Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts LAČ: ''SMScredit.lv'' pārliecinoši apspēlē ''JLSS/Zemgali'', panākumi arī HK ''Juniors'' un ''Ozolnieki-MONARCH''

LAČ: ''SMScredit.lv'' pārliecinoši apspēlē ''JLSS/Zemgali'', panākumi arī HK ''Juniors'' un ''Ozolnieki-MONARCH''
Ozolnieki/MONARCH
Foto: Aigars Prūsis

Šodien tika aizvadītas trīs Latvijas Atklātā hokeja čempionāta (LAČ) spēles, turklāt visas norisinājās ''inbox.lv'' ledus hallē. Pirmajā mačā turnīra pastarīši HS ''Rīga/LSPA'' ar 3:11 piekāpās pirmajā vietā esošajiem ''Ozolnieki-MONARCH''. Pie uzvaras tika arī HK ''Juniors'', kas ar 6:2 apspēlēja DHK ''Latgale''. Negaidīti smagu zaudējumu piedzīvoja ''JLSS/Zemgale'', kas ar 3:8 piekāpās ''SMScredit.lv''.

''Ozolnieki-MONARCH'' - HS ''Rīga/LSPA''

Iepriekšējā spēle piedzīvojuši kaunpilnu zaudējumu ar 1:21, arī šo maču HS ‘’Rīga/LSPA’’ neiesāka pārliecinošāk un pirmajās 20 minūtēs četras reizes ļāva ripai nonākt savos vārtos, kamēr paši bija precīzi tikai vienreiz (4:1). Otrās trešdaļas sākums monarhiem izvērtās vēl veiksmīgāks, un teju pusotras minūtes laikā no 4:1 izdevās panākt 7:1. Līdz perioda beigām Ozolniekiem vēl divi gūti vārti, turklāt pēdējie no tiem – atrodoties ‘’lielajā mazākumā’’ un spēlējot trijatā pret pieciem HS ‘’Rīga/LSPA’’ hokejistiem (9:1).

Pēdējā trešdaļā katra komanda guva divus vārtus un spēle noslēdzās ar Ozolnieku uzvaru – 11:3. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sergejs Durdins un Nikolajs Jerofejevs, bet Mihailam Bogdanovam sešas rezultatīvas piespēles.

HK ''Juniors'' - DHK ''Latgale''

Otrajā šis dienas mačā spēkus mēroja HK ‘’Juniors’’ un DHK ‘’Latgale’’. Rezultātu atklāja rīdzinieki pēc laukumā pavadītām nedaudz vairāk kā septiņām minūtēm, kad precīzs bija Edgars Kulda. Trešdaļas turpinājumā HK ‘’Juniors’’ pārsvaru dubultoja un pirmais periods noslēdzās viņiem labvēlīgi – 2:0.

Otrajā trešdaļā Riharda Cimermaņa sargātos vārtus izdevās pārspēt vienam no daugavpiliešu līderiem Sandim Virkstenim, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam, bet, neilgi pēc tam, Miks Komuls raidīja ripu viesu vārtos, atjaunojot divu vārtu pārsvaru par labu junioriem. Trešdaļas turpinājumā rezultāts vairs nemainījās, un pēc nospēlētām 40 minūtēm 3:1 par labu HK ‘’Juniors’’.

Spēles noslēdzošā perioda sākumā pie saviem otrajiem vārtiem mačā izdevās tikt Edgaram Kuldam, kurš tādējādi panāca komfortablo 4:1. Daugavpilieši vēl spēja gūt vārtus, kad līdz spēles beigām bija jāspēlē 11 ar pusi minūtes, bet viņu pēdējās cerības uz labvēlīgu iznākumu izdzēsa Deivids Sarkanais, panākot 5:2. Vienu sekundi pirms mača beigām Edgars Kulda paspēja gūt vēl vienus vārtus, nodrošinot sev hat-trick, bet komandai pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

‘’SMScredit.lv’’ - ‘’JLSS/Zemgale’’

Dienas centrālajā mačā tikās komandas, kas turnīra tabulā ar izcīnītiem 29 punktiem atrodas līdzās – ‘’SMScredit.lv’’ un ‘’JLSS/Zemgale’’. Labs sākums padevās jelgavniekiem, kuri pirmie izvirzījās vadībā, kad precīzi meta Artjoms Ogorodņikovs, tomēr viņu prieki nebija ilgi, jo, jau pēc nepilnām četrām minūtēm, ‘’SMScredit.lv’’ panāca neizšķirtu. Mača 11 minūtē ‘’JLSS/Zemgale’’ ieguva iespēju divas pilnas minūtes spēlēt piecatā pret trim pretinieku hokejistiem, taču šis vairākums viņiem izvērtās pagalam neveiksmīgs, jo vārtus šajā laikā guva nevis jelgavnieki, bet gan ‘’SMScredit.lv’’ hokejists Ronalds Cinks. Rezultāts pēc pirmajām 20 minūtēm – 2:1 par labu mājiniekiem.

Otrā perioda vidusdaļā kreditori īsā laikā guva divus vārtus, panākot jau 4:1. Šāds notikumu pavērsiens lika ‘’JLSS/Zemgale’’ trenerim veikt vārtsargu maiņu. Tomēr arī pēc šāda soļa jelgavnieki nespēja pavērst notikumu gaitu sev labvēlīgā virzienā. Līdz mača beigām ‘’SMScredit.lv’’ guva vēl četrus vārtus, kamēr ‘’JLSS/Zemgale’’ spēja atbildēt tikai ar diviem. Rezultāts mačam noslēdzoties - 8:3. Trīs vārti jeb hat-trick, kā arī viena rezultatīva piespēle Andrejam Maslovskim, bet Ronalds Cinks izcēlās ar pieciem rezultativitātes punktiem - gūti vārti un četras rezultatīvas piespēles. ''JLSS/Zemgale'' sastāvā abos vārtu guvumos piedalījās Ēriks Ozollapa (1+1).

  +2 [+] [-]

, 2011-11-26 17:11, pirms 13 gadiem
Žēl, ka savus fanus ar savu sniegumu šodien Monarhu vārtos nepriecēja perspektīvais Latvijas hokeja playboys K. Zelčs!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-27 11:34, pirms 13 gadiem
Ir pieņemts beigās ielikt rezultātus ar vārtu guvējiem un minūtēm.

     [+] [-]

, 2011-11-27 16:00, pirms 13 gadiem
Netaisīsim drāmu - nākošreiz Zemgale noteikti uzvarēs!