Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pacers" zvaigzne Oladipo cer atgriezties laukumā līdz februāra sākumam

Andrejs Siliņš

"Pacers" zvaigzne Oladipo cer atgriezties laukumā līdz februāra sākumam
Viktors Oladipo. Foto: AFP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Indianas "Pacers" zvaigzne Viktors Oladipo, kurš atgūstas no janvārī gūtā kājas lūzuma, laukumā varētu atgriezties nākamā gada janvāra beigās vai februāra sākumā.

Šī gada janvārī Oladipo spēlē pret topošajiem NBA čempioniem Toronto "Raptors" skrēja aizsardzībā, lai traucētu ātrajā uzbrukumā skrienošo Paskālu Siakamu. Negaidīti Oladipo "pazaudēja zemi zem kājām" un attapās uz dēļiem. Ārsti konstatēja ceļgala lūzumu.

Pēc grūta rehabilitācijas procesa Oladipo atsācis treniņus ar komandu, taču atgriešanās brīdis laukumā vēl nav pienācis. ESPN basketbola apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis, atsaucoties uz tuvu stāvošiem avotiem, ziņo, ka Oladipo laukumā varētu atgriezties janvāra beigās vai februāra sākumā.

27 gadus vecais Oladipo pārstāv "Pacers" komandu kopš 2017. gada vasaras, kļūstot par vienu no līgas spožākajiem aizsargiem un tiekot divreiz izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlēs. 2018. gadā Oladipo tika nosaukts par līgas progresējušāko spēlētāju.

2013. gada drafta otrais numurs Oladipo par šo un nākamo sezonu kopumā saņems 42 miljonus dolāru, bet pēc tam kļūs par neierobežotu brīvo aģentu.

"Pacers" ar 21 uzvaru 31 spēlē ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
ESPN