Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Rangers" beisbola stadionā iemet septiņas ripas "Devils" vārtos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rangers" beisbola stadionā iemet septiņas ripas "Devils" vārtos
Dereks Stepans un Kriss Kraiders atzīmē Rika Neša vārtus, kuri bija Ņujorkas "Rangers" ceturtie otrajā trešdaļā
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga turpina aizvadīt spēles zem klajas debess. Šovakar svaigais gaiss palīdzēja Ņujorkas "Rangers", kas pēc pirmās trešdaļas atradās iedzinēju lomā, taču spēja pieveikt Ņūdžersijas "Devils" - 7:3. Divus vārtus guva norvēģis Matss Cukarello. Maču klātienē noraudzījās 50105 līdzjutēji.

Notiekot pirmajam iemetienam Nacionālās hokeja līgas regulārā čempionāta mačā starp Ņūdžersijas "Devils" un Ņujorkas "Rangers", termometra stabiņš bija noslīdējis līdz -3,9 grādiem pēc Celsija. Spēles sākums aizkavējās par vairāk nekā pusstundu, jo laukuma lielāko daļu spēcīgo saules staru dēļ nācās aizklāt. Tas palīdzēja komandām sailgoties pēc hokeja - pirmajā trešdaļā tika gūti pieci vārti.

Rezultātu sestajā minūtē atklāja Ņūdžersijas "Devils" 37 gadus vecais čehu uzbrucējs Patriks Eliāšs, izgājienu vienatnē pret vārtsargu Henriku Lundkvistu realizējot ar metienu tuvajā stūrī. Veterānam tas bija pirmais vārtu guvums kopš 13. decembra.

Desmitajā minūtē Ņujorkas "Rangers" panāca 1:1 - Dominiks Mūrs bija pirmais pie atlēkušas ripas. Taču pēc nepilnām divām minūtēm "Devils" atgriezās vadībā - Eliāšs vairākumā pēc lieliskas Jaromira Jāgra piespēles meta tukšos vārtos. Otrajam tā bija 1034. rezultatīvā piespēle karjerā, kas ļāva Nacionālās hokeja līgas vēsturē pacelties uz desmito pozīciju, apsteidzot leģendāro Mario Lemjē.

17. minūtē Jāgrs palīdzēja izcelties arī Trevisam Zeidžakam, kurš bija izveicīgākais vārtu priekšā un dubultoja Ņūdžersijas "Devils" pārsvaru. Tomēr pēc 52 sekundēm neveiksmīgi nospēlēja mājinieku vārtsargs Martins Brodērs, netiekot galā ar aizsarga Marka Stāla metienu no laukuma kreisās apmales, - ripa izslīdēja starp viņa kājsargiem un nodevīgi šķērsoja vārtu līniju.

Rezultāts kļuva 2:3, un Ņujorkas "Rangers" ar to pietika, lai ieskrietos un vairs neatskatītos. 23. un 33. minūtē pretuzbrukumā izcēlās norvēģis Matss Cukarello, 34. minūtē zviedram Karlam Hagelinam palīdzēja forčekings un plaukstas metiens no vidējas distances, savukārt Rikam Nešam 40. minūtē - Ņūdžersijas "Devils" aizsarga nūja. Kanādas olimpiskās izlases pārstāvim tas bija septītais vārtu guvums pēdējos mačos.

Pēc 40 minūtēm rezultāts bija 6:3 Ņujorkas "Rangers" labā. Sāncenšu vārtsargam Brodēram tas bija 100. mačs pret "Rangers", bet pirmā reize, kad kanādietis ielaida vairāk nekā piecus vārtus. Noslēdzošajā trešdaļā viņu aizstāja Korijs Šneiders, tādējādi Ņūdžersijas "Devils" kļūstot par pēdējo komandu šajā sezonā, kas nomainījusi vārtsargu.

Punktu ar realizētu soda metienu un desmitajiem vārtiem sezonā pielika centra uzbrucējs Dereks Stepans - Ņujorkas "Rangers" uzvara ar 7:3. Regulārā čempionāta ietvaros komandas tikušās 226 reizes, "Rangers" izcīnot 244 punktus, kamēr Ņūdžersijas "Devils" kontā ir 222 punkti.

Maču, kas norisinājās beisbola komandas Ņujorkas "Yankees" stadionā, klātienē noraudzījās 50105 līdzjutēji. Trešdien tur spēkus samēros Ņujorkas "Rangers" un Ņujorkas "Islanders".

  +1 [+] [-]

, 2014-01-26 23:34, pirms 10 gadiem
gaidām foto

  +3 [+] [-]

, 2014-01-26 23:38, pirms 10 gadiem
$$$ griezas,ka nemetas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-26 23:50, pirms 10 gadiem
Cukarello kur ta Z burts izgaisa ?

  +2 [+] [-]

, 2014-01-26 23:54, pirms 10 gadiem
Nešs turpina mest iekšā. Laikam jau pareizi vien darīja, ka iekļāva viņu OS sastāvā.

  +3 [+] [-]

, 2014-01-26 23:58, pirms 10 gadiem
Moš tur arī kāds beisbola fans būs atnācis un beidzot sapratīs, ka beisbols ir garlaicīga parodija par sportu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-27 00:08, pirms 10 gadiem
Cukarello? ;D Varbūt Sukarello vai Rafaello?

