Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Fanu atbalstīta, "Celtics" mēģinās tikt pie pirmās uzvaras

Fanu atbalstīta, "Celtics" mēģinās tikt pie pirmās uzvaras
Ne Pols Pīrss, ne kāds cits "Celtics" spēlētājs pirmajos divos sērijas mačos nespēja apturēt Karmelo Entoniju
Foto: AFP

Šonakt ar trim mačiem turpināsies Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) 2013.gada „play-off” turnīrs. Viena no cīņām noritēs Bostonā, kur vietējā „Celtics” vienība spēkosies ar Ņujorkas „Knicks”. Šī būs Bostonas kluba pirmā mājas spēle kopš pagājušās nedēļas traģiskajiem notikumiem, kad Bostonas maratona laikā notikušā sprādziena rezultātā gāja bojā trīs cilvēki, bet vairāki simti tika ievainoti. Mača sākums plkst. 3.00 pēc Latvijas laika.

„Celtics” vienībai 16.aprīlī, dienu pēc bumbu sprādzieniem Bostonā, bija savā laukumā jāaizvada regulārās sezonas pēdējā spēle pret Indianas „Pacers” vienību, taču drošības apsvērumu dēļ mačs tika atcelts. Līdz ar to „ķelti” varēja sākt gatavoties izslēgšanas turnīra pirmās kārtas sērijai pret „Knicks” vienību. Viena papildu diena treniņiem vienai no līgas gados vecākajām komandām diez ko daudz nepalīdzēja, jo pēc diviem mačiem „Celtics” sērijā ir iedzinējos ar 0-2.

Bostonas vienība savā laukumā sezonu no sezonas ir demonstrējusi pārliecinošu sniegumu, jo katrā "TD Garden" arēnā aizvadītajā spēlē vienmēr ir lieliska atmosfēra, ko rada "zaļā armija" - uzticamie "Celtics" līdzjutēji. Regulārajā sezonā Kevina Gārneta un Pola Pīrsa pārstāvētā vienība savā laukumā 41 spēlē piedzīvoja vien 13 neveiksmes. Pirms šīs nakts cīņas "TD Garden" tiks godināti Bostonas maratona sprādzienos bojāgājušie un ievainotie.

"Mūsu fanu atbalsts mājas spēlē radīs mums lielu priekšrocību," izteicās uzbrucējs Džefs Grīns. "Mēs esam ļoti pozitīvi satraukti pirms gaidāmā. Ir pagājis kāds laiks kopš pēdējās mājas spēles." Jāatgādina, ka Bostona savā laukumā pēdējo maču aizvadīja pirms divarpus nedēļām - 10.aprīlī.

Arī "ķeltu" galvenais treneris Doks Riverss atzinīgi novērtējis "Celtics" līdzjutējus, nodēvējot tos par "labākajiem visām līgā". Līgas vadība pēc sērijas otrā mača krietni patukšoja Riversa kabatas - trenerim tika piespriests 25 000 ASV dolāru sods par otrās spēles tiesnešu kritizēšanu. Mača sākumā Gārnets ļoti ātri iekrāja divas personīgās piezīmes, kas liedza Riversam viņu turēt laukumā tik daudz minūšu, cik būtu vēlams. Uzbrucējs kopumā nospēlēja vien 24 minūtes, savukārt Riverss pēc mača izteicās, ka "dažas pret Gārnetu nosvilptās piezīmes esot bijušas šausminošas". Interesanti, ka gaidāmo maču klātienē noraudzīsies līgas komisārs Deivids Stērns.

"Pret mums būs naidīga attieksme," izteicās "Knicks" aizsargs un aizvadītās regulārās sezonas labākais rezervists Dž. R. Smits. "Bostona ir lieliska vieta, kur aizvadīt spēli mājinieku komandai. Savukārt pretinieku komandai tas ir murgs. Mums tikai jābūt nosvērtiem un jāspēlē, lai arī kas notiktu."

Traumu novājinātā "Lakers" uzņems "Spurs", Goldensteita centīsies pārņemt vadību sērijā

Pulksten 5.30 pēc Latvijas laika paralēli sāksies uzreiz divi mači. Losandželosā traumu novājinātā "Lakers" vienība, kurai nevarēs palīdzēt aizsargi Stīvs Bleiks un Džodijs Mīkss, uzsāks dueli ar Sanantonio "Spurs". Ja Bleiks un Mīkss pavisam noteikti neizies laukumā šīs nakts mačā, tad par Stīva Neša gatavību palīdzē komandai tiks lemts īsi pirms spēles. Atgādināsim, ka rezultāts sērijā pašlaik ir 2-0 "Spurs" labā.

Tikmēr Goldensteitā vietējā "Warriors" vienība uzsāks cīniņu ar Denveras "Nuggets". Vienības pirmajos divos sērija mačos uzvaras dalīja uz pusēm, tādēļ, ja "Warriors" uzvarēs nākamajās divās mājas spēlēs, "Nuggets" nokļūs bezdibeņa malā. Sērijas pirmajā mačā gūžas traumu guva "kareivju" uzbrucējs Deivids Lī, un vēlāk noskaidrojās, ka sezona viņam ir galā. Šī ziņa nesagrāva "Warriors" vienību, bet, šķiet, pat lika cīnīties vēl neatlaidīgāk, jo sērijas otrajā spēlē, pateicoties Stefana Karija 30 gūtajiem punktiem 13 rezultatīvajām piespēlēm, Goldensteita ar 131:117 izbraukumā pieveica "Nuggets".

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 22

  • 22


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-26 21:34, pirms 11 gadiem
Protams,ka arī tiks!

     [+] [-]

, 2013-04-26 21:35, pirms 11 gadiem
Go Celtics! Ibio Rondo trūkst!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-26 22:55, pirms 11 gadiem
Celtics nav variantu uzvareet!Aiziet Knicks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-26 23:37, pirms 11 gadiem
Knicks un Nuggets, šogad manas favorītkomandas plejoffos, izcīnīs smukas uzvaras

  -1 [+] [-]

, 2013-04-27 02:45, pirms 11 gadiem
TE IR KĀDS YO?

  -1 [+] [-]

, 2013-04-27 02:59, pirms 11 gadiem
nlga higa yee yee

  -1 [+] [-]

, 2013-04-27 10:54, pirms 11 gadiem
Sakon rakstīja: un kaa veel Rondo truukst..sie vairs nav tie Kelti kas bija pirms paris sezonaam
Ķelti pa dzīvi ir kakas.