Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Vai "Sabres" spēs pārtraukt Kolumbusas rekordsēriju?

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Vai "Sabres" spēs pārtraukt Kolumbusas rekordsēriju?
Klods Žirū cīņā ar Zemgu Girgensonu
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt 2:00 pēc Latvijas laika savu Nacionālās hokeja līgas maču uzsāks Zemgus Girgensons un viņa pārstāvētā Bufalo „Sabres”, kura viesosies Kolumbusā. Teda Nolana vadīto komandu sagaida nopietns pārbaudījums, jo „Blue Jackets” uzvarējusi jau astoņās spēlēs pēc kārtas, kas ir salīdzinoši jaunā kluba rekords.

Kolumbusas „Blue Jackets” spējusi uzvarēt pēdējās astoņās cīņās, ieskaitot 18. janvāra maču pret „Sabres”, kad gan panākums tika gūts vien pēcspēles metienos (4:3). Astoņas uzvaras pēc kārtas ir kluba rekords, kuru „Blue Jackets” noteikti uzskata par iespējamu pagarināt arī šīs nakts mačā pret līgas pastarīti „Sabres”.

Bufalo decembrī parādīja, ka sāk ceļu augšup, taču no pēdējās vietas līgā tā tomēr nav izkāpusi ne uz mirkli. Beidzot pieklājīgā līmenī gan ir komandas rezultativitāte, proti, „Sabres” pēdējās piecās spēlēs guvusi pa trim vārtiem. Vārtu guvumi gan nav nesuši panākumus, un zaudējumi piedzīvoti jau piecās reizēs pēc kārtas.

Bufalo sekmes uzbrukumā tomēr darījušas bukmeikerus piesardzīgus, un „Sabres” koeficents šodienas spēlē ir 3,80, kamēr „Blue Jackets” pārākums novērtēts ar 1,80. Ņemot vērā, ka pēdējās spēlēs „Sabres” daudzas lietas var norakstīt uz banālas neveiksmes rēķina, nebūtu liels brīnums, ka uzvara tiktu izcīnīta tieši naktī, kad jāspēlē pret uz uzvaru viļņa esošiem pretiniekiem, kuri pēc uzvarām pār „Kings”, „Capitals” un „Lightning” pret Bufalo var neapzināti piebremzēt, kā jau to izdarīja 18. janvāra mačā. Toreiz Kolumbusa ielaida rezultātu izlīdzinošos vārtus 24 sekundes pirms pamatlaika beigām.

Tikmēr latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons pēdējā mačā paspēja trīskāršot savu NHL nopelnīto soda minūšu skaitu, proti, nopelnīja noraidījumu 2+2, un, lai arī atkal bija viens no aktīvākajiem „Sabres” rindās, ar attiecīgiem ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās.

Ja Girgensons palīdzēs komandai turpināt tās spēļu sēriju ar trim gūtiem vārtiem, tad iespējams savu likmi pareizināt ar koeficentu 2,25, savukārt iespēja, ka Blue Jackets” tiks noturēta robežās, kas nepārsniedz divus gūtus vārtus, ir ar koeficentu 2,45.

Interesanta likme pieejama arī uz to, cik metienus pa vārtiem komandas šajā spēlē izdarīs, un „Over 58,5” saņēmis koeficentu 1,85. Abas komandas kopā vidēji sezonā gan izdarījušas tikai 55,1 metienu, taču šobrīd abas velta lielu vērību tieši uzbrukuma hokejam – „Blue Jackets” pēdējās divās spēlēs izdarījusi attiecīgi 39 un 34 metienus, bet „Sabres” – 29 un 35.

Iesildoties „Sabres” spēlei, var pievērst uzmanību „Blues” vizītei Ņujorkā pie „Islanders”. Pirmajā sezonas savstarpējā spēlē „Blues” triumfēja ar 5:1, un šobrīd dzenas pēc Centrālās divīzijas līderes godu, atpaliekot vien no čempiones „Blackhawks”, taču arī „Islanders” janvārī rāda lielisku sniegumu un guvusi vismaz četrus vārtus jau četrās spēlēs pēc kārtas. Tiesa, lai cik iespaidīgi darbotos „Islanders”, koeficents 2,02 uz turnīra tabulā par 22 vietām augstāk esošu komandu ir noteikti izmantojams.

Augstākā koeficenta sacīkstes – laimē Girgensona kreklu!

No 6.janvāra līdz 26.janvārim piedalies Unibet hokeja augstākā koeficienta sacīkstēs un vinnē Zemgus Girgensona (#28) Bufalo „Sabres” kreklu, kas ļaus tev gūt atzinību citu hokeja līdzjutēju priekšā! Turklāt šajā sacīkstēs piedalīties var tikai Latvijas klienti.

Lai piedalītos, veic vismaz 1 EUR likmi totalizatorā un derību kartītē ir iekļauj vismaz vienu hokeja iznākumu. Jo augstāks vinnējošais koeficients, jo augstāka vieta. Sacīkstes dalībnieks, kuram padosies lielākais laimējušais koeficients, arī iegūs galveno balvu. Sacīkstes laikā būs pieejams kopvērtējums ar labākajiem rezultātiem.

Vairāk informāciju meklē https://lv.unibet.com/betting/promo...

  +2 [+] [-]

, 2014-01-25 18:05, pirms 10 gadiem
protams ka nē...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-25 18:12, pirms 10 gadiem
uzvarēēēēēēēēēēsim!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-25 19:58, pirms 10 gadiem
Kolumbusa izscilā formā domāju Zemguls nevarēs neko izdarīt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja