Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs izlaidīs Bruklinas spēli pret "Cavaliers"

Rolands Eliņš

Kurucs izlaidīs Bruklinas spēli pret "Cavaliers"
Rodions Kurucs. Foto: Corey Sipkin/NY Post

NBA klubs Bruklinas „Nets” paziņojis, ka šonakt paredzētajā spēlē pret Klīvlendas „Cavaliers” traumēto spēlētāju sarakstā būs arī teicami sezonu sākušais, bet nelielu potītes traumu guvušais Rodions Kurucs.

Rodions Kurucs potīti izmežģīja iepriekšējā spēlē pret „Pacers”, pirms tam paspējot gūt 12 punktus. Kuruca potītes trauma netiek uzskatīta par nopietnu, un viņa atgriešanās sastāvā tiek paredzēta tuvākajā laikā, taču šonakt viņš spēlēt nevarēs, norādīts „Nets” pārskatā par savainoto spēlētāju situāciju.

Tāpat joprojām uz ilgāku laiku no ierindas izkrituši Demārs Kerols un Treveons Greiems, taču šonakt „Nets” sagaida Rondaja Holisa-Džefersona, sākumsastāva uzbrucēja, atgriešanos laukumā. Holiss-Džefersons pārbaudes spēļu ciklu un sezonas ievadu izlaida traumas dēļ, bet pēdējās divās spēlēs nepiedalījās ģimenes pieauguma dēļ. Tāpat paredzams, ka šonakt laukumā dosies saspēles vadītājs Šabazs Napjērs, piedzīvojot savu debiju „Nets” rindās.

„Nets” treneris Kenijs Atkinsons pēc treniņa nevēlējās nosaukt gaidāmo sākumsastāvu: „Rondaja atgriešanās un Šabaza debija nozīmē, ka mēs sūtīsim laukumā tādus pieciniekus, ko neviens vēl nav redzējis, ieskaitot arī mani. Mums vienkārši būs jāstrādā uz izjūtām un jāatrod pareizās kombinācijas.”

„Nets” sezonu sākusi ar vienu uzvaru trīs spēlēs, kamēr tās nākamā pretiniece „Cavaliers”, pēdējo četru sezonu NBA fināliste, pagaidām pie uzvarām vēl nav tikusi.

Kurucam savainojums nācis neparocīgā brīdī, jo viņš bija uzņēmis negaidīti lielisku tempu savā NBA debijā. Ar vidēji spēlē gūtiem 8.7 punktiem viņš ir sestais rezultatīvākais „Nets” spēlētājs tikai 14.3 nospēlētajās minūtēs, kā arī ar 4.0 atlēkušajām bumbām piektajā vietā komandā šajā rādītājā. Savukārt visas līgas mērogā Kurucs sezonas ievadā ir 11. rezultatīvākais debitants un devītais labākais cīņā par atlēkušajām bumbām.

Pēc spēles Klīvlendā „Nets” izbraukumu turpinās pie pagaidām vēl ne reizi nezaudējušās Ņūorleānas „Pelicans”, bet svētdienas vakarā aizvadīs agro spēli pret čempioni Goldensteitas „Warriors”.

Rezultatīvākie NBA debitanti sezonas ievadā

V.SpēlētājsKomandaSPP
1.T. JangsHawks323.0
2.L. DončičsMavericks318.3
3.Dž. DžeksonsGrizzlies315.0
4.M. BeglijsKings414.5
5.D. EitonsSuns314.3
6.O. SpelmansHawks212.0
11.R. KurucsNets38.7

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2018/10/23/holli...

  +2 [+] [-]

, 2018-10-24 10:05, pirms 6 gadiem
Spēli neskatīsimies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-10-24 10:37, pirms 6 gadiem
Shabazz Napier LeBrona mīļākais piks, kad viņš spēlēja Miami. Haha, LeGM.

