Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš sakrāj 1+3 vārtiem bagātā spēlē Baškortostānā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš sakrāj 1+3 vārtiem bagātā spēlē Baškortostānā
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Podoļskas "Vityaz" šodien izbraukumā ar 5:6 piekāpās Ufas "Salavat Yulaev", kas pirmoreiz vadībā izvirzījās vien 55. minūtē. Latvietis izpildīja trīs rezultatīvas piespēles un iemeta ripu.

Baškortostānas galvaspilsētā Podoļskas "Vityaz" jau otrajā minūtē izvirzījās vadībā - izspēlējot skaitlisko vairākumu, Daugaviņš uzbrukuma zonā noorientējās pie borta un piespēlēja kanādietim Džastina Denfortam, kurš traucās uz priekšu un guva vārtus (1:0). Pēcāk aizsardzības zonā Daugaviņš pasita ripu uz priekšu, pretinieku zonā to uztvēra Svjatoslaavs Grebenščikovs un apspēlēja vārtsargu (3:1). Otrajā periodā mājinieki izlīdzināja (3:3), savukārt pēc iemetiena skaitliskajā vairākumā Daugaviņš pie borta saņēma piespēli, pavirzījās uz pretinieku zonas centru un ar metienu zem vārtu pārliktņa panāca 4:3. Tiešraides komentētājs tobrīd atzīmēja latvieša pilnīgo mieru arī panākuma tradicionālajā nosvinēšanā ar rezervistiem.

Trešā perioda sākumā Daugaviņš skaitliskajā vairākumā viegli meta uz vārtu pusi, un tur ripas lidojumu pielaboja zviedrs Matiass Tedenbijs - 5:4. Pēc tam laukuma saimnieki guva divus vārtus un pirmoreiz vadībā izvirzījās mača 55. minūtē. Tādējādi piemaskavieši zaudēja ar 5:6.

Kaspars Daugaviņš spēlēja 21:21 minūti, izpildīja četrus metienus pa vārtiem, sakrāja 1+3, uzvarēja divos no diviem iemetieniem, bloķēja pretinieka metienu, divreiz tika sodīts ar noraidījumu uz divām minūtēm (abos gadījumos pretinieki nespēja iemest). Piemaskavas klubs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, savukārt Baškortostānas vienība tagad kļuvusi par austrumu līderi.

KHL mačā Daugaviņš vairākkārt ir sakrājis trīs punktus, taču četri ir pirmoreiz [video]. Latvietis šosezon izvirzījies kā komandas rezultatīvākais spēlētājs - 11 (4+7) punkti deviņās spēlēs.

KHL mači 26. septembrī

Dinamo R - Dynamo Mmājiniekiem tehniskais zaudējums
Salavat Yualaev - Vityaz6:5
Spartak - Amur3:1

Šodien bija ieplānota spēle starp Rīgas un Maskavas "dinamiešiem", taču karantīnas dēļ rīdzinieki atteicās no šī mača un izpelnījās tehnisko zaudējumu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2020-09-26 17:22, pirms 4 gadiem
Dawgam čo ta pagaidām ne pa jokam ir aizgājusi tā spēle Viķkās spēlējot. Tā vēl skaties sezonas otrā pusē vēl arī uz lielo klubu(SKA) pasauks/samainīs!