Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Debitanti uzņem čempionus, kurzemnieki cīnās savā starpā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Debitanti uzņem čempionus, kurzemnieki cīnās savā starpā
"Rubene"
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola virslīgā šovakar paredzētas divas cīņas. Vienā no tām savā starpā sacentīsies abas Kurzemes komandas, nūjas krustojot Liepājā. Tikmēr Ādažos līgas jaunpienācēji “FBK SĀC” pie sevis ciemos gaida “Rubeni”.

“FBK SĀC” – “Rubene” pulksten 19:30 Ādažu SC

Ādažu vienība pēc sešu izbraukuma spēļu sērijas beidzot atgriezušies sev tik pateicīgajā mājas arēnā, kur sezonas ievadā izcīnīja trīs uzvaras trijos mačos, tobrīd izvirzoties turnīra tabulas galvgalī. Izbraukumā sekmes ne tuvu nav bijušas tik pārliecinošas, jo pie panākuma izdevās tikt vien reizi, bet pašlaik komandai ir četru zaudētu spēļu sērija. Pēdējā duelī komandai viesos izdevās atspēlēties no 2:6 un panākt līdzsvaru mačā ar “Irlavu”, taču mača galotnē no neveiksmes izvairīties neizdevās. Tabulā komanda ar 12 punktiem atkāpusies jau uz astoto vietu un sezonas turpinājumā punktus nepieciešams vākt regulārāk, ja vienība grib turpināt cīņu par vietu labāko astotniekā. Irlavā ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās komandas jaunpienācējs Raitis Ozols, kuram, visticamāk arī sezonas turpinājumā būs nepieciešams uzņemties galvenā vilcēja lomu. Savainojuma dēļ sezona beigusies Alvim Dālem, bet Dēvids Osītis nav pabeidzis vakcinācijas kursu. No pieejamajiem spēlētājiem rezultatīvākie šajā sezonā ar 11 (7+4) punktiem ir Klāvs Andersons un Kristers Orlovs, kuram 11 (5+6) punkti un skaists vārtu guvums Irlavā.

Ne tas labākais noskaņojums pašlaik arī čempionu nometnē, kuri pēdējā spēlē pirms sezonas apturēšanas paklupa mājās pret “RTU/Rockets”, bet pagājušajā nedēļā cīņas pēdējā sekundē izlaida pretuzbrukumu Talsos, kas noveda pie vēl viena zaudējuma. Tā rezultātā Kocēnu klubs ar 15 punktiem atkāpies jau līdz sestajai vietai un devītā vieta, kas ir ārpus play-off, atrodas tikai vienas uzvaras attālumā. Vienlaikus gan jāsaka, ka “Rubenei” ir viena vai pat divas spēles rezervē. Talsos par labāko atzina vārtsargu Klaidu Maļcevu, kurš gan spēja atvairīt tikai 11 no 17 sāncenšu metieniem. Bez punktiem palika Markuss Dumpis, bet 1+1 nopelnīja Ingars Matisons (8+2) un Matīss Celms (8+8), kurš pašlaik arī ir komandas šīs sezonas rezultatīvākais florbolists.

“FK Kurši” – “Talsu NSS/Krauzers” pulksten 20:00 Liepājā un Sportacentrs.com

Smagu nogriezni pašlaik pārdzīvo Liepājas vienība, kas zaudējusi jau sešas spēles pēc kārtas, turklāt lielākā daļa no spēlēm zaudētas praktiski bezcerīgi. Tostarp pēdējā spēlē Lielvārdē, kur jau pēc pirmā perioda rezultāts bija 0:7… Palikuši bez sava potenciālā līdera Gustava Griezīša, liepājnieki nav spējuši atrast viņam līdzvērtīgu aizvietotāju. Savus punktiņus turpina krāt Toms Akmeņlauks (4+11) un Kaspars Klamers (7+7), taču ar viņu pūlēm ir krietni par maz, lai komanda 60 minūtes spētu kā līdzīgs ar līdzīcu spēkoties par uzvaru. Pateicoties veiksmīgam sezonas ievadam, kad divās spēlēs komanda tika pie sešiem punktiem, komanda pašlaik atrodas 11.pozīcijā, taču pēdējā laikā arī “Bauska” demonstrē saturīgāku sniegumu

Arī talsinieki pagājušajā nedēļā nespēja paņemt maksimumu, jo mājās vispirms piedzīvoja zaudējumu “Ķekavai”, bet pēc tam tika galā ar “Rubeni”, izšķirošos vārtus iemetot pēdējā sekundē. Neskatoties uz to, “vilki” var būt gana apmierināti, jo turnīra tabulā ar 23 punktiem pašlaik atrodas pirmajā pozīcijā un šo ailīti šovakar lūkos nostiprināt vēl komfortablākās pozīcijās. Sezonas rezultatīvākais spēlētājs ar 20 (5+15) punktiem ir Toms Bitmanis, bet Valters Kalnietis (9+7) ir savas vienības labākais vārtu guvējs.

  +1 [+] [-]

, 2021-11-25 17:38, pirms 2 gadiem
antivakseris ositis @@@@@@@@@@

  +1 [+] [-]

, 2021-11-25 17:45, pirms 2 gadiem
9ronaldo2 rakstīja: antivakseris ositis @@@@@@@@@@
Katram savas prioritātes, bet es izlasīju, ka viņš jau kārto '' vakcinācijas kursu ''

  -1 [+] [-]

, 2021-11-25 17:51, pirms 2 gadiem
Šodien prognozeju SĀC uzvaru bez Osīš būs grūti bet 6:5 pagarinajumaa iekabinas.

     [+] [-]

, 2021-11-25 18:27, pirms 2 gadiem
ijadw rakstīja: Katram savas prioritātes, bet es izlasīju, ka viņš jau kārto '' vakcinācijas kursu ''
meli, viņš dzirdēju tikai izlaidīs Aiviju ārā un ies nedaudz pastrādāt.