Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Zīle: ''Nevar zināt, kā viss beigtos, ja nebūtu uzvarējuši Norvēģiju''

Krišs Upenieks

Zīle: ''Nevar zināt, kā viss beigtos, ja nebūtu uzvarējuši Norvēģiju''
Kristaps Zīle
Foto: mhl.khl.ru

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) oficiālajai mājaslapai HK ''Rīga'' kapteinis Kristaps Zīle pastāstījis par sajūtām, izcīnot zelta medaļas U-20 pasaules čempionātā Latvijas izlases sastāvā un atgriežoties Elites divīzijā.

Jāpiemin, ka šovakar HK ''Rīga'' izcīnīja jau piekto uzvaru pēc kārtas, ar 5:2 apspēlējot Sanktpēterburgas komandu ''Serebryanye Lvy''. Pirmos vārtus Rīgas komandas sastāvā iemeta tieši kapteinis Kristaps Zīle.

''Katru gadu skatos jaunatnes pasaules čempionātus un domāju: gribētos kādu dienu pašam tur uzspēlēt. Atmosfēra, hokeja līmenis - tas viss tur ir lieliski. Un tagad pašiem izdevās izcīnīt vietu tur. Vīnē nebija nevienas vieglas spēles, visas komandas spēlēja labi,'' tā pēc Latvijas U-20 izlases atgriešanās Elites divīzijā Zīle.

''Visgrūtākā spēle bija pret Norvēģiju. Grūti spriest kāpēc, bet viņi spēlēja ļoti labi. Kas to lai zina, kā viss būtu beidzies, ja būtu šo spēli zaudējuši. Mums tā bija vissvarīgākā spēle turnīrā. Nekas turnīrā nepārsteidza. Biju jau spēlējis tāda veida turnīros Itālijā un Šveicē. Negaidīju vienīgi tādu sniegumu no Kazahstānas. Tikko komanda tika uz pirmo divīziju un uzreiz savāca bronzu.

Vai ir iespējams salīdzināt MHL un pasaules čempionāta līmeni? To izdarīt ir grūti. MHL ir daudz spēļu, un ir iespēja labot savas kļūdas. Bet pasaules čempionātā - piedzīvo zaudējumu un laboties vairs nav iespējas. Līdzīgi kā ''play-off'','' turpināja Zīle.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Капитан ХК «Рига»...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-12-25 13:44, pirms 8 gadiem
vaaaarti rakstīja: Laikam Grigalis vārtos.
tātad Grigalis ir tevī, vāārti?

pilnīgs nesakarīgs koments, -jauns profils (pirms 3 dienām izveidots) un atkal troļļo par Grigali.

Ignore!