Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģim 18 punkti un sezonas pirmā uzvara

Rolands Eliņš

Porziņģim 18 punkti un sezonas pirmā uzvara
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Kristaps Porziņģis ar "double-double" palīdzēja Dalasas "Mavericks" viesos pārspēt Toronto "Raptors" ar 103:95.

# Kristaps Porziņģis nospēlēja 29 minūtes, kurās izdarīja 20 metienus no spēles un guva 18 punktus (1p. 2/3, 2p. 5/11, 3p. 2/9). Viņam arī desmit atlēkušās bumbas, četri bloķēti metieni un pa vienai pārtvertai bumbai un rezultatīvai piespēlei. Porziņģa statistikā arī trīs piezīmes un +/- rādītājs mīnus trīs.

VIDEO: Porziņģis sakrāj 18+10+4 uzvarā un parādās ar "zilu" aci

# Porziņģis šajā spēlē izcēlās ar efektīvu caurgājienu, ko pabeidza ar metienu atlēcienā, kā arī ar precīzu tālmetienu no gandrīz centra apļa. Taču vienā situācijā Porziņģis arī asi pārtrauca pretinieku uzbrukumu, aiz kakla aizķerot "Raptors" uzbrucēju Anunobi.

# Dalasai šī bija sezonas otrā spēle un pirmā uzvara. Porziņģis bija trešais rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, kurā Luka Dončičs iemeta 27 punktus un gandrīz savāca arī "triple-double". Slovēņu spēlētājam arī 12 rezultatīvas piespēles un deviņas atlēkušās bumbas, taču arī piecas kļūdas un pieticīga tālmetienu precizitāte. Dončičs aizmeta garām astoņus no desmit trejačiem.

# Ar lielisku tālmetienu precizitāti toties izcēlās "Mavericks" aizsargs Tims Hārdevejs, kurš trāpīja septiņus no 11 un kopā savāca 25 punktus. Vēl pa 11 punktiem guva Dvaits Pauels un Dorians Finnijs-Smits, kamēr rezervistu pienesums šoreiz bija krietni mazāks.

# Dalasa pirmajā ceturtdaļā zaudēja ar 18:25, bet turpinājumā aizvadīja līdzvērtīgu spēli, ko pavērsa sev par labu ceturtajā ceturtdaļā, kurā uz brīdi ieguva arī 16 punktu pārsvaru. Mača pēdējās minūtēs "Raptors" gan vēl aktīvi centās kaut ko mainīt, taču Dalasa nospēlēja precīzi, un pēdējā minūtē ar četriem punktiem izcēlās Porziņģis.

# "Raptors" sastāvā 23 punktus guva Anunobi, bet 20 pievienoja Freds Vanvlīts. Slovēņu veterānam Goranam Dragičam, par kuru vasarā runāja, ka viņš varētu tikt aizmainīts uz Dalasu, tikai divi punkti un sliktākais +/- rādītājs komandā (-16).

# Porziņģa komandas nākamā spēle būs pēc trim dienām, kad Dalasā viesosies "Rockets". Tā būs "Mavericks" pirmā mājas spēle šosezon.

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...

1 2 60 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2021-10-24 05:31, pirms 2 gadiem
KP procents jauzlabo, bet viss parejais bija augsta limeni. it seviski aizsardziba zem groza. Kidam pietika ar pusotri speli, lai saprastu, ka off ball Luka nav variants. sakoties otrajam puslaikam viss nostajas pareizajas sliedes. apsveicu ar pirmo uzvaru. luka+kp+thj nes uz saviem pleciem. ko Brunsons sodien darija neprasiet

  +8 [+] [-]

, 2021-10-24 05:47, pirms 2 gadiem
Metienu procents drausmīgs KP!
Slēpts komentārs: oxa

  -1 [+] [-]

, 2021-10-24 05:59, pirms 2 gadiem
Galvenais - uzvara, jo pirmā ceturtdaļa bija šaušalīga. KP spēlē kaut kā bez uguntiņas, pa laukumu steberē (nevis lido) kā vecs simtgadīgs ēzelītis Iā- Iā. Luka brīžiem bija fantastisks, turklāt riktīgi uzkrita gurķim Hārdavejam (labi atceros papuci, lai gan uzvārda brālis Penijs bija vēl trīsreiz labāks). Otrajā puslaikā Dalasa beidzot parādīja, ka var puslīdz ciešami nospēlēt arī aizsardzībā. Tomēr kļūdu procents ir pārāk trekns, kad pretī nāks štramākas blices, ar šādu sniegumu nepietiks.