  -4 [+] [-]

, 2018-10-24 10:53, pirms 6 gadiem
Laikam trauma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +10 [+] [-]

, 2018-10-24 11:39, pirms 6 gadiem
Loti slikta bridi trauma. Tagad trenerim bus "iemesls" iznemt Rodionu no rotacijas un dot spelet veteraniem vina minutes. Atpakal rotacija netiks, ja vien kads konkreti nelazhos. Savadak pec pirmajam 3 spelem neviens nesaprastu treneri kapec Rodi nosedinatu lai dotu minutes vetiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-24 12:13, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Loti slikta bridi trauma. Tagad trenerim bus "iemesls" iznemt Rodionu no rotacijas un dot spelet veteraniem vina minutes. Atpakal rotacija netiks, ja vien kads konkreti nelazhos. Savadak pec pirmajam 3 spelem neviens nesaprastu treneri kapec Rodi nosedinatu lai dotu minutes vetiem.
Tak arī tagad nesapratīs vnk būs nedaudz mazāk minūtes bet būs

  -4 [+] [-]

, 2018-10-24 12:15, pirms 6 gadiem
Skaidrs, ka puisi gatavo D līgai. Pēc gada būs jau atpakaļ eiropā

  +3 [+] [-]

, 2018-10-24 12:23, pirms 6 gadiem
Varēja vēl pielikt tabulā vidēji nospēlētās minūtes. Un tad objektīvāks rādītājs, lai salīdzinātu debitantus būtu vidēji punkti minūtē. Tad es domāju Kuruc tabulā būtu augstāk!

  +2 [+] [-]

, 2018-10-24 12:25, pirms 6 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: Skaidrs, ka puisi gatavo D līgai. Pēc gada būs jau atpakaļ eiropā
Izmuki no psihenes vai vienkrāši esi sīks idiots?

     [+] [-]

, 2018-10-24 12:32, pirms 6 gadiem
Леонидс Грецкис rakstīja: Skaidrs, ka puisi gatavo D līgai. Pēc gada būs jau atpakaļ eiropā
Varbūt pie Gailīša VEF. Tur sāka.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-24 12:38, pirms 6 gadiem
Pašam arī prieks vērot latvieti NBA, taču nāksies jūs apbēdināt. Kurucam no statistiskās analīzes viedokļa ir diezgan krietni veicies ar metienu precizitāti. 3 spēlēs tas ir iespējams, taču ilgtermiņā — diez vai.

Pēc traumas gan jau turpinās laist laukumā, taču metienu procentam krītoties, tas spēles laiks saruks un sezonu jau Rodions tāpat visdrīzāk turpinās G līgā.

Jebkurā gadījumā, lielisks papildinājums izlasei ar savu agresivitāti, garumu un latviešiem netipiski bezkaunīgo caurgājienu.

  -1 [+] [-]

, 2018-10-24 12:43, pirms 6 gadiem
artemijs_alusbruveris_107512646908626 rakstīja: Rodionis molodchiks, veel tgd ar gardiem smiekliem aceros kaa Piddara kuce RedREX veselu gadu mala uz rinki ka shis nav nekaads NBA prospekts, tagad var izkliist #PaKruumiem
Oi, kāda valodiņa. Es saprotu, ka tev tas prātiņš maziņš un kaut ko jākompensē tas, bet apkaunot valodu tā nevajadzētu. Kas saistās ar tiem krūmiem, tad paskaidro tā jēgu, es tepat viens esmu un nekur netaisos pazust. Domāju, ka tie krūmi gan jau saistīt ar jūsu valodu un savādāk nevariet komentēt kā no krūmiem. Un tā kā tev ir laikam arī ar to saprašanu pašvaki, tad es secināju no viņa spēles un fiziskās formas, un ne viens, ne otrs nebija nekādā labā līmenī....Ja tur ir kādi grūti vārdi tavam līmenim, tad droši saki, paskaidrošu, piemēram, ja nezini, kas ir secinājumi.

  +4 [+] [-]

, 2018-10-24 12:56, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Oi, kāda valodiņa. Es saprotu, ka tev tas prātiņš maziņš un kaut ko jākompensē tas, bet apkaunot valodu tā nevajadzētu. Kas saistās ar tiem krūmiem, tad paskaidro tā jēgu, es tepat viens esmu un nekur netaisos pazust. Domāju, ka tie krūmi gan jau saistīt ar jūsu valodu un savādāk nevariet komentēt kā no krūmiem. Un tā kā tev ir laikam arī ar to saprašanu pašvaki, tad es secināju no viņa spēles un fiziskās formas, un ne viens, ne otrs nebija nekādā labā līmenī....Ja tur ir kādi grūti vārdi tavam līmenim, tad droši saki, paskaidrošu, piemēram, ja nezini, kas ir secinājumi.
Reksi beidz rāties, visi tevi pazīst kā LV basketbola nolicēju. Pats tādu reputāciju esi izpelnījies, tagad dzīvo ar to.

