Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: "Līvāniem" lieliska trešā ceturtdaļa un pirmā uzvara

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: "Līvāniem" lieliska trešā ceturtdaļa un pirmā uzvara
Daumants Pabrieža
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā pirmo uzvaru otrajā posmā izcīnīja "Līvāni", kas savā laukumā ar 85:59 sagrāva "Saldu".

"Saldus" basketbolisti, kuri iepriekšējā spēlē izbraukumā pārsteidzoši izrāva uzvaru pret vienu no līdervienībām "Mārupi", arī izbraukumā pret "Līvāniem" sāka apņēmīgi, pirmajā ceturtdaļā ielaižot 13 punktus un izvirzoties vadībā.

Dodoties puslaika pārtraukumā, plus seši gan bija "Līvāniem", un laukuma saimnieki trešajā ceturtdaļā pārmācīja sāncenšus ar 30:10. Tādējādi tika nostiprināti pirmajā puslaikā ieliktie pamati un izcīnīta uzvara ar 85:59.

"Līvāni" otrajā posmā bija zaudējuši iepriekšējos desmit mačus pēc kārtas, kamēr "Saldus" bilance tagad ir divas uzvaras un 13 zaudējumi.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Matīss Caune, kurš realizēja trīs tālmetienus, pārtvēra četras bumbas un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles, bet neizdarīja nevienu soda metienu. Ar 11 punktiem, astoņām bumbām zem groziem un piecām piespēlēm piebalsoja kapteinis Daumants Pabrieža.

"Saldus" rindās Toms Kārlis Broks 23 minūšu laikā iemeta 21 punktu, tomēr vēl tikai viens komandas biedrs iemeta vairāk par desmit punktiem. Tāpat vienība realizēja tikai četrus no 27 tālmetieniem un atdeva piecas rezultatīvas piespēles (pretiniekiem 19).

  +2 [+] [-]

, 2017-01-27 23:53, pirms 7 gadiem
Malači Līvāni, Daumants pa centru spēleja ?

  +2 [+] [-]

, 2017-01-28 00:38, pirms 7 gadiem
Malači, puikas! Sen bija laiks! Gaidām nākamās uzvaras!