Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone arī otrajā ITF mačā zaudē izšķirošajā setā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone arī otrajā ITF mačā zaudē izšķirošajā setā
Kamilla Bartone. Foto: Luke Hemer/Tennis Australia

Latvijas labākā junioru vecuma tenisiste Kamilla Bartone (16) zaudēja arī otrajā ITF pamatturnīra mačā, trešdien Antaljas W15 turnīra pirmā posma cīņā ar 4:6, 6:1, 2:6 piekāpjoties 29 gadus vecajai Izraēlas tenisistei Vladai Ekšibarovai (WTA 818.).

Bartone 1. setā divreiz nenoturēja breika pārsvaru (2:0, 4:2), vēlāk 2. setā no 1:1 uzvarēja piecos geimos pēc kārtas, bet izšķirošajā setā nespēja atgūties pēc nokļūšanas iedzinējos ar 0:4.

Kamilla trīs setu cīņā 1. kārtā Antaljā zaudēja arī pagājušajā nedēļā, kur ar 6:4, 4:6, 4:6 piekāpās Japānas tenisistei Misaki Macudai (20), kura šobrīd WTA rangā neatrodas, bet viņas rekords ir 896. vieta.

Bartone Antaljā spēlēja, būdama viena no labākajām juniorēm. Viņai šobrīd rangā 18. vieta, bet turnīra atlases brīdī bija 16. Pagājušajā nedēļā Antaljas pamatturnīrā tika četras juniores, bet šonedēļ divas. Bartone aiznākamajā nedēļā (11. marts) tādā veidā tiks Gonesas W15 pamatturnīrā.

Bartonei šonedēļ Turcijā, kur notiek māla seguma sacensības, vēl palicis dubultspēļu turnīrs kopā ar Moldovas tenisisti Vitāliju Stamatu.