     [+] [-]

, 2018-10-24 12:59, pirms 6 gadiem
t0bis rakstīja: Reksi beidz rāties, visi tevi pazīst kā LV basketbola nolicēju. Pats tādu reputāciju esi izpelnījies, tagad dzīvo ar to.
O, vēl viens cilvēciņš, kurš domā, ka spriešana pēc Kuruca iepriekšējās spēles, fiziskās formas utt. ir nolikšana. Drīkst jautāt, kāda ir dzīve jūsu iedomu pasaulītē?

  +1 [+] [-]

, 2018-10-24 13:15, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: O, vēl viens cilvēciņš, kurš domā, ka spriešana pēc Kuruca iepriekšējās spēles, fiziskās formas utt. ir nolikšana. Drīkst jautāt, kāda ir dzīve jūsu iedomu pasaulītē?
Tev atliek tikai pieņemt to, ka par Tevi te pārsvarā ierēc un nemaz neciena un pareizi arī dara. Tu esi pārāk augstās domās par sevi, ko uzskatāmi pierādīja tas, ka Tev pirms dažiem gadiem bija niks SC sporta (vai basketbola) eksperts.

  +1 [+] [-]

, 2018-10-24 13:17, pirms 6 gadiem
Reksim aiz laimes noies, ja pienāks tas brīdis, kad Rodionu nosūtīs uz NBA-G līgu.

     [+] [-]

, 2018-10-24 13:25, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Reksim aiz laimes noies, ja pienāks tas brīdis, kad Rodionu nosūtīs uz NBA-G līgu.
Njā, tik zemu nolaidies. Tev par pārsteigumu, mani neietekmēs vai viņš paliks nets, vai nosūtīs uz G-līgu, galvenais, lai viņu neizīrē, izņemot Eirolīgu, tad mani tas ietekmē un es redzētu viņu spēlējam

  -1 [+] [-]

, 2018-10-24 13:27, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Tev atliek tikai pieņemt to, ka par Tevi te pārsvarā ierēc un nemaz neciena un pareizi arī dara. Tu esi pārāk augstās domās par sevi, ko uzskatāmi pierādīja tas, ka Tev pirms dažiem gadiem bija niks SC sporta (vai basketbola) eksperts.
Cilvēk, TU uzskati, ka anonīmi komentējot ir kāda cieņa? Tas nedaudz ir smieklīgi, pie tam, ņemsim vērā, ka pats arī to dari un atkal jāatgriežas pie tava baļķa acī. UN man ļoti patīk tava pārspīlēšana ar to lietotājvārdu, jo tas bija nebūtisks, bet tikai Tu uzskati to kā ko nozīmīgu, ak jā, pareizi, lasīšana starp rindām

Un īstenībā ir diezgan liekulīgi no tavas puses man pieminēt cieņu, jo skaidri atceros, tieši Tu biji pirmais (ja ņemam tikai tevi un mani), kurš sāka lamāties, tā kā esi nedaudz mākoņos uzbraucis

  -1 [+] [-]

, 2018-10-24 13:28, pirms 6 gadiem
t0bis rakstīja: Reksi beidz rāties, visi tevi pazīst kā LV basketbola nolicēju. Pats tādu reputāciju esi izpelnījies, tagad dzīvo ar to.
Man vēl viens jautājums radās, kad es esmu Latvijas basketbolu nolicis? Viens cilvēks vai kāda komanda utt. neveido Latvijas basketbolu.

     [+] [-]

, 2018-10-24 13:32, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Cilvēk, TU uzskati, ka anonīmi komentējot ir kāda cieņa? Tas nedaudz ir smieklīgi, pie tam, ņemsim vērā, ka pats arī to dari un atkal jāatgriežas pie tava baļķa acī. UN man ļoti patīk tava pārspīlēšana ar to lietotājvārdu, jo tas bija nebūtisks, bet tikai Tu uzskati to kā ko nozīmīgu, ak jā, pareizi, lasīšana starp rindām

Un īstenībā ir diezgan liekulīgi no tavas puses man pieminēt cieņu, jo skaidri atceros, tieši Tu biji pirmais (ja ņemam tikai tevi un mani), kurš sāka lamāties, tā kā esi nedaudz mākoņos uzbraucis
Jā, man ir cieņa pret vairākiem komentētājiem, bet Tu noteikti nekad nebūsi starp tiem, nožēlojamā Jaunupa un Lauvas pakaļlaiža!

