Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebronam Džeimsam medicīniskajās pārbaudēs apstiprina cirkšņa sastiepumu

Agris Suveizda

Lebronam Džeimsam medicīniskajās pārbaudēs apstiprina cirkšņa sastiepumu
Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Losandželosas "Lakers" pavēstījusi, ka tās līderis Lebrons Džeimss nedosies uz spēli pret Sakramento "Kings".

Džeimss pret Goldensteitas "Warriors" savainojumā iedzīvojās trešajā ceturtdaļā, un šodien veiktā magnētiskā rezonanse apstiprinājusi sākotnējo diagnozi – viņam ir sastiepts kreisās kājas cirksnis. Tādējādi līgas superzvaigzne ir iztikusi bez nopietna savainojuma, un šobrīd Džeimsa stāvoklis oficiāli ir noteikts kā "spēlētājs atgriezīsies kuru katru dienu".

Nākamajā izbraukumā pie Sakramento "Kings", pie kuras "Lakers" viesosies naktī uz piektdienu, Džeimss gan nedosies. Dienu vēlāk "Lakers" pilsētas derbijā uzņems Losandželosas "Clippers". Par Džeimsa iespējamo dalību šajā mačā ziņu vēl nav.

Džeimss, kuram drīzumā apritēs 34 gadi, jaunajā komandā ir aizvadījis 34 spēles, vidēji laukumā pavadot 34,6 minūtes, gūstot 27,3 punktus, izcīnot 8,3 atlēkušās bumbas, izdarot 7,1 rezultatīvu piespēli, pārtverot 1,3 bumbas un pieļaujot 3,4 kļūdas. Pēc Džeimsa savainojuma "Warriors" ātri vien deficītu sadeldēja līdz diviem punktiem, taču sapriecājās pāragri un mājās piedzīvoja smagu sakāvi ar 101:127. "Lakers" ar 20 uzvarām 34 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/lakers/releases...
https://twitter.com/Lakers/status/1...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-26 22:46, pirms 5 gadiem
Agri,Lebrons spēlē basi ne hokeju. Trešā trešdaļa

  -1 [+] [-]

, 2018-12-26 22:54, pirms 5 gadiem
Kur ir tie, kuri teica, ka Lebrons 30+ vecumā nebūs vairs tas, kas pirms tam? No visām Karamelēm un D-Veidiem jau pasen smilstis birst, bet Karalis Džeimss joprojām uguņo.

     [+] [-]

, 2018-12-26 22:55, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Agri,Lebrons spēlē basi ne hokeju. Trešā trešdaļa
Paldies.

     [+] [-]

, 2018-12-27 23:30, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kur ir tie, kuri teica, ka Lebrons 30+ vecumā nebūs vairs tas, kas pirms tam? No visām Karamelēm un D-Veidiem jau pasen smilstis birst, bet Karalis Džeimss joprojām uguņo.
Lebrons > MJ