  +6 [+] [-]

, 2014-01-27 00:27, pirms 10 gadiem
Mozjakins rakstīja: Tas, ka sīkais Zukarello ir labāks par mūsu Girgensonu, domāju vairs nevienam nav pārsteigums.
Zukarello ir 6 gadus vecāks...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-01-27 00:38, pirms 10 gadiem
Mozjakins rakstīja: Un? Krosbijs 18 gados guva 100 punktus.

Vecums ir otršķirīgs - visu nosaka meistarība un talants, kura/kurš vai nu ir vai nav, no gadu daudzuma atkarīga tikai pieredze

Zukarello ir meistarīgāks par Zigi.Netici? Apskaties status.
uz šo brīdi

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 02:22, pirms 10 gadiem
mnbvc rakstīja: zukarello 2 goli. pirms gada kad pievienojas magnitkai, protams bija pabira kurs nevilka augsto nhl limeni

http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm?season=20132014&gameType=2&team=NYR&position=S&country=&status=&viewName=summary#
nevar tak ta salīdzināt - ja tik ļoti gribi salīzināt Zukarello ar Girgi ir jāsalīdzina abu pirmā sezona,nevis Girgim tagad 1. ,bet tu pretī liec Zukarello jau 4.sezonu NHL. un 1. Zukarello sezonā 42 spēles 23 punkti-nekas dižs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 02:40, pirms 10 gadiem
dzindzy rakstīja: Cukarello? ;D Varbūt Sukarello vai Rafaello?
īstenībā varētu būt ,ka tā arī sauc par Cukarello-norvēģi ģermāņi pēc tautu piederības,citās ģermāņu valodās,piem . vācu Z izrunā kā C,tāpēc,ja cenšāš runāt pa norvēģiskam varētu būt pareizi teikt Cukarello,nevis Zukarello,bet to lai spriež valodnieki,kuri ir smieklīgi izdomājot visus savus valodu likumus un jaunvārdus sākot ar tīksmiņiem un ļaunatūrām,vai liekot Zēterbergu saukt par Seterberju

     [+] [-]

, 2014-01-27 08:22, pirms 10 gadiem
senscore rakstīja: Moš tur arī kāds beisbola fans būs atnācis un beidzot sapratīs, ka beisbols ir garlaicīga parodija par sportu
Pilnīgi noteikti Ņujorkā lielākajai daļai publikas tāds Rangers (par Devils vispār nerunājot) tāds hokejs ir pie vienas vietas, jo vakar mediju uzmanības centrā bija Super Bowl komandu ierašanās. Bet ar to Tavu ''garlaicīgo parodiju'' nezin kāpēc nodarbojas 75 valstīs, kamēr ar ''sportu'' - 48.

     [+] [-]

, 2014-01-27 08:22, pirms 10 gadiem
senscore rakstīja: Moš tur arī kāds beisbola fans būs atnācis un beidzot sapratīs, ka beisbols ir garlaicīga parodija par sportu
Parodija ? Otrs apmekleetaakais sports aiz NFL ASV, NHL ja nemaldos pat 5niekaaa nav, pat aiz NBA.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-27 08:38, pirms 10 gadiem
Girgensonam tik 20 gadu, - vēl puika, bet ātrumā un spēka spēlē neatpaliek no večiem, daudzus pat apsteidz. Vīrietis aug un attīstās līdz 25-26 gadu vecumam. Ja Girgensona darba ētika tik tiešām ir tik augstā līmenī kā runā, tad ir iespēja krietni pielikt it visā un progresēt no sezonas uz sezonu. + Spēlētājam ļoti svarīga ir aukstasinība- pašpārliecinātība dažkārt pieturēt ripu, mierīgi palūkoties uz laukumu, labāk nomērķēt, izvērtēt situāciju, izmantot pretinieka pretkustību apspēlējot, u.t.t.... -Domāju, ka Zemgum ir visas iespējas kļūt par zvaigzni arī NHL. Ar darbu var panākt visu,- paskatieties uz Irbi. Turklāt Zemgum ir 2 talanti -fizuha un darba spējas- manuprāt- pilnīgi pietiekoši.

     [+] [-]

, 2014-01-27 10:34, pirms 10 gadiem
senscore rakstīja: Moš tur arī kāds beisbola fans būs atnācis un beidzot sapratīs, ka beisbols ir garlaicīga parodija par sportu
Ja tu nesaprastu hokeja noteikumus, nezinātu spēlētājus, komandu un sporta veida vēsturi, neizprastu spēles taktiku vai dažādas par pamatvērtībām uzskatītas idejas, tad tu to pašu varētu teikt par hokeju.

Nesaku, ka beisbols ir megaaizraujošs sporta veids, kurš visiem ir jāskatās un ar Yankees cepurēm ikdienā jāvalkājas apkārt (to gan daudzi tāpat dara, nesaprotot neko - ne kas par sportu, ne komandu, ne arī embēlmu), taču, teiksim, ja esi amerikānis, kurš pēc darba dienas ir atnācis mājās, šo to dara pa māju vieglā gaitā, tad fonam šis sporta veids ir ļoti labs.

     [+] [-]

, 2014-01-27 14:42, pirms 10 gadiem
Pagājušogad daudzi sūksītājas par izvēli- iemainot Gaboriku pret dažiem jaunajiem kadriem no Zilajām Žaketēm, tā vietā būtu sūtījuši Ričardsu, kas pagāšgad spēlēja zem katras kritikas. Šogad, ja salīdzina kur katrs atrodas un zinot Gaborika traumatismu ( Arī tagad) izvēle bijusi diezgan precīza un pareiza.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja