Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bertāns un "Laboral Kutxa" uz Turciju pēc revanša

Bertāns un "Laboral Kutxa" uz Turciju pēc revanša
Dāvis Bertāns pirmajā spēlē pret "Anadolu Efes"
Foto: Baskonia.com

Šovakar 21:00 Eirolīgas ”Top 16” otro apli uzsāks Dāvis Bertāns un „Laboral Kutxa” vienība, kura centīsies revanšēties „Anadolu Efes” par pirmajā aplī ciesto zaudējumu.

Vitorijas „Laboral Kutxa” pirmo „Top 16” apli noslēdza piektajā vietā, taču jau šodien tai ir lieliska iespēja pakāpties uz ceturto vietu un iegūt nozīmīgu pārsvaru pār pagaidām sīvāko konkurenti „Anadolu Efes”. Turcijas komandai pagaidām ir par vienu uzvaru vairāk, turklāt pirmajā spēlē Spānijā uzvarēts ar 72:67.

Tajā spēlē Dāvis Bertāns guva deviņus punktus, bet šoreiz „Laboral Kutxa” nepieciešama ne tikai uzvara, bet arī vēlams būtu panākt lielāku pārsvaru nekā pirmajā spēlē zaudētie pieci punkti. Pagaidām abas komandas balansē uz tālāk tikšanas robežas, un turnīra tabulas galīgajā variantā tieši šīs spēles rezultāts var noskaidrot ceturtdaļfinālā iekļuvušo klubu.

Dāvim Bertānam Eirolīgas „Top 16” kārtā vidēji spēlē gūti desmit punkti, tiesa, iepriekšējā mačā pret „Malaga” viņš spēlēja salīdzinoši maz un guva tikai četrus punktus, aizmetot garām visus piecus tālmetienus, turklāt savāktas arī četras piezīmes.

„Anadolu Efes” sastāvā ir divi bijušie „Laboral Kutxa” spēlētāji – Tomass Heurtels, kurš tajā spēlēja vēl sezonas sākumā, un Milko Bjeliča, kurš šobrīd ir Turcijas kluba rezultatīvākais spēlētājs Eirolīgā ar vidēji gūtiem 9,6 punktiem. Spēles sākums paredzēts 21:00 Pēc Latvjas laika.

F grupā pēc savām septītajām uzvarām dosies „Olimpiacos” un CSKA, kurām abām mājas mači. Grieķijas klubs uzņems grupas pastarīti „Unicaja”, bet CSKA sagaida nopietnāks pārbaudījums Stambulas „Fenerbahce” izskatā. CSKA sastāvā, visticamāk, pirmo spēli aizvadīs Andrejs Kiriļenko, kurš nesen atstāja NBA. Savukārt E grupā „Barcelona” uzņems Vācijas „Alba”.

F grupas kopvērtējums 26. februārī

#KomandaU-Z
1CSKA6-1
2Olympiacos6-1
3Fenerbache5-2
4Anadolu Efes4-3
---
5Laboral Kutxa3-4
6Nizhny Novgorod2-6
7Milano2-6
8Unicaja1-6

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...


, 2015-02-27 21:49, pirms 9 gadiem
Dāvim truļi uzkrituši.
Pirms gada Kauņā līksmoja Fabjēns Kozērs un "Real Madrid". Foto: Ints Kalniņš/Reuters/Scanpix

Berlīnē sāksies Eirolīgas finālčetrinieks, iepriekšējā fināla pāris jau pusfinālā

ULEB Eirolīgas sezona basketbolā tuvojas noslēgumam – šovakar Vācijas galvaspilsētā Berlīnē gaidāmi pusfināli, bet titula īpašnieki kļūs zināmi jau svētdienas vakarā. Pirmajā pusfinālā plkst. 19.00 pēc Latvijas laika tiksies Atēnu "Panathinaikos" un Stambulas "Fenerbahce", bet trīs stundas vēlāk duelēsies "Real Madrid" un Pirejas "Olympiacos".
Adrians Andževs ar bumbu. Foto: FIBA

Andževs nekļūdīgs metienos ''Real'' pirmajā uzvarā jauniešu Eirolīgas finālposmā

Šodien Vācijas pilsētā Berlīnē jauniešu Eirolīgas finālposmu ar pārliecinošu uzvaru sākusi Adriana Andževa pārstāvētā Madrides ''Real'' U18 komanda, kas ar 92:67 apspēlēja Milānas ''Olimpia'' U18. Andževs 11:28 minūtēs guva piecus punktus, izcīnīja divas bumbas zem groziem un atdeva divas piespēles.
Foto: KK Crvena zvezda

Sarkanā zvaigzne nokaitētā Belgradas derbijā septīto reizi triumfē Adrijas līgā

Kopš 2015. gada septiņas reizes Adrijas līgā basketbolā triumfējusi Belgradas "Crvena zvezda", kura šīs sezonas finālsērijā "Partizan" vienību pārspēja visās trijās cīņās.