovs un Pols Ašvorts.
Vērtējums: +1

  -2 [+] [-]

, 2016-05-27 20:16, pirms 8 gadiem
Neiesitot var nezaudet,bet uzvaret nevar ,neviens sitiens vartu rami un luk kur viss rezultats,domaju pret specigiem pretiniekiem ,kaa ventspils,jaspele agresivi jau no pasa sakuma jaiet uzbrukumaa nebaidoties,ka ielaidisi vartus,Liepajai jaspele atklats futbols un tas dos rezultatu,pofig 2ielaidisi ,bet 4 iesitisi,pagajuso sezon tas viss bija ,Cerams trapisim atpakal uz to pasu vilni,bet Ventspils ir si briza labaka komanda gan speles zina ,gan rezultatu

  +3 [+] [-]

, 2016-05-27 22:43, pirms 8 gadiem
Ventspilij novēlu Maskavu-Vladivostoku
Ventspils spēlē ar vienu uzbrucēju ,acīmredzot baidās no mums

Tikai divas špilkas.Es taču teicu,ka Dobrecova kungs bija šoreiz ļoti korekts

  -2 [+] [-]

, 2016-05-27 23:12, pirms 8 gadiem
Pareizi Dobrecov,nekad nedod roku cilvēkam,kurš cūciski izturās pret pretinieku komandu! Tā no Ešvorta puses bija ļoti cūciska rīcība! .....bet ko no kārkla angļa sagaidīsi,viņš taču iedomājies,ka ir zemes centrs!

     [+] [-]

, 2016-05-28 01:20, pirms 8 gadiem
Šķiet, ka Ašvorta domu gājiens ar Žigajevu centrā un vienu uzbrucēju patiešām nostrādāja. Un sakiet vēl, ka divu līdzvērtīgu komandu duelī visu neizšķir izvēlētā taktika.

     [+] [-]

, 2016-05-28 19:01, pirms 8 gadiem
Ašvorts:"Mums bija informācija, ka viņi spēles ar diviem balsta pussargiem, lai apturētu mūsu centrējums, tāpēc bija nepieciešams viņus pārsteigt. Pēdējās piecas dienas mēs strādājām pie šāda varianta, ka Žigajevs spēlē "zem" Karlsona un es domāju, tas sanāca tiešām fantastiski. Pārsteigums tiešām izdevās un domāju, ka tieši tādēļ kontrolējām spēli."
Jautajums,kurš FK LIEPĀJA ir stukačs un nodod informāciju pretinieku komandas treneriem??? Varat minēt 3x,vai pateikt priekšā?