Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Ducks" atspēlējas pret "Flames", "Rangers" uzvar "Flyers"

Agris Suveizda

"Ducks" atspēlējas pret "Flames", "Rangers" uzvar "Flyers"
Lūks Šens Stīva Meisona sargātajos vārtos
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja viena no Rietumu konferences līderēm Anaheimas "Ducks", kas viesos pieveica vienu no rietumu pastarītēm Kalgari "Flames" (3:2). Savukārt Austrumu konferencē Ņujorkas "Rangers" savā laukumā tika galā ar Filadelfijas "Flyers" (3:1).

Anaheimas "Ducks" pēc Nika Bonīno precīzā metiena no iemetiena apļa pirmās trešdaļas izskaņā vairākumā atklāja rezultātu (1:0), taču otrajā trešdaļā Kalgari "Flames" pārņēma vadību (2:1). Spēles 46. minūtē Matjē Pero atjaunoja neizšķirtu (2:2), bet nedaudz vairāk nekā piecas minūtes līdz pamatlaika beigām izšķirošos vārtus guva Endrjū Koljāno, kurš bija pirmais pie atlēkušās ripas (3:2). "Ducks" ar 101 punktu 72 spēlēs rietumos ieņem trešo vietu, bet "Flames" ar 67 punktiem 73 cīņās atrodas priekšpēdējā pozīcijā.

Citā spēlē savā starpā tikās Austrumu konferences kaimiņienes Ņujorkas "Rangers" un Filadelfijas "Flyers". Mājinieki vadībā izvirzījās devītajā minūtē, kad "Flyers" zaudēja ripu savā aizsardzības zonā un precīzi no vārtu priekšas meta Dereks Dorsets (1:0). Otrajā trešdaļā no iemetiena apļa pārsvaru dubultoja Raiens Makdona, bet 48. minūtē pēc Stīva Meisona kļūdas 3:0 panāca Dominiks Mūrs (3:0).

Divas minūtes līdz pamatlaika beigām "Flyers" goda vārtus guva Jakubs Vorāčeks (1:3). "Rangers" ar 86 punktiem 74 mačos Austrumu konferencē ir ceturtajā vietā, bet sestajā pozīcijā esošā "Flyers" atpaliek par trim punktiem. Filadelfijas komandai gan ir divas spēles rezervē. Savukārt Vankūveras "Canucks" izbraukumā ar 5:2 pieveica Minesotas "Wild". Uzvarētāju labā divus vārtus guva Deivids Būts. "Wild" ar 85 punktiem 73 spēlēs rietumos ir septītā, bet "Canucks" ar 78 punktiem 74 mačos ierindojas desmitajā vietā.

SpēleRez
Wild – Canucks2:5
Rangers – Flyers3:1
Flames – Ducks2:3

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2014-03-27 12:01, pirms 10 gadiem
Lunqvists pēdejā laikā labi ieskrējies , velk NR uz play off , ja atceras kā sākumā viņš laida taurenīšus , tad tagad ir komandas vilcejs