  -1 [+] [-]

, 2018-10-24 13:58, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Jā, man ir cieņa pret vairākiem komentētājiem, bet Tu noteikti nekad nebūsi starp tiem, nožēlojamā Jaunupa un Lauvas pakaļlaiža!
Zini, kas ir pats nožēlojamākais visā tavā teiktajā? Tas, ka balsti visu uz iedomu pērles, ko pat nekad, visticamāk neapšaubīsi, kamēr es atzīstu, ka eskļūdos un labojos pie tā, piemēram, Feldmaņa intervija par Kuruca treniņiem. Man jauna informācija un es papildinu savu viedokli, kamēr Tu nekad neatzīsi to, jo tev galvenais ir tā naratīva par jaunupu, lauvu...kas attiecas uz cieņu, tad sc kā vieta sen to no manas puses ir zaudējusi, es esmu daudz lamāts utt. Tikai dēļ tā, ka fanoju par vef vai arī nerakstu, ko vēlaties dzirdēt, ok, daļā gadījumu es jūs speciāli kaitinu, paužot nedaudz pārspīlētu viedokli, bet tas attiecas uz manu nostāju pret šo vietni un labu daļu lietotāju.

Kas attiecas uz tavu cieņu, tad es varu teikt tikai vienu, attieksme veido attieksmi, es pat brīnos, ka tik ilgi tavs teksts bija jāgaida.

  +2 [+] [-]

, 2018-10-24 15:20, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Zini, kas ir pats nožēlojamākais visā tavā teiktajā? Tas, ka balsti visu uz iedomu pērles, ko pat nekad, visticamāk neapšaubīsi, kamēr es atzīstu, ka eskļūdos un labojos pie tā, piemēram, Feldmaņa intervija par Kuruca treniņiem. Man jauna informācija un es papildinu savu viedokli, kamēr Tu nekad neatzīsi to, jo tev galvenais ir tā naratīva par jaunupu, lauvu...kas attiecas uz cieņu, tad sc kā vieta sen to no manas puses ir zaudējusi, es esmu daudz lamāts utt. Tikai dēļ tā, ka fanoju par vef vai arī nerakstu, ko vēlaties dzirdēt, ok, daļā gadījumu es jūs speciāli kaitinu, paužot nedaudz pārspīlētu viedokli, bet tas attiecas uz manu nostāju pret šo vietni un labu daļu lietotāju.

Kas attiecas uz tavu cieņu, tad es varu teikt tikai vienu, attieksme veido attieksmi, es pat brīnos, ka tik ilgi tavs teksts bija jāgaida.
Tev taču neviens neliek šeit nākt un lasīt un/vai rakstīt kautko - principā, ja nav par tēmu neko pateikt, labāk paklusēt. Negatīvismu labāk paturēt pie sevis!
Kurucs gan malacis - 20 gadu vecumā kautvai periodiski iziet NBA komandā ir ļooooti labi!

     [+] [-]

, 2018-10-24 15:45, pirms 6 gadiem
henrijz rakstīja: Tev taču neviens neliek šeit nākt un lasīt un/vai rakstīt kautko - principā, ja nav par tēmu neko pateikt, labāk paklusēt. Negatīvismu labāk paturēt pie sevis!
Kurucs gan malacis - 20 gadu vecumā kautvai periodiski iziet NBA komandā ir ļooooti labi!
Kāpēc, lai es par Kurucu nelasītu, ja mani interesē? 🤔

  +2 [+] [-]

