Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Krauzers" sešu punktu spēlē atstāj "Kuršus" uz nulles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" sešu punktu spēlē atstāj "Kuršus" uz nulles
Talsu komandas vārtsargs Kristians Ralfs Lavendels. Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

"Talsu NSS/Krauzers" šodien viesojās Liepājā pie savas kaimiņienes ELVI florbola līgas vīriešiem turnīra tabulā – pie komandas "Kurši". Negaidīti pārliecinošu panākumu ar 10:0 guva talsenieki, kuru vārtsargs Kristians Ralfs Lavendels atvairīja visus 22 pretinieku metienus. Citās spēlēs Kocēnu "Rubene" savā laukumā ar 15:5 sagrāva Rīgas "RTU/Rockets", pa četriem rezultativitātes punktiem guva Arnijs Kuratņiks, Jēkabs Keišs un Dāvis Zēmelis, bet Stalbes "Pārgauja", viesojoties Bauskā, uzvarēja ar 8:4, tādejādi pārtraucot savu sešu pēc kārtas piedzīvotu zaudējumu sēriju, rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem bija Emīls Eglītis.

Liepājā notikušajā spēlē "Kurši" savu viesu spiedienu izturēja tikai sešas pilnas minūtes. Jau 7. minūtē pēc Toma Bitmaņa metiena talsenieki varēja uzgavilēt – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam Matīss Jorens Švedenbergs un Valters Kalnietis Talsu komandas pārsvaru jau dubultoja – 3:0. Pēc otrās trešdaļas viesi atradās vadībā ar 4:0, bet visā spēlē "Talsu NSS/Krauzers" guva ļoti pārliecinošu uzvaru, pretiniekiem neļaujot iemest vismaz goda vārtus, - 10:0.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Kristians Ralfs Lavendels, kurš atvairīja visus 22 pretinieku metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Toms Bitmanis, pa trim punktiem sakrāja Klāvs Araks un Mariss Bergmanis, bet 2 (1+1) punkti Andreja Šķerberga kontā. Par labāko starp liepājniekiem atzina Raiti Bušu. Pēc šīs uzvaras "Talsu NSS/Krauzers" ar 22 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 7.vietu, apsteidzot tieši "Kuršus", kam arī 22 punkti, bet nu jau astotā pozīcija.

"Rubene" rezultatīvā spēlē atņem trīs punktus "RTU/Rockets"

Kocēnu sporta namā vietējā "Rubene" uzņēma turnīra pastarīti "RTU/Rockets" un jau 12. minūtē mājinieki bija izvirzījušies vadībā ar 3:0. Pa bumbiņai rīdzinieku vārtos iemeta Matīss Celms, Ivo balodis un Dāvis Zēmelis. Viesi gan ātri atguvās un līdz pirmajam pārtraukumam savu pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam – 2:3, vārtu guvumi Rainera Miķelsona un Bruno Jāņa Rituma kontā. Tomēr jau otrā periodā kocēnieši ieguva izšķirošu pārsvaru, 14 minūšu laikā iemetot astoņus bezatbildes golus – 11:3. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 11:5, bet visā mačā "Rubene" triumfēja ar 15:5.

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājiem tika atzīts Dāvis Zēmelis, kura kontā 4 (1+3) rezultativitātes punkti. Pa četriem punktiem sakrāja ari Arnijs Kuratņiks un Jēkabs Keišs, 3 (2+1) punkti Ivo Balodim, bet pa diviem punktiem savāca Matīss Celms, Ritvars Bērziņš, Ingars Matisons, Atis Stepāns, Kristers Babris un Juris Zilberts. Labākā spēlētāja balvu rīdzinieku rindās saņēma Mārtiņš Lapsiņš, kurš ar divām piespēlēm bija arī rezultatīvākais.

Stalbes "Pārgauja" savu zaudējumu sēriju pārtrauc Bauskā

Bauskā notikušās spēles rezultātu jau 2. minūtē ar precīzu metienu mājinieks Kristiāns Čakāns (1:0). Nekavējoties sekoja iespaidīga stalbiešu atbilde – pieci bezatbildes vārtu guvumi Mārtiņa Muižnieka, Gvido Laugas, Māra Zicmaņa, Olafa Zvīņa un Tomasa Kristofera Birstiņa izpildījumā – 5:1. Pēc otrā perioda viesiem bija jau piecu vārtu handikaps (7:2), bet visā spēlē SK "Pārgauja" svinēja uzvaru ar 8:4.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem bija Emīls Eglītis, pa diviem punktiem sakrāja Dēvids Osītis un Olafs Zvīnis, bet labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Arvis Kalniņš, kurš atvairīja 21 no 25 pretinieku metieniem. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Ģirtu Laugali, kurš ar 2 (1+1) punktiem savā komandā bija rezultatīvākais. Pēc šīs uzvaras Stalbes SK "Pārgauja" joprojām atrodas 10. vietā, bet nu tai ir jau 16 punktu. Vienu pozīciju zemāk ar septiņiem punktiem atrodas "Bauska".

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2021-04-25 20:16, pirms 3 gadiem
#Liepāja var!