  +3 [+] [-]

, 2021-10-24 05:59, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: P.S. Mavs jau īstenībā gribēja Hardaveju iegūt, bet Porziņģi dabūja komplektā!
Tikai algas tad arī vajadzēja samainīt vietām! 🤩

  +5 [+] [-]

, 2021-10-24 06:02, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Metienu procents drausmīgs KP!
Galvenokārt dēļ trīņiem!2/9! Bet vienubrīd bija 2/4! Kaut Dončičam vēl švakāks 2/10!
Slēpts komentārs: Rin

  +1 [+] [-]

, 2021-10-24 06:45, pirms 2 gadiem

  +8 [+] [-]

, 2021-10-24 07:30, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: P.S. Mavs jau īstenībā gribēja Hardaveju iegūt, bet Porziņģi dabūja komplektā!
Paveicās, piemeta klāt eNBēĀ superzvaigzni ...
Slēpts komentārs: Podariņķiss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2021-10-24 08:21, pirms 2 gadiem
Slikta 1.puse, it sevišķi Dončičam. Tālāk spēle uzlabojās, sāka krist trīņi THJ (Toronto treneris to neievēroja ??), Luka paņēma spēli savās rokās un aizgāja. KP spēle viduvēja (neskaitot aizsardzību, īpaši 4 blokus), tā arī nav sevi atradis komandas spēlē, baidās iet ar driblu caurgājienā un tā vietā puļī truļus.Komanda arī viņu neredz - beigās bija epizode, kad KP vientuļš stāv zem groza, kamēr bumbu kustina gar perimetru. Ļoti slikta spēle Brunsonam, kurš mēģināja atdarināt Lukas sliktākos gājienus ar pieri sienā. Faktiski paveicās, ka Toronto bija vēl sliktāki. Kā viņi spēja uzvarēt Celtics ???

  +5 [+] [-]

, 2021-10-24 08:26, pirms 2 gadiem
Podariņķiss rakstīja: Ar Podriņķi laukumā komanda zaudēja - makarons ir izteikts negatīvs abos laukuma galos. Labi, ka Luka ir tāds monstrs, citādi būtu otrais zaudējums.
Labi ka tu galvā esi pists čali

  +2 [+] [-]

, 2021-10-24 08:28, pirms 2 gadiem
Bostonietis rakstīja: Labi ka tu galvā esi pists čali
Jautājums tev (spēli neredzēju) - kā Toronto iemanījās vinnēt Celtics ???

  +5 [+] [-]

, 2021-10-24 08:28, pirms 2 gadiem
vorkuta rakstīja: Slikta 1.puse, it sevišķi Dončičam. Tālāk spēle uzlabojās, sāka krist trīņi THJ (Toronto treneris to neievēroja ??), Luka paņēma spēli savās rokās un aizgāja. KP spēle viduvēja (neskaitot aizsardzību, īpaši 4 blokus), tā arī nav sevi atradis komandas spēlē, baidās iet ar driblu caurgājienā un tā vietā puļī truļus.Komanda arī viņu neredz - beigās bija epizode, kad KP vientuļš stāv zem groza, kamēr bumbu kustina gar perimetru. Ļoti slikta spēle Brunsonam, kurš mēģināja atdarināt Lukas sliktākos gājienus ar pieri sienā. Faktiski paveicās, ka Toronto bija vēl sliktāki. Kā viņi spēja uzvarēt Celtics ???
Neviens negrib iet uz grozu pagaidām.Visa komanda joprojām īsti nesaprot ko darīt laukumā.Reāli atmiņas zudums no pārbaudes spēlēm.Šodien jau katrā ziņā bija labāk,jo vismaz off ball kustējās vairāk vai mazāk.
Uzbrukums kā komandai pagaidām ir garbage,bet vismaz aizsardzība ir labāka.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-24 08:29, pirms 2 gadiem
vorkuta rakstīja: Jautājums tev (spēli neredzēju) - kā Toronto iemanījās vinnēt Celtics ???
25 kļūdas.Es domāju vairāk neko teikt nevajag
Bārnsam ar nenormālais metiena procents un ap 30 punkti

