Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Popovičs: "Lenards ir lielisks spēlētājs, bet mūsu komandā viņš nebija līderis"

Rolands Eliņš

Popovičs: "Lenards ir lielisks spēlētājs, bet mūsu komandā viņš nebija līderis"
Kavai Lenards un Gregs Popovičs. Foto: USA Today Sports / Scanpix

Dāvja Bertāna pārstāvētās NBA komandas Sanantonio „Spurs” galvenais treneris Gregs Popovičs pirms mača pret „Bucks” asi iebilda pret jautājumu, kurā tika aicināts novērtēt aizmainītā Kavai Lenarda līdera dotību iztrūkumu komandā.

„Kavai mūsu komandā bija lielisks spēlētājs, bet viņš nebija līderis vai kas tamlīdzīgs,” sacīja Gregs Popovičs. „Manu Džinobili un Petijs Milzs bija komandas līderi. Kavai talanta mūsu komandā noteikti pietrūkst, taču līdera dotības tolaik nebija viņa lieta. Šīs dotības var kļūt labākas, laikam ejot uz priekšu, bet pagājušajā sezonā šo lomu aizpildīja Manu un Petijs, kā arī Lamarkuss Oldridžs ļoti palīdzēja šajā ziņā.”

Lenards „Spurs” sastāvā tika atzīts par 2014. gada NBA finālsērijas MVP un divreiz ieguva sezonas labākā aizsardzības spēlētāja godu. Viņš tika uzskatīts par ideālu Tima Dankana tradīciju turpinātāju „Spurs” sastāvā, taču 2017. gada izslēgšanas spēlēs guva traumu, kuras dēļ viņa atgriešanās pagājušajā sezonā bija apgrūtināta, izcēlās konflikts ar komandu, kas tā arī netika nogludināts, un šovasar viņš tika aizmainīts uz Toronto.

Toronto sastāvā Lenards sezonas ievadā apliecinājis savu atgriešanos augstākajā līmenī, vidēji spēlē guvis 24.4 punktus un savācis 8.4 atlēkušās bumbas, palīdzot komandai atrasties Austrumu konferences vadībā. Tikmēr "Spurs" ar salīdzinoši pieticīgu sezonas startu atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas Rietumu konferencē.

Lenarda atgriešanās Sanantonio gaidāma trešajā janvārī, kad viņš aizvadīs regulārās sezonas vienīgo izbraukuma spēli pret „Spurs”.

Izmantotie resursi:
Gregg Popovich says Kawhi Leonard great player...

Slēpts komentārs: geerra
Slēpts komentārs: KevinDurant#35

 +10 [+] [-]

, 2018-11-25 16:57, pirms 5 gadiem
Labākais punktu guvējs uzreiz automātiski nav līderis, bet te dažiem jau to nesaprast, jo nekad nav bijuši komandā strādātāji.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-25 17:04, pirms 5 gadiem
warriors komandas lideris ir Curry nevis Durants
lai gan Durants videji vairak punktus gust , tas nenozime ka ir lideris

     [+] [-]

, 2018-11-25 17:12, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Popoviču cienu, bet nu šajā reize varu pateikt, ko tu dir*. Kawhi ir lielisks līderis un komandas vilcējs.
Esi bijis Spurs ģērbtuvē?

  +4 [+] [-]

, 2018-11-25 17:24, pirms 5 gadiem
Nu, ja komandā ir Dankans, Parkers un Džinobili, peiņemu, ka Popovičam ir pilnīga taisnība. Lenards bija vienkārši pabrīnojami spējīgs darba zirgs. BEt tad, kad viņam bija jākļust par komandas seju, līderi, viņš nočakarējās veselu gadu tā, ka otru tādu izsmieklu ir grūti mūsdienās atrast.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-25 17:36, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Popoviču cienu, bet nu šajā reize varu pateikt, ko tu dir*. Kawhi ir lielisks līderis un komandas vilcējs.
Tu nesaprati Popa domu gājienu ! Tas ir tāpat kā Maradona teica, Messi ir kluss un viņam nav personalitātes, bet Ronaldo var pateikt komandas biedriem un sapurināt viņus nu un te ir tāpat ar Kawai. Viņš ir ļoti kluss uz laukuma un arī ģērptuvēs nevar sabļaut vai savākt večus ! Viņam uz laukuma nebij mentalitātes piemēs kā Kobe, Džordana un pat Džeims ! Uz tāda līmeņa frančīzes spēlētāju cerēja Pops, bet šis nolīda stūrītī uz sezonu un nesaņēmās uz ploviem kā vecis ! Nav runa par basketbolu, kur Kawhi ir savā līmenī, bet vajadzēja mentālu līderi kāds tagad ir Raptors !

  +3 [+] [-]

, 2018-11-25 17:38, pirms 5 gadiem
Pops un Timijs gāja kopā kā cimds ar roku. Abi old-school piekritēji, Timijs līderis ģērbtuvē un bija ap ko būvēt komandu. Pieliekam Pārkeru un Ginobili ar papildinošo sastāvu un rezultāts ir 5 gredzeni.

Aizstājēji- Aldridžs, Derouzans tomēr ir cita stila spēlētāji un man liekas, ka Popam ir grūti. Lenards no malas izskatījās diezgan piemērots jaunajai apbūvei ap viņu, bet izrādās, ka iekšēji tomēr bija savādāk...

     [+] [-]

, 2018-11-25 17:43, pirms 5 gadiem
satann rakstīja: warriors komandas lideris ir Curry nevis Durants
lai gan Durants videji vairak punktus gust , tas nenozime ka ir lideris
Man domāt, ka īstais "slēptais" līderis GSW ir Grīns

     [+] [-]

, 2018-11-25 20:15, pirms 5 gadiem
vorkuta rakstīja: Man domāt, ka īstais "slēptais" līderis GSW ir Grīns
interesants minējums.
visi, kuri kaut nedaudz zin par GSW un seko - teiks, ka Karijs

     [+] [-]

, 2018-11-25 20:27, pirms 5 gadiem
KP bus klat nakamsezon...

     [+] [-]

, 2018-11-25 21:25, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: interesants minējums.
visi, kuri kaut nedaudz zin par GSW un seko - teiks, ka Karijs
Tieshi otradi- Grins

  +1 [+] [-]

, 2018-11-26 11:14, pirms 5 gadiem
Līderis ne vienmēr ir tas, kurš regulāri pretinieka grozā met 25 punktus. Protams, vairumā gadījumu tā tas arī ir - MJ, Kobe, Šaks, Dankans, Lebrons, Embīds utt. Tajā pat laikā, bieži vien, līderis komandā nebūt nav komandas rezultatīvākais spēlētājs. Labs piemērs tā pati Goldensteita, kur līderis nav nedz KD, nedz Stefs, bet gan Grīns. Šī brīža karstākais spēlētājs līgā Vokers, arī, piemēram, nav komandas līderis - līderis ir Batums(tagad Pārkers). Tas pats Bukers nav nekāds līderis, tāpēc Suns nolīga Arizu. Grifins nekad nav bijis līderis, kamēr Pols ir līderis, bet sūdīgs, tāpēc Clippers neko nedabīja un Rockets arī neko nedabūs. Rouzam nekad nav bijušas līdera dotības. Arī Bucks līderis ir nevis Jannis, bet gan Midltons utt. utjp.
Ar to gribu pateikt - Popam ir pilnīga taisnība. Jā, Lenards bija/ir lielisks basketbolists abos laukuma galos, taču, ne līderis.