Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: "Skonto" uzvar "Spartaku" un atgriežas 2. vietā Virslīgas kopvērtējuma tabulā

Egīls Balodis
Egīls Balodis
25. maija SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgā, Slokas pilsētas stadionā norisinājās spēle starp “Spartaka” un “Skonto” komandām. Pirmajā puslaikā abu komandu futbolisti retu reizi patraucēja pretinieku vārtsargu un līdz ar to likumsakarīgs 0:0 uz rezultāta tablo. Pēc pārtraukuma tad arī tika gūti abi vārti, otrā puslaika sākumā Rugins un Gutkovskis ar dažu minūšu starpību panāca 2:0 “Skonto” labā. Spēles turpinājumā abām komandām bija vairāki pārliecinoši vārtu gūšanas momenti, taču rezultāts nemainījās un “Skonto” pēc šis uzvaras atguva otro vietu Virslīgas kopvērtējumā.
Vērtējums: +3

  +2 [+] [-]

, 2014-05-26 22:44, pirms 10 gadiem
Kad tieši sāks filmēt no pretējās puses? Virslīga taču noslēdza līgumu ar Ramirent, ja nemaldos.

  +3 [+] [-]

, 2014-05-26 22:55, pirms 10 gadiem
Slokā kā redzams nav vēl uzstādītas stalažas, tādas ir tikai Jelgavā pagaidām uz kausu uzražotas. Turklāt visas komunikācijas, elektrība, internets atrodas stadionā pusē kas nozīmē lieki 100m vadu katram, ko nevar uzražot 1 dienas laikā.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-27 01:26, pirms 10 gadiem
Skatāms mačs. Abās komandās netrūkst tehnisku spēlētāju un uzreiz mačs aizraujošs. Gutkovskis, malacis, prot sev labus momentus radīt, Rugins cīnās, bet spēle ik palaikam pieklibo. Vairāku vadošo spēlētāju trūkumu Skonto labi aizvietoja jaunie.