Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Aleksandrova apspēlē Mariju un kļūst par pirmo finālisti Seulā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Aleksandrova apspēlē Mariju un kļūst par pirmo finālisti Seulā
Jekaterina Aleksandrova. Foto: Zumapress/Scanpix

WTA tūrē šonedēļ risinās divi tenisa turnīri uz cietā seguma. Seulas "WTA 250" pusfinālā Jekaterina Aleksandrova šodien pārspēja Tatjanu Mariju un nākamajā mačā spēkosies ar Aļonu Ostapenko vai Emmu Radukanu. Tokijas "WTA 500" finālā iekļuva Ludmila Samsonova un Cjiņveņa Džena.

Seulas pusfinālos visas četras ir izsētās tenisistes, bet Tokijā tāda bija tikai viena. Tādējādi zemāka līmeņa turnīrā četrinieks izskatījās ne sliktāks, turklāt Ostapenko un Radukanu duelis varētu būt WTA nedēļas lielākais hits.

Seulas "WTA 250"

Neitrālā tenisiste Jekaterina Aleksandrova (#24) šodien bija krietni pārāka izspēlēs, tādējādi ar 6:2 un 6:4 uzvarēja 35 gadīgo vācieti Tatjanu Mariju (#80), iekļūstot finālā.

Atgādinām, ka jūlija sākumā aizvadītajā Vimbldonas astotdaļfinālā Tatjana Marija izslēdza mūsu labāko tenisisti.

Ostapenko un Aleksandrovas savstarpējo spēļu bilance ir 2-4.

Pēc plkst. 9.30 Seulas pusfinālu aizvadīs ar pirmo numuru izliktā Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko, kurai pretī stāsies pērnā gada "US Open" čempione Emma Radukanu.

Seulas ceturtdaļfināli

#19 Aļona Ostapenko - #77 Emma Radukanu (Lielbritānija)
#24 Jekaterina Aleksandrova (neitrālā) - #80 Tatjana Marija (Vācija)6:2 6:4

Tokijas "WTA 500"

Intriģējošākajā pusfinālā 19 gadīgā Ķīnas uzlecošā zvaigzne Cjiņveņa Džena apspēlēja neitrālo sportisti Veroniku Kudermotovu un iekļuva savas karjeras pirmajā WTA finālā.

Tokijas ceturtdaļfināli

#36 Cjiņveņa Džena (Ķīna) - #13 Veronika Kudermetova (neitrālā)5:7 6:3 7:6(3)
#30 Ludmila Samsonova (neitrālā) - #28 Šuai Džana (Ķīna)7:6(4) 6:2

Izmantotie resursi:
Seoul - wtatennis.com
Tokyo - wtatennis.com