Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Okolijs dominējoši aizstāv WBO titulu un vēlreiz izsaka vēlmi cīnīties pret Briedi

Rolands Eliņš

Okolijs dominējoši aizstāv WBO titulu un vēlreiz izsaka vēlmi cīnīties pret Briedi
Lorenss Okolijs pret Dilanu Prasoviču. Foto: AFP/Scanpix

Entonija Džošua un Oleksandra Usika lielā cīņu vakara "undercard" mačā Lorenss Okolijs pārliecinoši pieveica Melnkalnes bokseri Dilanu Prasoviču, aizstāvot WBO pasaules čempiona titulu pirmajā smagajā svarā. Okolijs ziemā varētu būt Maira Brieža pretinieks titula apvienošanas cīņā.

Lorenss Okolijs (17-0) aizvadīja cīņu pret WBO titula obligāto pretendentu, līdz šim nepieveikto melnkalnieti Dilanu Prasoviču (15-1). Okolijs, kurš titulu ieguva ar pārliecinošu uzvaru pār Kšištofu Glovacki, arī šovakar ne brīdi nelika šaubīties par savu uzvaru.

Okolijs uzvarēja ar nokautu trešajā raundā, taču pretinieku bija nosūtījis nokdaunā arī otrajā raundā, turklāt otrā raunda izskaņā Okolijs arī trāpīja spēcīgu sitienu pa galvas nepiesegto daļu, pamatīgi satricinot pretinieku.

Okolijs jau iepriekš bija izaicinājis Mairi Briedi uz titulu apvienošanas cīņu, un viņa šodienas uzvara ir vēl viens solis šajā virzienā. Briedim tagad pašam gaidāma IBF titula aizstāvēšanas cīņa pret Vācijas bokseri Arturu Mannu 16. oktobrī, bet pēc tam teorētiski var cerēt uz abu pušu vienošanos par cīņu ziemā.

Arī savā intervijā pēc cīņas Okolijs vēlreiz uzsvēra savu mērķi apvienot čempiona jostas krūzeru svara kategorijā un norādīja, ka īpaši vēlas cīņu tieši pret Briedi, jo Latvijas bokseris ir šobrīd pirmais numurs šajā divīzijā: "Attiecīgi, ja vēlos būt pirmais, man jāpieveic Briedis, tāpēc viņš man ir sarakstā pirmajā vietā. Taču zinu, ka titula apvienošanas cīņas noorganizēt nav viegli, tāpēc stāšos pretim jebkuram čempionam, pret kuru varēsim sarunāt cīņu."

Briedis šo cīņu vēroja klātienē Londonā un savā "Instagram" profilā publicēja Okolijam adresētus vārdus: "Mēs tevi vērojam!"

Džošua un Usika cīņu vakarā ringā devās arī Kallums Smits, Supersērijas pirmās sezonas uzvarētājs otrā vidējā svara kategorijā, kurš pēc zaudējuma Kanelo Alvaresam bija pacēlies uz pussmago svaru. Tur viņš debitēja iespaidīgi, ar ļoti smagu nokautu otrajā raundā pieveicot dominikāni Leninu Kastiljo. Kastiljo pēc sitiena saņemšanas nokrita, un viņa kājas sāka raustīties. Viņš ringu atstāja uz nestuvēm un tika nogādāts slimnīcā, no kuras tiek vēstīts, ka viņš jau ceļā atguvis samaņu.

Okolija uzvara

Smits smagi nokautē Kastiljo

  +2 [+] [-]

, 2021-09-26 01:53, pirms 3 gadiem
nu nekāds viņš. Briedis par viņu ir reāli labāks

  -3 [+] [-]

, 2021-09-26 07:45, pirms 3 gadiem
Mairim nav laika, jāaicina youtuberi un jāmedij poļi

  +2 [+] [-]

, 2021-09-26 08:37, pirms 3 gadiem
Briedis ies badīt Usiku !

  +1 [+] [-]

, 2021-09-26 09:40, pirms 3 gadiem
Beljū arī norādīja, ka Okolijs nav vel gatavs Mairim, vel vajag patrenēties

     [+] [-]

, 2021-09-26 14:30, pirms 3 gadiem
Kas ir "galvas nepiesegtā daļa"..?

     [+] [-]

, 2021-09-26 18:36, pirms 3 gadiem
left_hook rakstīja: Kas ir "galvas nepiesegtā daļa"..?
tur jur nav matu

     [+] [-]

, 2021-09-27 15:45, pirms 3 gadiem
fantomas rakstīja: tur jur nav matu


Čo ta bildē neredzu kur pretiniekam tas skaitās