Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gauračs pēc sezonas beigām liks punktu futbolista karjerai

Rolands Eliņš

Gauračs pēc sezonas beigām liks punktu futbolista karjerai
Edgars Gauračs ar čempionu kausu. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas futbolists Edgars Gauračs, kurš savas futbolista karjeras gaitās spēlējis tādās valstīs kā Itālijā, Krievijā un Šveicē, sociālajā tīklā „Instagram” pavēstījis, ka devītajā novembrī, kad sacentīsies „Spartaks” un „Riga”, aizvadīs savu pēdējo spēli.

Edgars Gauračs jau vairāk nekā divus gadus ieņem Jūrmalas „Spartaka” ģenerāldirektora amatu, taču šajā laikā viņš turpinājis spēlēt Virslīgā un arī šosezon palīdzējas komandai gan laukumā, gan ārpus tā. Gauračs šosezon Virslīgā piedalījies 13 spēlēs un guvis četrus vārtus, kas ir dalīts septītais labākais rādītājs līgā Latvijas spēlētāju konkurencē (neskaitot leģionārus).

31 gadu vecais Gauračs šovakar sociālajos tīklos pavēstījis, ka „pienācis laiks” un ka devītajā novembrī viņš aizvadīs savu pēdējo spēli. Tas būs „Spartaka” mačs pret „Riga”, un ar to tiks pielikts punkts Virslīgas sezonai. Teorētiski iespējams, ka šajā spēlē izšķirsies čempiona titula liktenis, taču „Riga” ir labas iespējas titulu nodrošināt jau pirms tam. Spēle norisināsies „Skonto” stadionā.

Gauračs var lepoties ar ģeogrāfiski plašu futbolista karjeru. Tās sākumā viņš vairākus gadus pārstāvēja Itālijas komandu „Ascoli”, spēlēja pazīstamajā Bukarestes klubā „Rapid”, kopā ar Moldovas „Sheriff” uzspēlēja UEFA Eiropas līgā un pēc tam vairākas sezonas pavadīja Krievijas pirmajā līgā „Yenisey” un „Torpedo” komandās.

Gauračs 2014. gadā pievienojās Šveices augstākās līgas klubam „Aarau”, kur debijā guva uzvaras vārtus, taču otrajā spēlē cieta krustenisko saišu plīsumu un nevarēja spēlēt ilgu laiku. Pēc tam Gauračs atgriezās Latvijā, spēlējot „Liepājā” 2016. gadā un kopš tā laika „Spartakā”. Gauračs kļuva par Latvijas čempionu 2016. un 2017. gadā.

Gauračs Latvijas izlasē aizvadījis 22 spēles un guvis piecus vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-24 21:48, pirms 4 gadiem
vai ne būtu labāk Sloka piedeja spēle ?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-24 22:05, pirms 4 gadiem
A jēga? tur tā pat skatītājie nenāk uz spēlēm.

  +7 [+] [-]

, 2019-10-24 22:07, pirms 4 gadiem
Likas būs tāda zvaigzne jaunieša gados, kad spēlēja Itālijā, bet....

     [+] [-]

, 2019-10-24 22:15, pirms 4 gadiem
Žēl, ka pēdējā kārtā visas spēles vienā laikā. Tomēr ir viena stipri saistošāka spēle - citādāk jau būtu aizgājis.

     [+] [-]

, 2019-10-24 22:42, pirms 4 gadiem
narkomans_janis
Likas būs tāda zvaigzne jaunieša gados, kad spēlēja Itālijā, bet....

Subjektivi skiet,ka karjera izdevas.Guva nopietnu traumu-noteikti velak butu atgriezies Lv ja veseliba atlautu.Bet citadi laba karjera-Eiropas ligas grupu turnira speleja ar Seriff un ja atmina nevil ari Ventspils blice 2009g(var palabot kads,jo neesmu dross)Izlase speleja.Klubu limeni ari tiri pieklajiga karjera.Lai sokas arpus pro sporta-pareja no pro sportista bus psihologiski maigaka,jo dazus gadus paraleli darbojas galv.menedzera amata..Nebus ta teikt ""mentalo lomku""ka citiem pro atletiem kuriem strauji jamaina dzives rezims

  +1 [+] [-]

, 2019-10-24 22:46, pirms 4 gadiem
Ventspils laiks nav pieminēts...
Ja nebūtu tā krustenisko saišu savainojuma Šveicē... labs gads bija arī pirms tam pussezonā virslīgā ar vārtiem vidēji katrā spelē.

     [+] [-]

, 2019-10-24 22:50, pirms 4 gadiem
Būtu smieklīgi, ja būtu tāds gadījums kā pirms pāris gadiem, kad "sniega dēļ" atceļ spēli. Gauračam tas būtu kā bumerangs pa pauri.

     [+] [-]

, 2019-10-24 23:19, pirms 4 gadiem
Andris Pandris rakstīja: Būtu smieklīgi, ja būtu tāds gadījums kā pirms pāris gadiem, kad "sniega dēļ" atceļ spēli. Gauračam tas būtu kā bumerangs pa pauri.
Šis būtu episki

  +1 [+] [-]

, 2019-10-25 09:06, pirms 4 gadiem
Es biju Slokā uz iepriekšējo spēli - atnāca 100 vai 200 cilvēki. Tur futbols nav cieņā īpaši.

fenster rakstīja: vai ne būtu labāk Sloka piedeja spēle ?

     [+] [-]

, 2019-10-25 16:16, pirms 4 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Žēl, ka pēdējā kārtā visas spēles vienā laikā. Tomēr ir viena stipri saistošāka spēle - citādāk jau būtu aizgājis.
Nu šis ir reglamenta pareizais punkts,jo pēdējā kārta var daudz ko izšķirt.Tiesa mūsdienu tehnoloģijās nav grūti sekot pretinieku sniegumam,bet tomēr tas vēl jāspēj darīt zināmu laukumā saviem spēlētājiem.Ne par velti,ļoti bieži kluba vadība aizliedz pēdējā kārtā informēt skatītājus,ko protams dzird arī spēlētāji ,par rezultātiem citās spēlēs.