Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Dudem divi vārti zaudējumā pret Francijas čempionāta vicelīderi

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dudem divi vārti zaudējumā pret Francijas čempionāta vicelīderi
Latvijas izlases kapteinis Ingars Dude. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Vienu no savām sezonas spilgtākajām spēlēm Francijas "Lidl Starleague" čempionātā aizvadījis Latvijas izlases handbolists Ingars Dude, kura pārstāvētā "Limoges" izbraukumā ar 29:37 atzina vicelīderes "Montpellier" pārākumu.

34 gadus vecais Dude šovakar realizēja divus no trim metieniem, kā arī nopelnīja divu minūšu sodu. Limožas komanda ar 19 spēlēs iegūtiem 22 punktiem Francijas līgas kopvērtējumā saglabāja piekto pozīciju.

"Montpellier" handbolisti pēc līdzvērtīgām cīņas pirmajām 14 minūtēm lielāku pārsvaru ieguva pirmā puslaika otrajā daļā, pārtraukumā dodoties ar 19:16 vadību kabatā. Pēc 15 minūšu pauzes Montpeljē pārsvaru pakāpeniski palielināja, droši novedot spēli līdz veiksmīgai izskaņai un diviem punktiem tabulā.

Pēc 17 kārtām "Montpellier" par četriem punktiem atpaliek no cita latvieša Daiņa Krištopāna pārstāvētās Parīzes "Saint-Germain", kas 17 spēlēs sakrājusi maksimāli iespējamos 34 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/l...