Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola Virslīgā uzvaru svin "Celtnieks Rīga" un Ludzas "Latgols"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien ar divām spēlēm turpinājās cīņa "SynotTip" handbola Virslīgā: "Celtnieks Rīga" handbolisti viesos ar 42:30 uzvarēja "Vaiņodi", bet SK "Latgols" Ludzā ar 33:25 pieveica "Jūrmalas Sportu".

Dienas pirmajā spēlē jau pašā tās sākumā komandas "Celtnieks Rīga" handbolistiem izdevās izvirzīties vadībā. Vaiņodes handbolistiem spēles sākumā neparko neizdevās ieraidīt bumbu pretinieku vārtos, tādējādi pirmos vārtus mājiniekiem izdevās gūti tikai mača 7. minūtē. Lai gan pirmais puslaiks noslēdzās ar tikai piecu vārtu pārsvaru (18:13 "Celtnieks Rīga" labā), tomēr līdz spēles beigām rezultāta starpība palielinājās līdz 12 vārtiem un līdz ar to viesi pārliecinoši uzvarēja šajā spēlē ar rezultātu 42:30.

Rezultatīvākais spēlētājs "Celtnieks Rīga" sastāvā bija baltkrievu leģionārs Aliaksei Haisa, kurš kopumā guva astoņus vārtus, septiņi vārti Artim Kurmēnam, bet sešus vārtus guva Dmitrijs Petuhovs. Vaiņodes komandā ar septiņiem precīziem metieniem izcēlās Gatis Taujēns, bet pa sešiem vārtiem guva Ainārs Pāvils, Jurģis Strēlis, kā arī Oskars Pāvils.

Šīsdienas otrajā handbola Virslīgas spēlē "Jūrmalas Sports" veiksmīgi sāka pirmo puslaiku un ļoti līdzīgi cīnījās ar "Latgols" handbolistiem. Tomēr pirmā puslaika otrā daļa izrādījās ļoti neveiksmīga un mājiniekiem līdz puslaika beigām izdevās iekrāt divtik vārtu cik pretiniekiem. Zināmā mērā pirmā puslaika beigu rezultāts (18:9) arī noteica turpmāko spēles likteni - viesiem otrajā puslaikā tā arī neizdevās atgūties, tādējādi spēle noslēdzās ar rezultātu 33:25 par labu ludzāniešiem.

Renārs Grebeņnikovs bija rezultatīvākais spēlētājs mājinieku rindās un kopumā no izdarītajiem deviņiem metieniem precīzs bija astoņas reizes. Pa pieciem vārtiem gūt izdevās "Latgols" spēlētājiem Robertam Rancānam un Edvīnam Matvejenko.

Šobrīd "SynotTip" handbola Virslīgā līderpozīciju pēc deviņām spēlēm saglabā "Tenax Dobele" handbolisti. "Celtnieks Rīga" joprojām ir vicelīderes godā, bet Ludzas sporta klubs "Latgols" pēc šodienas spēles ar pieciem punktiem turnīra tabulā ieņem 5. vietu.

Jau rītdien norisināsies vēl trīs SynotTip handbola virslīgas spēles. Vaiņode, vēlreiz spēlējot savās mājās, uzņems komandu "Tenax Dobele", HK "Ogre" savā laukumā spēkosies ar "Latgols" handbolistiem, bet "Jūrmalas Sports" tiksies ar šīsdienas pirmās spēles uzvarētājiem - "Celtnieks Rīga" handbolistiem. Visas spēles būs vērojamas tiešraidē "SynotTip" handbola virslīgas Youtube kanālā, kā arī Latvijas Handbola federācijas mājas lapā handball.lv.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija

     [+] [-]

, 2021-03-27 18:17, pirms 3 gadiem
Jocīgi, ka LAtgols uzvarēja, jo spriežot pēc Handbola federācijas mājas lapas...
https://handball.lv/league/227/teams/4

Svars un Augums