Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai dubultspēļu pusfināls Francijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai dubultspēļu pusfināls Francijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Bernhards Funks

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča trešdien kopā ar Baltkrievijas tenisisti Aļaksandru Sasnoviču sasniedza ITF 25 000 dubultspēļu turnīra pusfinālu Francijā.

Diāna Marcinkeviča Francijā sāka ar startu vienspēlēs, taču tas nebija veiksmīgs – otro nedēļu pēc kārtas zaudējums 1. kārtā – 6:4, 2:6, 1:6 pret Gruzijas tenisisti Margalitu Čahnašvili.

Dubultspēlēs Diānas pāriniece ir baltkrieviete Aļaksandra Sasnoviča, ar kuru kopā spēlēts ļoti daudz. Viņas Francijā izliktas ar 1. numuru. Turnīrs visnotaļ komisks, jo sacensības sāka tikai deviņi dueti. Marcinkeviča ar Sasnoviču no 1. kārtas bija brīvas, bet otrajā jeb ceturtdaļfinālā ar 1:6, 7:6(1), 10:8 uzveica francūzietes Anaevi Painu un Manonu Perālu. Pusfināla sasniegšana devusi 24 ranga punktus.

Junioru Vimbldonas turnīram Londonā notiekošajās "Aegon Junior International" sacensībās iesildījās Aļona Ostapenko (WTA 730.). 16 gadus vecā Ostapenko turnīrā izcīnīja trīs uzvaras, līdz ceturtdaļfinālā ar 4:6, 6:7(1) piekāpās bijušajai junioru ranga līderei Teilorei Taunsendai (WTA 332.). Dubultspēlēs sēlējot kopā ar igaunieti Aneti Kontaveitu uzvarēta viena spēle.

     [+] [-]

, 2013-06-26 21:57, pirms 11 gadiem
Tounsenda Parīzē bija izlikta ar 11 numuru un zaudēja ceturtdaļfinālā. Viņai ir liekā svara problēmas.