Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Seibutis: "VEF spēks ir komandas spēle un aktīva aizsardzība"

Andrejs Siliņš

Seibutis: "VEF spēks ir komandas spēle un aktīva aizsardzība"
"Rytas" līderis Renalds Seibutis
Foto: AFP/Scanpix

"VEF spēks ir komandas spēle un aktīva aizsardzība, tāpat kā ātrais uzbrukums pie katras iespējas," pirms gaidāmās pusfināla cīņas pret Rīgas VEF Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Final Four" turnīrā Šauļos sacīja Viļņas "Lietuvos Rytas" līderis Renalds Seibutis.

"Esam ļoti gandarīti par uzvaru pār Šauļiem, mums tas bija īpaši svarīgi no psiholoģiskā aspekta," sacīja Seibutis, kura komanda šomēnes aizvadījusi jau 11 spēles. "Pēdējo divu mēnešu laikā mums ir bijis smags spēļu kalendārs, bet tā tas vienkārši ir. Tagad mums priekšā cīņa pret ļoti labu komandu Rīgas VEF. Skaidrs, ka tā nebūs viegla, zinām to un mums jābūt gataviem. Jāatdod no sevis 100 procentu. Šis ir basketbols, un ir dota viena spēle, lai tiktu finālā. Jebkas var notikt. Mums jāciena pretinieki, un viņiem jāciena mūs."

Seibutis rīdzinieku rindās izcēla amerikāņu saspēles vadītāju Kērtisu Miledžu: "Atceros, ka spēlēju pret viņu Rīgā, bet tas bija ļoti sen. Viņš ir diezgan ātrs, mēģina paātrināt uzbrukumu pie katras iespējas, ar viņu komanda spēlē ātri un agresīvi. VEF ir arī labi metēji kā [Sandis] Valters un [Kristaps] Janičenoks, mums tas jāņem vērā. Zem groziem spēcīgi ir lielie spēlētāji [Donāts] Zavacks un [Antans] Kavaļausks. VEF spēks ir komandas spēle un aktīva aizsardzība, tāpat kā ātrais uzbrukums pie katras iespējas."

198 centimetrus garais Seibutis, kuru 2007. gada draftā ar 50. numuru izvēlējās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienība Dalasas "Mavericks", pirms šīs sezonas noslēdza līgumu ar "Rytas" uz trim sezonām (pēc sistēmas 2+1). 26 gadus vecais uzbrūkošais aizsargs šosezon ULEB Eiropas kausā vidēji guva 14,8 punktus, izcīnīja 2,7 bumbas, atdeva 2,3 piespēles un izprovocēja 4,1 piezīmi. No trīspunktu līnijas Seibutis grozam uzbruka ar apskaužamu 52 procentu precizitāti.

Plašāka saruna ar Seibuti angļu valodā lasāma BBL mājaslapā: "BBL Homepage"

  -1 [+] [-]

, 2012-04-27 17:35, pirms 12 gadiem
VEFam ir tikai nespēks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-27 20:00, pirms 12 gadiem
Atceros, ka viņš Maroussi vilka pret ASK, un likās ka viņam vismaz kādi 35 gadi, izrādās, ka tikai divdesmit seši

  +1 [+] [-]

, 2012-04-27 20:58, pirms 12 gadiem
Pakrati Dinduli-2 rakstīja: to pašu arī par tevi var teikt
Ko nu par Tevi,bikšeles jau multeņu cienītājs iemācījies novilkt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja