Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Trīs neveiksmīgas spēles aizvadījušais Džordžs NBA burbulī cietis no depresijas

Agris Suveizda

Trīs neveiksmīgas spēles aizvadījušais Džordžs NBA burbulī cietis no depresijas
Pols Džordžs pret Timu Hārdeveju. Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas "Clippers" ar 154:111 sagrāva Dalasas "Mavericks", bet Pols Džordžs izcēlās ar 35 punktiem – pēc trim briesmīgām spēlēm, kurās kopā sakrāja tikai 34 punktus un realizēja tikai 20,4% metienus no spēles. Pēc mača Džordžs atzina, ka viņa sliktais sniegums bija saistīts arī ar psiholoģisko stāvokli.

"Tas bija no visa pa druskai. Godīgi sakot, par zemu novērtēju mentālo veselību. Man bija trauksme, nedaudz depresijas. Biju iesprostots," žurnālistiem sacīja Džordžs. "Vienkārši mans prāts neatradās laukumā. Otrajā, trešajā un ceturtajā spēlē atrados kur citur. Jutos, it kā manis tur nebūtu. Liels paldies cilvēkiem, kuri bija manā pusē un iedvesmoja ar pareizajiem vārdiem. Viņi ārkārtīgi palīdzēja, lai es atgrieztos uz pareizā ceļa un atgūtu noskaņojumu. Nevaru viņiem pietiekami pateikties."

"Sarunas ar psihiatru, mūsu komandas psihiatru. Mana enerģija, mans noskaņojums bija mainījies. Tas bija viss, kas man bija nepieciešams. Ierodoties zināju, kas ir mans darbs – visu atstāt laukumā," Džordžs turpināja. "Atrašanās šeit ir ļoti smaga. Tas nav vienkārši. Visu dienu tikai basketbols. Ir ļoti grūti no tā tikt prom. Redzi citu komandu spēlētājus. Uzslavas NBA par šādas vides radīšanu, taču tajā paša laikā tas ir smagi."

Džordžam palīdzēja ne tikai komandas psihiatrs, bet arī galvenais treneris Doks Riverss un spēlētāji. "Saprotiet, šī nav normāla vide," teica Riverss. "Tā vienkārši nav. Ar Džordžu pēc spēles apsēdāmies manā istabā, mums bija ilga saruna, nebūt ne tikai par basketbolu. Arī vairākiem spēlētājiem bija saruna – čaļi klauvēja pie viņa durvīm."

"Mēs tikai gribējām dabūt viņu ārā no tā stāvokļa. Dabūt viņu ārā no istabas, spēlēt videospēles, visu laiku būt viņam līdzās, lai parādītu, ka esam kopā ar viņu," teica Montrezls Herels. "Domāju, tas viņam ļoti palīdzēja, jo viņš izgāja laukumā un spēlēja atraisīti. Tas ir labākais Džordžs, kāds mums var būt. Negribam, lai viņš pārāk daudz domātu un prātotu savā galvā, jo viņš jau ir lielisks spēlētājs. Daudz cilvēku par viņu runā un saka dažādas lietas, jo viņš ir tāda kalibra spēlētājs. Viņi zina, kas viņš ir. Tā ir svētība un lāsts vienlaikus."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-08-26 15:02, pirms 4 gadiem
Izklausās pēc reāla BS redzot,kā viņš runāja pēc spēlēm

     [+] [-]

, 2020-08-26 15:08, pirms 4 gadiem
Labi, labi, Depresija ir liels vārds, lai parāda nākamajā spēlē to pašu (vai labāk neparāda)

  +4 [+] [-]

, 2020-08-26 15:39, pirms 4 gadiem
Ja precejies ar striptizdejotaju, tad diezgan logiski ka var iesligt depresija atstajot vinu vienu uz tik ilgu laiku. Gan jau taa kaadas halturas laizh kamer vins burbuli
Slēpts komentārs: ---ZzZ---

  -2 [+] [-]

, 2020-08-26 16:19, pirms 4 gadiem
Vai cik grūta dzīve nēģerītim, pelnīt ārprātīgus miljonus par bumbas dauzīšanu pret zemi, pilnīgi raudiens uznāca..

     [+] [-]

, 2020-08-26 16:21, pirms 4 gadiem
Nu ko, spēlei sākoties Mavs spēlētajiem ar runāšanu jaiedzen atpakaļ būrī

     [+] [-]

, 2020-08-26 16:27, pirms 4 gadiem
@dziedis saprotu tavu bēdu, ka jādzīvo mēnesī ar 800 eirikiem, viegli nav

  +1 [+] [-]

, 2020-08-26 16:38, pirms 4 gadiem
dziedis rakstīja: Vai cik grūta dzīve nēģerītim, pelnīt ārprātīgus miljonus par bumbas dauzīšanu pret zemi, pilnīgi raudiens uznāca..
Mentālas, tāpat kā jebkuras citas slimības, nešķiro cilvēkus pēc naudas maka.

     [+] [-]

, 2020-08-26 17:03, pirms 4 gadiem
Džordžs parādīja Mavericks who's da man!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-26 17:19, pirms 4 gadiem
dziedis rakstīja: Vai cik grūta dzīve nēģerītim, pelnīt ārprātīgus miljonus par bumbas dauzīšanu pret zemi, pilnīgi raudiens uznāca..
un, kas tev liedz to darīt ?

     [+] [-]

, 2020-08-26 17:59, pirms 4 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Es arī cietu no depresijas, kad man nācās skatīties ļengano makaronu Podriņķi laukumā. Bet kopš trauslais makarons vairs nevar doties laukumā mana depresija ir pazudusi un es atkal varu izbaudīt Mavs basketbolu.
Man bi tik viegli tikt ārā no tās.