Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3014, Did:0, useCase: 3

Kanādas galvenais treneris: ''Pret Latviju mūs sagaida grūta cīņa''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kanādas galvenais treneris: ''Pret Latviju mūs sagaida grūta cīņa''
Andrē Turiņī. Foto: AP/Scanpix

Kanādas izlases galvenais treneris Andrē Turiņī pirms rīt gaidāmās spēles pasaules čempionāta hokejā pusfinālā pret Latviju pauda, ka Harija Vītoliņa vadītā izlase ir fiziski stipra vienība, pret kuru nav gaidāma viegla spēle.

Rīt vēsturiska diena gaidāma Latvijas hokeja izlasei, kas pirmo reizi spēlēs 2023. gada pasaules čempionāta pusfinālā. Pretiniekos būs Kanāda, kas pēdējos trīs čempionātus pēc kārtas tikusi finālā, kā arī šī gada turnīrā jau vienu reizi spēkojās pret Latviju, uzvarot atklāšanas mačā ar 6:0.

Pēc uzvaras ceturtdaļfinālā pār Somiju kanādiešu galvenais treneris Andrē Turiņī pauda, ka sagaida grūtu cīņu. ''Viņi ir fiziski stipri. Komandā ir vairāki pieredzējuši hokejisti, kuriem patīk kontrolēt ripu. Latvija spēlē no emocijām, kā redzējām spēlēs pret Šveici un Zviedriju. Noteikti, ka mūs sagaida grūta cīņa.''

Uz jautājumu, vai Kanāda savā spēlē plāno ko mainīt, izlases galvenais treneris atbildēja noliedzoši: ''Kāpēc mums būtu kas jāmaina? Ceru, ka mums nevajadzēs neko mainīt. Šis ir veids, kā spēlējam un tas ir mūsu stils.'' Turiņī paralēli strādā ar Arizones ''Coyotes'', bet Kanādas izlases treneru štābā bija arī pirms gada, kad asistēja Klodam Žiljēnam.

Pusfināla spēle starp Kanādu un Latviju Somijas pilsētā Tamperē sāksies plkst. 14:20. Četras stundas vēlāk laukumā dosies otrā pusfināla pāra vienības - ASV pret Vāciju. Svētdien gaidāmas cīņas par zeltu un bronzu.

Izmantotie resursi:
https://www.jatkoaika.com/Haastatte...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
MAXIMA prognožu spēle
WILLIAM HILL eksperti un prognozes
TIKKURILA kolorītākais Latvijas hokejists
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS

     [+] [-]

, 2023-05-27 03:25, pirms 11 mēnešiem
Mums ir Batnja!!!

     [+] [-]

, 2023-05-27 11:28, pirms 11 mēnešiem
Kurš tur tajā bildē ir Kanādas treneris?

     [+] [-]

, 2023-05-27 13:32, pirms 11 mēnešiem
Alus&čipsi rakstīja: Kurš tur tajā bildē ir Kanādas treneris?
pagriezies ar pakausi pret kameru!