, 2018-10-24 18:30, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Oi, kāda valodiņa. Es saprotu, ka tev tas prātiņš maziņš un kaut ko jākompensē tas, bet apkaunot valodu tā nevajadzētu. Kas saistās ar tiem krūmiem, tad paskaidro tā jēgu, es tepat viens esmu un nekur netaisos pazust. Domāju, ka tie krūmi gan jau saistīt ar jūsu valodu un savādāk nevariet komentēt kā no krūmiem. Un tā kā tev ir laikam arī ar to saprašanu pašvaki, tad es secināju no viņa spēles un fiziskās formas, un ne viens, ne otrs nebija nekādā labā līmenī....Ja tur ir kādi grūti vārdi tavam līmenim, tad droši saki, paskaidrošu, piemēram, ja nezini, kas ir secinājumi.
Jā, tu secināji no viņa tā brīža spēles un fiziskās formas, bet tu ignorēji citus komponentus un iemeslus, kāpēc viņš bija tādā formā. Citi šos iemeslus redzēja, arī Nets to redzēja, jo citādi viņš netiktu draftēts. Tā kā tu biji viens no retajiem, kas apgalvoja, ka Kurucs netiks NBA, un Tu KĻŪDĪJIES, bet to jau tu nekad neatzīsi. Tu arī nepieļauj iespēju, ka tagad varētu kļūdīties. Tieši tāpēc arī neviens negrib ar Tevi daudz diskutēt.

     [+] [-]

, 2018-10-24 18:56, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Jā, tu secināji no viņa tā brīža spēles un fiziskās formas, bet tu ignorēji citus komponentus un iemeslus, kāpēc viņš bija tādā formā. Citi šos iemeslus redzēja, arī Nets to redzēja, jo citādi viņš netiktu draftēts. Tā kā tu biji viens no retajiem, kas apgalvoja, ka Kurucs netiks NBA, un Tu KĻŪDĪJIES, bet to jau tu nekad neatzīsi. Tu arī nepieļauj iespēju, ka tagad varētu kļūdīties. Tieši tāpēc arī neviens negrib ar Tevi daudz diskutēt.
Es kļūdījos, par to, ka viņš šosezon netiks NBA, jā. Un es ņēmu vērā citus aspektus. Es vienkārši negaidīju, ka starpsezonā tik lielu progresu, viņš patīkami pārsteidza mani. Saproti, ka reizēm tā diskusija arī nav iespējama. Es kļūdos un atzīstu, tas ir cilvēciski, bet ir te daži, kas uzrodas ar jau gatavu patiesību un viss. Tā jau vairs nebūs diskusija.

     [+] [-]

, 2018-10-25 00:44, pirms 6 gadiem
Kurucs izlaidīs vismaz divas spēles https://twitter.com/FantasyLabsNBA/...

     [+] [-]

, 2018-10-25 07:28, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es kļūdījos, par to, ka viņš šosezon netiks NBA, jā. Un es ņēmu vērā citus aspektus. Es vienkārši negaidīju, ka starpsezonā tik lielu progresu, viņš patīkami pārsteidza mani. Saproti, ka reizēm tā diskusija arī nav iespējama. Es kļūdos un atzīstu, tas ir cilvēciski, bet ir te daži, kas uzrodas ar jau gatavu patiesību un viss. Tā jau vairs nebūs diskusija.
Lieliski, ka tu spēj atzīt kļūdas! Loģiski, ka diskusijā katra puse nāk ar saviem argumentiem un sapratni, un katra puse ir pārliecināta par saviem argumentiem, citādi jau nemaz neiesaitītos diskusijā. Protams, tā kā šī ir joma, kas balstās uz sava veida prognozēm un tas ka mēs īsti nezinām visas aizkulises, mums tos argumentus vajadzētu teikt pieļāvuma formā ar "es tā uzskatu", "man šķiet", "esmu atklājis". Un tad kopīgi diskutējot nonākt pie kāda kopsaucēja. Bet interneta komentāru sadaļā, protams, to nesagaidīt. Diemžēl, ne vienmēr arī no tavas puses.
Šajā gadījumā es galīgi nebrīnītos par to, ka vienas starpsezonas laikā var atgūt tādu formu. Lielakā daļa, izņemot Tevi, zināja, ka čalim ir liels talants un, ka tas nekur nav zudis. Vienkārši Barcelona sistēma viņam galīgi nederēja. Un pat vairs nav svarīgi, vai klubs viņu speciāli čakarēja, vai arī pats palaidās un neprogresēja... Bet redzi - NBA neskatās tik daudz uz esošo formu, jo to var viegli atgūt. Viņi skatās uz vispārējiem fiziskajiem dotumiem un statistiku. Stati Kurucam, protams, nebija labi, bet viņam bija liels talants un fiziskie dotumi bija ideali, lai kļūtu par NBA spēlētāju. Tieši tāpēc arī daudzi teica, ka viņš var iekļūt NBA. Acīmredzot, to tu neņēmi vērā, prognozējot viņa iespējas. Plika forma neko daudz neizsaka.