Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Juniors" pēcspēles metienos piekāpjas Elektrēniem

Andrejs Siliņš

"Juniors" pēcspēles metienos piekāpjas Elektrēniem
HK "Juniors" galvenais treneris Aigars Cipruss dod kārtējos norādījumus
Foto: Mārtiņš Aiše

Vienīgajā Latvijas atklātā hokeja čempionāta (LAČ) spēlē piektdienas vakarā HK "Juniors" vienība savā laukumā Inbox.lv ledus hallē, pirmo reizi sezonā tiekoties ar Elektrēnu "Energija", piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā - 1:2.

Jau spēles trešajā minūtē lietuvieši bija spiesti vārtos Arūnu Aleinikovu nomainīt pret Neriju Daukseviču. Tas gan netraucēja aptuveni 20 minūtes vēlāk izvirzīties vadībā. Lai kā juniori centās atspēlēties, allaž pietrūka noslēguma. Pēc Komeičuka noraidījuma par klupināšanu nedaudz vairāk kā astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām "Juniors" beidzot panāca izlīdzinājumu. Juris Ziemiņš pēc Siksņa un Biezā piespēlēm panāca 1:1.

Tomēr 60 minūtēs uzvarētāju noteikt neizdevās, bet pēcspēles metienu sērija sākās ar diviem neprecīziem raidījumiem. Otrie piegājieni (Bendžus un Kulda) bija precīzi, taču trešo bullīti realizēja tikai viesi (Kulevičs), kamēr rīdzinieku (Biezais) mestā ripa mērķi nesasniedza. Līdz ar to pirmā abu komandu tikšanās šajā sezonā noslēdzās ar 2:1 Elektrēnu komandas labā.

Turnīra tabulā gan "Juniors" joprojām atrodas labākās pozīcijās - 25 mačos 16 uzvaras un deviņi zaudējumi, kas ar 50 punktiem ļauj atrasties ceturtajā vietā. "Energija" ar astoņām uzvarām (šī bija otrā pēcspēles metienos) sakrājusi 27 punktus un ieņem astoto vietu.

"Energija" jau rīt turpinās turnīru, Jelgavā viesojoties pie "JLSS/Zemgale", savukārt "Junioriem" priekšā ceļš uz Krievijas pilsētu Penzu, kur janvāra pēdējās divās dienās Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) B grupas čempionātā jāspēlē pret vietējo "Dizelist".

LAČ regulārā sezona 2011/2012

HK Juniors - Elektrēnu Energija 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1)
Vārti: 25:43 Kriščiūns (Jagelāvičs, Steponaitis) 0:1, 52:55 Ziemiņš (Siksnis, Biezais, vair.) 1:1, 60:00 Kulevičs (p.m.) 1:2.
Soda minūtes: 4:6
Vārtsargi: Grīnfogels - Aleinikovs (2:26 Dauksevičs)

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-27 21:45, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Rītā neaizmirstiet aizlaist uz Liepāju atbalstīt Monarhus vai sliktākaja gadījumā ieslēgt SC TV 15.00( interesanti ko Ivars(Namejs) stāstīs)!
Man liekas, ka Namejs pret sho turniiru attiecas ar dzilju nicinaajumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-28 10:54, pirms 12 gadiem
arhivs X rakstīja: Interesanti vai Pastes kungs arī būs, citādi izpaliks amizantā saukļu apmaiņa starp LM "Viedajiem" vienā laukuma pusē un odiozo Monarhu treneri pretējā pusē ... kaut gan, pilnībā bez tā vienalga neiztiks
Kopš Guņa jau vairākus gadus kā nedzer, LAČ ir zaudējis daudz no sava kolorīta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja