Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Monarhi'' sagrauj SK "Rīga96"; Bļinovam 3+1, Ciprusam 1+3

''Monarhi'' sagrauj SK "Rīga96"; Bļinovam 3+1, Ciprusam 1+3
Arī otrajā spēlē pārāki izrādījās pieredzējušie Monarhi.
Foto: Aigars Prūsis

Latvijas čempionātā hokejā šodien regulārās sezonas ietvaros izspēlēja divus mačus. Dienas pirmajā spēlē čempionāta līgas līdervienība ''SMScredit.lv'' ar 4:2 izbraukumā pieveica ''Zemgali/JLSS'', svinot jau četrpadsmito uzvaru piecpadsmit čempionāta spēlēs. Otrajā dienas mačā HK ''Ozolnieki/Monarch'' savā laukumā ar rezultātu 10:1 sagrāva jaunāko čempionāta komandu SK "Rīga96".

HK ''Zemgale/JLSS'' - ''SMScredit.lv''

Spēles rezultātu 5. minūtē atklāja mājinieki, kad krievu leģionārs Matvejs Bistrovs (savā debijas mačā) ar lielisku metienu tālajā vārtu devītniekā pārspēja Renāru Kazanovu. Perioda turpinājumā ''SMScredit.lv'' uzbruka daudz aktīvāk un tas deva rezultātu – spēles 17. minūtē rezultātu izlīdzināja Renārs Undelis (1:1).

Otrā perioda otrajā minūtē viesi izvirzījās vadībā, kad precīzs bija Vladimirs Mamonovs pēc Undeļa piespēles (2:1). Perioda turpinājumā jelgavniekiem bija lieliskas iespējas izlīdzināt spēles rezultātu, tomēr visās epizodēs viesu vārtos lieliski darbojās Renārs Kazanovs. Perioda beigu daļā Renārs Valters ar metienu no zilās līnijas palielināja viesu pārsvaru līdz diviem vārtiem (3:1).

Pēdējā trešdaļā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – vispirms mājinieki 58. minūtē samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet pēc nepilnām divām minūtēm ''SMScredit.lv'' guva ceturtos vārtus spēlē (4:2). Ar trim rezultativitātes punktiem uzvarētāju sastāvā izcēlās Renārs Undelis(2+1), bet Vladimira Mamonova kontā divi(1+1) punkti.

HK ''Ozolnieki/Monarch'' - SK "Rīga96"

Spēles rezultātu jau 30. sekundē atklāja mājinieki, kad precīzs bija Sergejs Durdins. Pēc nepilnām piecām minūtēm jaunākā čempionāta komanda izlīdzināja rezultātu(1:1). Viesu prieki gan bija īsi, jo līdz trešdaļas beigām monarhi guva vēl divus bezatbildes vārtus, bet spēles turpmākajās 40 minūtēs vēl septiņas reizes meta precīzi un svinēja pārliecinošu uzvaru visā spēlē ar rezultātu 10:1.

Ar ''hattrick'' un vienu rezultatīvu piespēli uzvarētāju sastāvā izcēlās Viktors Bļinovs. Vēl četrus punktus guva Aigars Cipruss (1+3), bet pa trim punktiem sakrāja Sergejs Durdins (2+1) un Viktors Lobačevs (0+3).

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 43 punktiem 15 spēlēs atrodas "SMScredit.lv" komanda, kurai ar 23 punktiem 12 mačos seko "Juniors". Trešā ar 22 punktiem desmit spēlēs ir čempionvienība "Liepājas metalurgs 2", ceturtā vietā ar tik pat (22) punktiem ir ''Ozolnieki/Monarch'', kuri ir aizvadījuši par vienu spēli vairāk nekā liepājnieki.

Nākamās Virslīgas spēles ir paredzētas jau rīt, kad ''Ozolnieki/Monarch'' atkārtoti sacentīsies ar SK "Rīga96" un HS "RīgaPrizma 2" savā laukumā uzņems "Liepājas Metalurgs 2".

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2012-11-24 23:49, pirms 12 gadiem
Moz cilvekiem vajag aktivak apmeklet LAC speles ka tas bija agrak kad bija pilnas tribines. tagad pilnigi zel skatities taka treninspele
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-25 00:59, pirms 12 gadiem
Vairums cilvēkiem aktuāli ir Rīgas ''Dinamo'' spēles. LAČ šobrīd tiek atstāts otrajā plānā, bet šis līmenis kārtējo reizi apliecina ,ka ir pietiekoši labs.Vairums spēlētāji ir pieredzējuši ,kas var dot labu pamatu jaunajiem spēlētājiem!
Tāpēc es sekoju visam hokeja notikumiem līdzi , zemāks vai augstāks līmenis, tomēr priecē skatīties uz atsevišķiem jaunajiem spēlētājiem,kas ar savām prasmēm tikai priecē!