Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kolisons atgriežas NBA ar desmit dienu līgumu ar "Lakers"

Rolands Eliņš

Kolisons atgriežas NBA ar desmit dienu līgumu ar "Lakers"
Darens Kolisons. Foto: AFP/Scanpix

34 gadus vecais Darens Kolisons, kurš pirms diviem gadiem negaidīti paziņoja par savas karjeras beigām, vismaz uz laiku nolēmis atgriezties NBA, parakstot desmit dienu līgumu ar Losandželosas "Lakers".

"Lakers" par noslēgto sadarbību paziņojusi oficiāli, un Darens Kolisons varētu doties laukumā naktī uz svētdienu, kad Losandželosas komandai paredzēta spēle pret Bruklinas "Nets".

Vairākas NBA komandas šobrīd piedzīvot sarežģītus brīžus sastāva komplektēšanas ziņā, arvien spēkā pieņemoties Covid-19 izplatībai. Izņēmums nav arī "Lakers", kas tagad cietusi četrus zaudējumus pēc kārtas.

34 gadus vecais Kolisons 2019. gadā negaidīti paziņoja par savas NBA karjeras beigām, lai gan, kad viņam beidzās līgums ar "Pacers", galdā tika likti piedāvājumi par apmēram desmit miljoniem dolāru par sezonu. Pēc tam Kolisonam bija pienākuši piedāvājumi atgriezties NBA, ko viņš tagad izdarījis.

Aizsarga pozīcijā spēlējošais Kolisons NBA nav spēlējis kopš 2019. gada izslēgšanas spēlēm, kad viņš bija viens no "Pacers" vadošajiem spēlētājiem. Savā pēdējā aizvadītajā sezonā Kolisons iemeta vidēji 11.2 punktus vidēji spēlē un veica 6.0 rezultatīvas piespēles. Savā NBA karjerā viņš aizvadījis 708 spēles, vidēji iemetot 12.5 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...