  +6 [+] [-]

, 2021-10-24 08:34, pirms 2 gadiem
Vismaz pagaidām Mavs, kā komanda, ir pilnīgi negatava sezonai. Kaut gan, paskatoties rezultātus,gandrīz visas blices mauc no viena grāvja otrā un atpakaļ. Vēl pēc spēlēm 7-8 varēs kaut ko spriest.
KP tikpat pazaudējies,kā pie Kārlaila. Labi,ka vispār nenodzina no laukuma jau pašā startā,kad džeku aiz kakla parāva.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-24 08:36, pirms 2 gadiem
Bostonietis rakstīja: 25 kļūdas.Es domāju vairāk neko teikt nevajag
Bārnsam ar nenormālais metiena procents un ap 30 punkti
Bārns izskatās veidojas par īstu zvaigzni. Vakar arī bija labs, pāris reizes 1:1 apspēlēja Luku

  -1 [+] [-]

, 2021-10-24 08:38, pirms 2 gadiem
večukiņš rakstīja: Vismaz pagaidām Mavs, kā komanda, ir pilnīgi negatava sezonai. Kaut gan, paskatoties rezultātus,gandrīz visas blices mauc no viena grāvja otrā un atpakaļ. Vēl pēc spēlēm 7-8 varēs kaut ko spriest.
KP tikpat pazaudējies,kā pie Kārlaila. Labi,ka vispār nenodzina no laukuma jau pašā startā,kad džeku aiz kakla parāva.
Vēl jau bija smuki, kad "sabadījās" ar ukraini. Letiņa galva izturīgāka, bet sodu gan manuprāt vairāk bija pelnījis Mihaiļuks.
Slēpts komentārs: aivo50
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2021-10-24 09:16, pirms 2 gadiem
večukiņš rakstīja: Vismaz pagaidām Mavs, kā komanda, ir pilnīgi negatava sezonai. Kaut gan, paskatoties rezultātus,gandrīz visas blices mauc no viena grāvja otrā un atpakaļ. Vēl pēc spēlēm 7-8 varēs kaut ko spriest.
KP tikpat pazaudējies,kā pie Kārlaila. Labi,ka vispār nenodzina no laukuma jau pašā startā,kad džeku aiz kakla parāva.
KP nav pazaudējies. Tā viņš ir spēļējis un spēlēs. Nevajag gaidīt pēkšņi kādas grasas izmaiņa. Tas šķiet ir viņa spēles līmenis.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-24 09:22, pirms 2 gadiem
Vienu plusu tikai redzu pie Kida. Porzinģi izskatās nepārslogos minūšu ziņā. Šodien Hārdavejs izvilka komandu. Luka un Porzinģis vēl nav iespēlējušies uzbrukumā. Kristapam četri bloki-cienījami. Uzbrukumā otrajā puslaikā parādījās arī saspēle. No jaunpienācējiem nekā. Uzbrukums nepārliecina joprojām. Playoff nespīd.

  -2 [+] [-]

, 2021-10-24 09:22, pirms 2 gadiem
Jautājums spečukiem !! Kāpēc Kristapam tikpat kā vienmēr ir sliktakais +- koef komandā ??! Spēles neskatos, bet uzmetu aci statistikai , tā tas ir šajā sezonā , un arī iepriekšējā sezonātā bija !! Bertānam iepriekšējā sezonā bija pretēja tendence- koef parsvarā viņam bija viens no labākajiem komandā !

  +2 [+] [-]

, 2021-10-24 09:28, pirms 2 gadiem
anguss rakstīja: Jautājums spečukiem !! Kāpēc Kristapam tikpat kā vienmēr ir sliktakais +- koef komandā ??! Spēles neskatos, bet uzmetu aci statistikai , tā tas ir šajā sezonā , un arī iepriekšējā sezonātā bija !! Bertānam iepriekšējā sezonā bija pretēja tendence- koef parsvarā viņam bija viens no labākajiem komandā !
+/- sen jau ir useless cipars ja protams tas nav desmitos.KP vnk bija uz soliņa,kad Timijs salādēja entos truļus pēc kārtas.

