Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Ošs

"Juniors" izglābjas pret "LM-2" un uzvar bullīšos

"Juniors" izglābjas pret "LM-2" un uzvar bullīšos
HK "Juniors"
Foto: Gunārs Timermanis, jelgavniekiem.lv

Šovakar Latvijas hokeja čempionāta vienīgajā spēlē pie panākuma tika HK "Juniors", kas savā laukumā ar rezultātu 5:4 pēcspēles metienos uzvarēja ''Liepājas metalurgs'' otro komandu.

Abas komandas savu iepriekšējo maču aizvadīja tieši viena pret otru. Pirms trīs dienām, 23. decembrī, pārāki izrādījās HK "Juniors", kas savā laukumā uzvarēja ar 5:1. Lieliska iepriekšējā spēle padevās Maksimam Osipovam, kura kontā divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Pirms šīs spēles turnīra tabulā HK "Juniors" ar izcīnītiem 38 punktiem ieņēma 2. vietu, kamēr ''Liepājas metalurgs-2'' ar 28 punktiem ierindojās ceturtajā vietā astoņu komandu konkurencē.

Spēles pirmajā trešdaļā ''Liepājas metalurgs-2'' izvirzījās jau vadībā ar 2:0, tomēr nākamajā trešdaļā "Juniors" guva trīs vārtus, kamēr liepājnieki divus, tādējādi pēc četrdesmit minūtēm 3:4. Spēles 56. minūtē Jurijs Moiseičenko izlīdzināja rezultātu – 4:4. Bullīšos "Juniors" uzvarēja ar 1:0, bet visā spēlē ar 5:4.

Zaudētāju sastāvā par rezultatīvāko spēlētāju kļuva Juris Ziemiņš, kurš šodien izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, tikmēr uzvarētāju sastāvā ar ''hat-trick'' un vienu piespēli izcēlās Rūdolfs Maslovskis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija


, 2012-12-26 23:01, pirms 12 gadiem
hulji tāda di*šana: No četriem pēcspēles metieniem vienīgais precīzais bija Rūdolfs Maslovskis
Straupe un Hodzko savām komandām pirmos bulliishus realizēja... sjitais laikam skaitās profesionāls sporta ziņu portāls
, 2012-12-26 23:11, pirms 12 gadiem
Vēl tāda piebilde, ka atšķirībā no ierastā "Juniors" sastāva decembra gaitā to stiprina papildspēki no "HK Rīga", t.sk. tie, kas nonākuši pēc Latvijas U-20 izlases treniņnometnes. Gudļevskis "junioriem" gan atņemts, taču ierindā ir tādi "HK Rīga" kadri kā Dīķis, Salija, Smirnovs, D.Straupe, Lavrovs, arī Cimermanis, Birzītis.

P.S. 1. un 2. periodā pārliecinoši labāk izskatījās liepājnieki. Ne tikai pēc rezultāta, bet pēc centības spēlēt taktiski un saspēlējoties nevis "skrien-met".
, 2012-12-27 00:50, pirms 12 gadiem
ej tu kadrs.. Neviens neko nesak, kad LM-2 nem speletajusj no 1as komandas.. Tas ira viens klubs, un neviens neaizliek ta darit. Savus piebildes vari nemaz nerakstit Un es gan neteiktu ka liepaineki 2 perioda izskatijas labak par junioriem.
, 2012-12-27 02:47, pirms 12 gadiem
Maslovski uz Dinamo!
, 2012-12-27 09:53, pirms 12 gadiem
randomer rakstīja: ej tu kadrs.. Neviens neko nesak, kad LM-2 nem speletajusj no 1as komandas.. Tas ira viens klubs, un neviens neaizliek ta darit. Savus piebildes vari nemaz nerakstit Un es gan neteiktu ka liepaineki 2 perioda izskatijas labak par junioriem.
Nevajag tik ļoti satraukties - spēlētāju rotācija nav aizliegta un ir interesantāk skatīties:} Bet fakts paliek fakts, šīs spēles mēdz būt atšķirīgas no tām, kurās rotācijas nav.
Turklāt interesantāk skatīties, ja ir prieks un interese par abām komandām, tad sanāk vieglāk un objektīvāk.

P.S. Cilvēki ir dažādi un viedokļi atšķiras. Tādēļ komentēt ir ļauts gan Tev, gan man.

P.P.S. Esi piereģistrējies par godu tieši šim komentāram?:}
Līnuss Ullmarks. Foto: AP/Scanpix
6

''Bruins'' uz Otavu aizmaina vārtsargu Ullmarku, pretī saņem Korpisalo

Par maiņas darījumu vienojušās Bostonas ''Bruins'' un Otavas ''Senators''. Rezultātā uz Kanādas klubu pārcēlies Līnuss Ullmarks, bet pretējā virzienā ceļojuši Jonass Korpisalo, Marks Kasteličs, kā arī 2024. gada drafta pirmās kārtas izvēle.
Floridas "Panthers" kapteinis Aleksandrs Barkovs. Foto. NHL
86

Balinska pārstāvētā "Panthers" pirmo reizi vēsturē izcīna Stenlija kausu

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadīta izšķirošā Stenlija kausa izcīņas spēle. Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" finālsērijas septītajā spēlē uzvarēja Edmontonas "Oilers" ar 2:1 un izcīnīja pirmo titulu komandas pastāvēšanā.
Konors Makdeivids un Stjūarts Skiners. Foto: USA Today Sports/Scanpix
44

''Oilers'' paveic neticamo un panāk septīto maču Stenlija kausa finālsērijā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas finālsērijā teju vai neticamo izdevies paveikt Edmontonas ''Oilers'' hokejistiem, kas pratuši no 0-3 sērijā panākt izlīdzinājumu. Kanādas vienība aizvadītajā naktī ar 5:1 sakāva Floridas ''Panthers'', panākot septīto, izšķirošo maču.