Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Razgals: "Rezultātu uztaisīja "Dinamo" ceturtā maiņa"

Jānis Celmiņš

Razgals: "Rezultātu uztaisīja "Dinamo" ceturtā maiņa"
Aigars Razgals
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas „Dinamo” komanda šovakar „Arēnā Rīga” uzsāka cīņu par Latvijas Dzelzceļa kausu. Portāla Sportacentrs.com spēles eksperts hokeja treneris Aigars Razgals dalījās iespaidos par redzēto mačā, kā arī nedaudz uzslavēja Arta Ābola vadīto komandu.

Jau vēstīts, ka Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņu ar uzvaru šodien sāka Rīgas "Dinamo" hokejisti, kuri turnīra pirmajā mačā ar 3:1 pieveica Jaroslavļas "Lokomotiv".

„Spēles sākums bija ļoti akurāts. Bija jūtams, ka komanda vairāk domā par aizsardzību, kas ir tieši tas, ko intervijā teica Artis Ābols. Lielais akcents tika likts uz aizsardzību, ar cerību, ka vārtsargi nepievils. Indrašis, Šehura un Bukarts izskatījās labi saspēlējušies, pārējiem spēle pagaidām īsti neiet. Tas gan arī ir saprotams, jo pirmais uzbrucēju trijnieks kopā uzspēlējis vairāk. Potenciāls noteikti ir arī Ņiživijam, Vilsonam un Hosam, taču viņiem nepieciešams laiks. No aizsargiem sev ierasti akurāts bija Georgijs Pujacs, neslikti izskatījās Krišjānis Rēdlihs. Jāsaprot, ka komanda pagaidām strādā pie savas spēles, „smagās kājas” arī vēl ir jūtamas,” teica Aigars Razgals.

„Uz otro trešdaļu laukumā iznāca pavisam cita komanda. Spēle pagriezās tā, ka „Dinamo” bija ievērojams pārsvars. Divas iespējas uzspēlēt skaitliskajā vairākumā mūsu puiši izmantoja lieliski. Otrajā arī bija momenti, šoreiz iemest neizdevās. Rezultātu un spēli uztaisīja mūsu ceturtā maiņa. Sākumā nopelnīja vairākumu, bet mirkli vēlāk vēl Juris Upītis iemeta pats. Treneri neko vairāk no ceturtās maiņas nevar vēlēties, lieliski,” Razgals slavēja rīdziniekus.

„Tik blīvi, cik „Dinamo” komanda spēlēja viduszonā, nospēlēt visa mača garumā ir ļoti grūti. Tiklīdz viens iekrīt, tā uzreiz rodas moments pretiniekiem. Sākot ar otro mača trešdaļu puiši darbojās nedaudz brīvāk. Iespējams, bija pārvarēt pirmās mājas spēles stress. Jāsaprot, ka šī bija pirmā komandas mājas spēle, Piņķos aizvadītos mačus nedrīkst skaitīt. Tas vairāk bija kā treniņspēles,” uzskata hokeja treneris.

„Disciplīna aizsardzībā un aktivitāte uzbrukumā bija pietiekami simpātiska. Jāsaprot gan, ka pārbaudes spēlēm ir tikai un vienīgi gatavošanās raksturs. Komandas turpina strādāt pie taktiskajiem zīmējumiem, īsto komandu varējumu varēs redzēt brīdī, kad sāksies sezona. Atcerēsimies, ka „Dinamo” iepriekš arī aizvadījuši labas pārbaudes spēles, bet vēlāk sezonas sākums nav izdevies. Jācer, ka šoreiz tā nebūs. Kopumā šīvakara spēle man patika – akurāti un sakārtoti. Neko jaunu nepateikšu – disciplīna, disciplīna un vēlreiz disciplīna,” pauda Razgals.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-26 22:38, pirms 11 gadiem
Razgals, vecais ciekurs, atceros ka pats vel grieza LC, labi laiki bija!

  +2 [+] [-]

, 2013-08-26 22:38, pirms 11 gadiem
Vai uz rītdienas spēli Arēnā savāksies 9 k , tāds ir jautājums ?

  +4 [+] [-]

, 2013-08-26 22:43, pirms 11 gadiem
Curtiys rakstīja: Razgals, vecais ciekurs, atceros ka pats vel grieza LC, labi laiki bija!
Razgals protams ir vecā kalve, tad kad hoķi vēl mīkstie nespēlēja.... Viņš pretspēlētāju varēja gan ar skilu, gan fiziski, gan arī psihiski ietekmēt- nu tāpat kā Znaroks

Jau pēc bildes redzams, ka tas nav tev k-kāds varavīksnes vai atslidotājčalis

  +3 [+] [-]

, 2013-08-26 22:43, pirms 11 gadiem
Autoram - "uztaisīja" būtu jāraksta vai nu slīprakstā vai vismaz "jāieliek pēdiņās"

  +1 [+] [-]

, 2013-08-26 22:57, pirms 11 gadiem
par to ir jāpriecājas ,ka mūsu jaunie puišu met malku

  +1 [+] [-]

, 2013-08-27 01:01, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Razgals protams ir vecā kalve, tad kad hoķi vēl mīkstie nespēlēja.... Viņš pretspēlētāju varēja gan ar skilu, gan fiziski, gan arī psihiski ietekmēt- nu tāpat kā Znaroks

Jau pēc bildes redzams, ka tas nav tev k-kāds varavīksnes vai atslidotājčalis
Nebūtu jaunībā apzadzies, tajā Skandināvijas tūrē, moš arī latviešu Znaroks sanāktu. Tas, kā viņš Ogri veda kaujās pret Vilkiem bija iespaidīgi vēl tagad atceros pilno RSP uz bronzas mačiem.

     [+] [-]

, 2013-08-27 13:14, pirms 11 gadiem
Kā tagad atceros, ka Radziņš ar Eglīti purināja jebkuras komandas varočiku nervus... Labs tandēms bija

     [+] [-]

, 2013-08-27 17:09, pirms 11 gadiem
Jā, Razgals bija viens no tiem, kurš varēja tāpat vien laukumā pretiniekam aci izbakstīt.