  +7 [+] [-]

, 2021-10-24 09:33, pirms 2 gadiem
KP tie metiena cipari būtu daudz daudz labāki ja tiesneši beidzot sāktu svilpt pret viņu sodus,kad pretinieka rokas ir uz viņa elkoņiem katrā otrajā/trešajā metienā.
Sestā vai septītā sezona,bet joprojām pret viņu sodus tādās epizodēs nedod.

  +4 [+] [-]

, 2021-10-24 09:37, pirms 2 gadiem
Real Rebel rakstīja: KP nav pazaudējies. Tā viņš ir spēļējis un spēlēs. Nevajag gaidīt pēkšņi kādas grasas izmaiņa. Tas šķiet ir viņa spēles līmenis.
Knickos viņš pie groza plosījās abos laukuma galos. Traumas tomēr to spēles stilu ir krietni pamainījušas. Bet par līmeni nav ko sūdzēties, nevar gaidīt driblu un koordināciju kā mazajam. Metienu % viņam nekad nav bijis slikts uz kopējā fona.
Slēpts komentārs: aivo50

  +1 [+] [-]

, 2021-10-24 10:10, pirms 2 gadiem
nu ko es varu teikt gudrajiem divana pirdejiem ejiet un sametie ar labaku procentu neka kp un tad parunasim

  +1 [+] [-]

, 2021-10-24 10:19, pirms 2 gadiem
vorkuta rakstīja: Vēl jau bija smuki, kad "sabadījās" ar ukraini. Letiņa galva izturīgāka, bet sodu gan manuprāt vairāk bija pelnījis Mihaiļuks.
Soda šajā epizodē nebija nevienam, abi turēja ragus tik zemu kā badītkāri bullēni. Neko tur nevajadzēja svilpt, jo sevišķi sakarā ar jaunajiem noteikumiem. Vienīgi boksā abi no rēfera būtu saņēmuši aizrādījumu par kustību ar ķobi pa priekšu. Taisonformeni atradušies

  +4 [+] [-]

, 2021-10-24 10:35, pirms 2 gadiem
4 smuki bloki-par to prieks. Tas jau bija skaidrs,ka Dončičs sametīs atkal un lielos vilcienos taktika nemainīsies. Tikai KP stūrī diez vai vēl būs.

  +4 [+] [-]

, 2021-10-24 10:38, pirms 2 gadiem
Labi, ka ir uzvara. Virzamies tālāk un ceram, ka KP arī aizvadīs ļoti rezultatīvas spēles!

     [+] [-]

, 2021-10-24 10:51, pirms 2 gadiem
Kurš teica ka KP slikts dribls? lai paskatās 3rd pēc 9-10minūti, protams tas ir sākumums un bez presinga, bet tomēr.
Izskatījās ļoti saņēmies uz šo spēli 1/4cet -3 bloki

  +1 [+] [-]

, 2021-10-24 10:55, pirms 2 gadiem
Sēlē neredz sistēmu, sadarbību. KP atkal nezin' ko darīt laukumā. Izskatās, ka nav atstrādāti variānti. Lukas piespēles KP nereti nesasniedez mērķi-pārķer. (KP slikti atveras). Pamatā vinnēja uz individuālo darbību pamatā ar HJ trīņiem un Lukas veiksmi otrajā puslaikā. Ar driblu KP īpaši nav jāaizraujas - pagājušā spēlē pēc dribla vai ilgi statiski gatavojot uzbrukumu 2 reizes nobloķēja +2-3 izņēma bumbu no rokām. Aizsardzībā pēc punktiem jau it kā maz ielaida, bet KP varēja paņemt pulka vēļ rebus un nobleķēt metienus, kaut kā bez īpašas centības - pasnaikstās un viss. Ja nesakārtos spēli- būs smagi pret jebkuru komandu.
1 2 60 komentāri