Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

U19 Pasaules kauss Daugavpilī un Rīgā notiks ar skatītājiem, biļetes no 1. jūlija

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

3.-11. jūlijā Daugavpilī un Rīgā risināsies U19 Pasaules kauss basketbolā. Skatītājiem būs iespēja klātienē apmeklēt spēles, ievērojot Latvijā spēkā esošos noteikumus un FIBA izstrādāto Covid-19 reglamentu.

Spēles klātienē varēs apmeklēt tikai skatītāji, ar Latvijā atzītu vakcinācijas pret Covid-19 vai pārslimošanas sertifikātu (attiecas uz visiem vecumiem).

Biļetes uz spēlēm no 1. jūlija varēs iegādāties fiba.basketball/world/u19/2021 vai basket.lv. Sacensību norises vietā biļetes iegādāties nebūs iespējams. Biļetes varēs iegādāties uz katru spēli atsevišķi (starp spēlēm sacensību arēnas būs jāatbrīvo, lai varētu veikt uzkopi un dezinfekciju). Biļetes būs personalizētas, to skaits ir ierobežots, ņemot vērā spēļu zāļu ietilpību. Ieejot sacensību arēnā, jāuzrāda biļete, vakcinācijas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments.

Sacensību rīkotājam ir tiesības personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm (drudzis, klepus, elpas trūkums) liegt ieeju sacensību arēnā. Atrodoties sacensību arēnā, obligāti jālieto sejas maska - tā ir FIBA prasība.

U19 Pasaules kausa izcīņā Latvijas komanda pirmajā posmā Daugavpilī spēlēs B grupā ar Puertoriko, Irānas un Serbijas izlasēm. Pēc grupu turnīriem visas komandas spēlēs astotdaļfinālā (A1-B4, A2-B3 utt.), kas sadalīs dalībniekus divos astoņniekos. Labākās ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, pārējās – par 9. vietu.

Izmantotie resursi:
basket.lv

     [+] [-]

, 2021-06-25 17:58, pirms 3 gadiem
Kāpēc nevar ātro testu par maksu pie ieejas, kā Rietumeiropā...?

     [+] [-]

, 2021-06-25 21:12, pirms 3 gadiem
zb, vienmēr esmu apmeklējis visas lv jauniešu izlases, kuras ir notikušas. tiešām nevarēja testus norīkot???

     [+] [-]

, 2021-06-26 09:37, pirms 3 gadiem
balts rakstīja: Kāpēc nevar ātro testu par maksu pie ieejas, kā Rietumeiropā...?
mierīgi varēja par kādiem 50eur